Jump to content

Dinosauruse definitivno ubio asteroid

dvnityCker

Recommended Posts

Uči se dvini od Stinga, preispitivanje oplemenjuje um :) ti si se okrenuo svojim programerima zbog odsustva informacija koje bi ti omogućile da povežeš sve u neku razumnu celinu. 

Zivimo u eri PARANOJE koje proizvode mass mediji, iz meni nepoznatog razloga. Nek se teraju svi u kurac.

Šta čekaš onda koji kurac, saznaj! :D

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aha, a to sto su australijanci nacija sa statisticki najvise obolelih od raka koze na svetu nema nikakve veze sa ozonskom rupom iznad australije, koja opet nema nikakve veze sa kolicinom co i co2 u vazduhu?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Zivimo u eri PARANOJE koje proizvode mass mediji, iz meni nepoznatog razloga.

о, Стинже, разлог је тривијално очигледан и болно једноставан.

dollar%20bill%202.jpg

гледе топика.

заиста верујем да је астероид сабио велике гуштере.

такође, верујем да је "глобално загревање" пренадувана прича, јер САД жели да на сваки начин спречи, заустави или бар успори или отежа индустријски развој остатка света и тиме покуша да продужи опстанак своје империје и на њој утемељеног лидерства. просто као шамар.

не бојим се ја Мајке Природе. она се јако ефикасно уравнотежује. треба се плашити Зла у Човеку.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ALI KO SPROVODI TA ISTRAZIVANJA, KO POTURA TE STATISTIKE, KOOOOO

slika

zasto bi amerika poturala te statistike kad je ona jedina zemlja na svetu koja nije potpisala kjoto protokol?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

aha, a to sto su australijanci nacija sa statisticki najvise obolelih od raka koze na svetu nema nikakve veze sa ozonskom rupom iznad australije, koja opet nema nikakve veze sa kolicinom co i co2 u vazduhu?

to je statistika SZO koja je izgubila kredibilitet odavno :)

Нема  будућности без истине.

Zato što je ostatak ekvatorijalnog pojasa zauzet nestašicom hrane i vode, HIV virusom i građanskim ratovima?

такође, верујем да је "глобално загревање" пренадувана прича, јер САД жели да на сваки начин спречи, заустави или бар успори или отежа индустријски развој остатка света и тиме покуша да продужи опстанак своје империје и на њој утемељеног лидерства. просто као шамар.

Najjednostavnije reshenje je uglavnom ono pravo.

zasto bi amerika poturala te statistike kad je ona jedina zemlja na svetu koja nije potpisala kjoto protokol?

Nadam se da ce za nashih zivota da se razreshi misterija o Globalnom zagrevanju, Pandemijama (pticiji, svinjski grip itd), asteroidnim napadima, zlim teroristima (koji prete najmocnijom tehnoloshkoj, ekonomskoj, kulturnoj sili u istoriji ljudske civilizacije iz jebenih pecina) i opshtem stanju paranoje. Kolicina govana koja nam se sluzi je neprevazidjena u dosadashnjoj istoriji.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

peja je odlepio, a ni ostali nisu bolji:)

pa ne, evo reci mi sta je bilo sa svinjskim gripom? evo, da se ne mucis - jedan veliki kurac.

sta je bilo sa pticijim? malo manji kurac, ali ipak kurac.

dakle cim nesto krene da se prica svuda i kako je to lose i kako moramo ovo i ono, ja odma znam da lazu

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Iskustvo govori kako ce se cela ta prica konacno zavrshiti.

Vuk ce jednoga dana stvarno doci, ali vishe niko nece verovati u to. Tada ce nastupiti prava katastrofa.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Nadam se da ce za nashih zivota da se razreshi misterija o Globalnom zagrevanju, Pandemijama (pticiji, svinjski grip itd), asteroidnim napadima, zlim teroristima (koji prete najmocnijom tehnoloshkoj, ekonomskoj, kulturnoj sili u istoriji ljudske civilizacije iz jebenih pecina) i opshtem stanju paranoje. Kolicina govana koja nam se sluzi je neprevazidjena u dosadashnjoj istoriji.

Biće odgovora, i već sada se polako odvrće fitilj da narod ne bude previše šokiran sa stvarima koje su sakrivali vekovima, jer opšti haos im ne ide u prilog koji bi nastao ako bi pustili previše informacija u kratkom roku. Šta sam ovim još hteo da kažem ? Pa da zapravo ne postoji nikakva misterija već da sistem ili matriks opstaje na neznanju i siromaštvu. Zato ne mogu da odolim a da ne nagovestim neke stvari kako bi radoznali sami došli do odgovora, jer će šok biti manji u vremenu razotkrivanja barem delića istorije. Problem dokaza ne postoji jer se sve odigrava ispred naših očiju a mi samo nismo svesni jer gledamo pomoću uma a ne očiju. To im je i omiljena igra, puste u javnost deo slagalice i samo se smeju koliko smo glupi i ćoravi kada poverujemo u laži koje nam serviraju i nemogućnosti da povežemo sve u celinu. To je jedan od velikih trikova da se prosečnom čoveku čini kako ništa nije povezano i sve se dešava nasumično. Koliko smo mi nesvesni, toliko su oni jaki. Onaj mali broj koji uspe da vidi šta predstavlja sistem biće ismevan zbog mase ispranih mozgova kojima ne pada na pamet da napuste iluziju u čijem su stvaranji i sami učestvovali. Njihov osećaj šta je moguće dolazi od informacija koje dobijaju da im kažu šta je moguće, i ako suzbijete znanje o mogućem, sužavate njihovu percepciju mogućeg i zato će se smejati u lice istini i govoriti kako je to nemoguće, dok sa druge strane ako razumete realnost na višem nivou nego što vam mejnstrim omogućava shvataš ne samo da je to moguće, već je i jebeno logično!! Ljudi ne smeju nikada da znaju ko su, šta su, šta će da budu i šta oni zapravo mogu, drže nas gladnima i kada nam bace mrvice ko golubovima mi smo im zahvalni na tome. Igra je oduvek bila sa otvorenim kartama, samo je sada usavršavaju tehnologijom. Manipulacija uma da ne vidi ono što je ispred njega, markiranje onih koji mogu sve to da shvate i zato im ljudi koji trenutno pričaju na sva vrata ne predstavljaju veliki problem zato što su zamke na sve strane ako vas nisu uhvatili u sisteme kontrole kao što su politika, religija, sekte, i ostali pokreti. Na drugom krugu vas čekaju new-age budalaštine za one koji su svoj um predali prerano. Dakle nema nikakvog kolektivnog spasenja u vidu Isusa, vanzemaljaca, asteroida, Bude, Krišne, Jehove i sve je to opet program za udaljavanje od bitke Sopstva kojom se ta ugroženost i ropstvo jedino dobija.

Pokušao sam što bolje i razumnije da opišem trenutno stanje, posebno za one koji pod zaverom podrazumevaju masoni-vakcine-ćip. Mnooooogo toga tu još ima.

Toliko toga može da se sazna, znanje za koje ljudi ne znaju ni da postoji.

neka me neko ispravi ako grešim, ali, koliko znam, ozonske rupe zaista ne nastaju zbog CO2, za koji kažu da je uzročnik globalnog zagrevanja.

za raspad ozona nije zasluzan ugljen-dioksid nego gasovi koji nastaju kombinacijom ugljenika sa fluorom, boronom ili hlorom i koji se, izmedju ostalog, srecu svakodnevno u preparatima poput sprejova, dezodoransa, ili u sistemima uredjaja kao sto su frizideri. a najcesci je freon

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

1. zemlja prolazi kroz toplija i hladnija razdoblja, geoloških dokaza za ovo ima koliko hoćete, i to niko ne osporava;

2. trenutno prosečna temperatura raste;

3. većina naučnika se slaže da je to posledica i čovekovog delovanja, ali postoje i oni koji tvrde da je proces 100% prirodan ili da nema dovoljno dokaza da mi tu bilo šta utičemo;

4. oni koji galame o globalnom zagrevanju, donose zakone o oporezivanju emisija gasova i generalno su na čelu te zelene kampanje su političari, a ne naučnici.

i bez, neophodnog, ulazenja u razloge globalnog zagrevanja, zar se ne mozemo sloziti da je ono stetno i da je kombinacija skoro 7 milijardi ljudi sa toplijom klimom (duze sushe, jache oluje, vece poplave) recept za nashe izumiranje kao vrste, jer cemo se pre ili kasnije pobiti oko ono malo stabilnih izvora vode, obradive zemlje pa i prostog prostora za zivot....

i kori, molim te, sta mislish sta se desi sa gasovima koje svakog dana emituju stotine miliona automobila, milijarde domacinstava koje ili kuvaju na drva, zagrevaju na ugalj...da ne pricamo o industriji?Govorimo o milijardama tona ugljovodonika, svakoga dana

Uvek me ta pricao o CO2 razveseli. Pa biljke jebeno podivljaju kada se CO2 poveca. Googlajte za biljke koje se uzgajaju u staklenicima sa povecanom koncentracijom CO2. Dobijete jebeni kukuruz velik kao glava, moze da nahrani pola Afrike!

Ljudi su preziveli Ledeno doba bez tehnologije, prezivece i globalno zagrevanje i ostale kurce...Zivimo u eri PARANOJE koje proizvode mass mediji, iz meni nepoznatog razloga. Nek se teraju svi u kurac.

u periodu poslednjeg doba, sigurno nije bilo vishe od jedan ili dva miliona ljudi na celoj planeti. sada nas ima 7 milijardi. Borbom protiv globalnog zagrevanja borimo se vishe protiv samih sukoba koji ce nastati kao posledice nestanka obradivog zemljista zbog susa, poplava, nego sto se borimo protiv same povecane temperature.

ako nema promena u morskim strujama, povecane suncane aktivnosti ili povecane aktivnosti vulkana koji su ranije, u istoriji zemlje, dovodili izbacivanjem gasova u atmosferu do povecanja temperature, kako objasnjavate povecanje temperature?

Edited by iguana

i bez, neophodnog, ulazenja u razloge globalnog zagrevanja, zar se ne mozemo sloziti da je ono stetno i da je kombinacija skoro 7 milijardi ljudi sa toplijom klimom (duze sushe, jache oluje, vece poplave) recept za nashe izumiranje kao vrste, jer cemo se pre ili kasnije pobiti oko ono malo stabilnih izvora vode, obradive zemlje pa i prostog prostora za zivot....

moja poenta ovde i jeste da čovečanstvo treba da reši stvarne probleme (neke od njih si nabrojao), te da bi rešavanjem zagađivanja sredine i ukidanjem naftne ekonomije priča o globalnom zagrevanju postala besmislena.

Biće odgovora, i već sada se polako odvrće fitilj da narod ne bude previše šokiran sa stvarima koje su sakrivali vekovima, jer opšti haos im ne ide u prilog koji bi nastao ako bi pustili previše informacija u kratkom roku. Šta sam ovim još hteo da kažem ? Pa da zapravo ne postoji nikakva misterija već da sistem ili matriks opstaje na neznanju i siromaštvu. Zato ne mogu da odolim a da ne nagovestim neke stvari kako bi radoznali sami došli do odgovora, jer će šok biti manji u vremenu razotkrivanja barem delića istorije. Problem dokaza ne postoji jer se sve odigrava ispred naših očiju a mi samo nismo svesni jer gledamo pomoću uma a ne očiju. To im je i omiljena igra, puste u javnost deo slagalice i samo se smeju koliko smo glupi i ćoravi kada poverujemo u laži koje nam serviraju i nemogućnosti da povežemo sve u celinu. To je jedan od velikih trikova da se prosečnom čoveku čini kako ništa nije povezano i sve se dešava nasumično. Koliko smo mi nesvesni, toliko su oni jaki. Onaj mali broj koji uspe da vidi šta predstavlja sistem biće ismevan zbog mase ispranih mozgova kojima ne pada na pamet da napuste iluziju u čijem su stvaranji i sami učestvovali. Njihov osećaj šta je moguće dolazi od informacija koje dobijaju da im kažu šta je moguće, i ako suzbijete znanje o mogućem, sužavate njihovu percepciju mogućeg i zato će se smejati u lice istini i govoriti kako je to nemoguće, dok sa druge strane ako razumete realnost na višem nivou nego što vam mejnstrim omogućava shvataš ne samo da je to moguće, već je i jebeno logično!! Ljudi ne smeju nikada da znaju ko su, šta su, šta će da budu i šta oni zapravo mogu, drže nas gladnima i kada nam bace mrvice ko golubovima mi smo im zahvalni na tome. Igra je oduvek bila sa otvorenim kartama, samo je sada usavršavaju tehnologijom. Manipulacija uma da ne vidi ono što je ispred njega, markiranje onih koji mogu sve to da shvate i zato im ljudi koji trenutno pričaju na sva vrata ne predstavljaju veliki problem zato što su zamke na sve strane ako vas nisu uhvatili u sisteme kontrole kao što su politika, religija, sekte, i ostali pokreti. Na drugom krugu vas čekaju new-age budalaštine za one koji su svoj um predali prerano. Dakle nema nikakvog kolektivnog spasenja u vidu Isusa, vanzemaljaca, asteroida, Bude, Krišne, Jehove i sve je to opet program za udaljavanje od bitke Sopstva kojom se ta ugroženost i ropstvo jedino dobija.

Jel ima neko skriptu za ovo?

da, ali prosto je neverovatno da neki pojedinci, koji su zavrshili srednju skolu pa imali casove hemije, mogu da tvrde kako ogromne emisije ugljovodonika i ostalih gasova u smeshnu gasova koji chine atmosferu, nema posledica po ponasanje te smeshe

Nismo to tvrdili, vrati se pa procitaj shta smo napisali. Ljudi treba da prestanu da stavljaju reci u usta drugim ljudima.

Ja sam licno pricao o necem sasvim drugom, a to je da se cela prica koristi u propagandne svrhe i da je ovo zaista prvi globalni slucaju Vuka i Cobanina koji ce zavrshiti tako shto ce Vuk zaista doci, ali tada vishe niko nece verovati Cobaninu.

Josh jednom: Nikada nisam rekao da globalno zagrevanje ne postoji, ali takodje ne verujem u paranoju koja se stvara oko tog pitanja. Jebeni Vikinzi su 1400 godine gajili Vinovu lozu na Grenlandu. Prezivecemo promenu klime jer pored najjaceg orudja prirode, ljudskog mozga, ovoga put imamo i tehnologiju koja je jako uznapredovala. A ako to prezivljavanje bude ukljucivalo selidbu desetina miliona debelih paranoicnih Amerikanaca koji zive na obali mora za nekoliko stotina metra vishe nadmorske visine, pa shta onda?

Edited by Sting

koja ce to tehnologija nahraniti stotine miliona gladnih koje ce sushe izmestiti u Africi, Indiji, Centralnoj Aziji? Hidroponika :) ? i ako dodje do povecanja nivoa mora, onda se nece izmestiti samo nekoliko desetina amerikanaca, nego i nekoliko stotina miliona Kineza, desetine miliona po Evropi, Africi, centralnoj Americi,...

opet kazem, i kada su vikinzi uzgajali vino na grenlandu, na zemlji nije bilo vishe od sto miliona ljudi. sada nas ima skoro 7 milijardi, sa neuporedivo vecim ocekivanjima, navikama i zivotnim standardom.