Trooper Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Treba mi sledeće, kvalitetno odrađeno: ja njima dam slike u elektronskom formatu, a oni meni odštampaju album, ali ne običan i dosadan, nego sa nekim raznolikim layoutom fotografija, različitim okvirima oko slika, pozadinama između slika, etc, you get the picture. Bonus poeni ako mogu da učestvujem u izradi albuma tipa da im dam gotov layout za neke elemente ili da sedim dizajneru iza leđa i serendam kako bih ja to uradio :) tl;dr - treba mi dobar (a jeftin :) foto art studio preporuke? Edited March 1, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ja mislim da ovo prvo ima bilo koji poznatiji razvijač slika, tipa Foto Tony, oni što su na slaviji itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Foto toni stil, jao sto ga gotivim? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Zar nije umesto Foto Tonija sada VIP? Truperu, proveri za svaki slučaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 a zhika slika ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Cemu to, raskinucete ionako pre ili kasnije, bacices... Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Reche ozhenjeni zola :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 ako ce da raskinu ne mora da znachi da ce da baci slike Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 pošto su sve iste, baciće ih Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 U međuvremenu sam naučio da se to zove Photo Book i da retko ko to radi po Beogradu (ili ja nisam znao gde da tražim). Na kraju sam uzeo u radnji FotoImage. Oni rade Photo Bookove od slika koje im donesete, a možete i sami da sklopite celo rešenje pa da oni samo štampaju. Dosta solidan kvalitet štampe imajući u vidu da nije foto papir. Boje deluju maaalčice tamnije od onoga što sam očekivao (mada verovatno i color profil mog monitora nije baš dobar) ali se štampa na nekom tvrđem kartonu. Povez je neka imitacija kože, ok odrađeno osim sitnice da cela knjižica trenutno smdri na onaj Sintelan lepak :) valjda će da izvetri do sutra :) Elem cena je bila 1650din za Photo Book od 30 stranica dimenzija 15x10 cm (15x20cm kad se otvori), a radnja je: FotoImage Svetogorska 4 011/3245-982 btw, album ostaje kod nje, tako da ga ja neću bacati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 "opet mi je poklonio glupavu sentiš stvar umesto da se malo otvori":D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Daj slike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 "opet mi je poklonio glupavu sentiš stvar umesto da se malo otvori" :D win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 "opet mi je poklonio glupavu sentiš stvar umesto da se malo otvori" :D oh wait ma, otvorio sam se za večeru, malo li je na ovu krizu :) Daj slike! ofc not :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Daj na PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ili se nije desila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 e, nemoj da im daješ slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ako ce da raskinu ne mora da znachi da ce da baci slike reci ti njemu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts