Jump to content

Izrada albuma slika

Recommended Posts

Treba mi sledeće, kvalitetno odrađeno: ja njima dam slike u elektronskom formatu, a oni meni odštampaju album, ali ne običan i dosadan, nego sa nekim raznolikim layoutom fotografija, različitim okvirima oko slika, pozadinama između slika, etc, you get the picture. Bonus poeni ako mogu da učestvujem u izradi albuma tipa da im dam gotov layout za neke elemente ili da sedim dizajneru iza leđa i serendam kako bih ja to uradio :)

tl;dr - treba mi dobar (a jeftin :) foto art studio

preporuke?

Edited by trooper

pošto su sve iste, baciće ih

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

U međuvremenu sam naučio da se to zove Photo Book i da retko ko to radi po Beogradu (ili ja nisam znao gde da tražim). Na kraju sam uzeo u radnji FotoImage. Oni rade Photo Bookove od slika koje im donesete, a možete i sami da sklopite celo rešenje pa da oni samo štampaju. Dosta solidan kvalitet štampe imajući u vidu da nije foto papir. Boje deluju maaalčice tamnije od onoga što sam očekivao (mada verovatno i color profil mog monitora nije baš dobar) ali se štampa na nekom tvrđem kartonu. Povez je neka imitacija kože, ok odrađeno osim sitnice da cela knjižica trenutno smdri na onaj Sintelan lepak :) valjda će da izvetri do sutra :)

Elem cena je bila 1650din za Photo Book od 30 stranica dimenzija 15x10 cm (15x20cm kad se otvori), a radnja je:

FotoImage

Svetogorska 4

011/3245-982

btw, album ostaje kod nje, tako da ga ja neću bacati [:D]