Highl1 Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 srećno carevi Grujo, hoću fotku sa Barbarezom, bez nje se ne vraćaj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 zavidim vam jako, jebite se!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Ispali smo i gruja i ja al nam je do jaja xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 klasicni jazavci.Ispricam sve kad se vrnem iz provoda. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 nego, kolko su chehinje? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 50e full action ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 hijao, idemo, dzabalesku! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 dzabalesku? dule se pravi fin :D Dajte bre, sta kako zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 pre kompletnog sumiranja koje cu vam prekucati sutra,samo da vam kazem da sam ispao FULL MARMEN.Ali full.Nema gore.Mislim ono,barem sam uvek znao da nisam jazavac,ali ovo sto sam danas uradio,ovo nema nigde:)Morate da znate koliki sam retard:) Posto su Cesi veci Bugari od Rumuna,i ciganisu se za kurseve,tipa pise 24,ali ako ne promenis toliko i toliko evra,naplate ti 20,ja nisam hteo da promenim,i onda sam resio da promenim kod jednog Albatrosa,koji mi je dao kurs 26 i odradio me svetski,posto dok sam ja gledao da li novcanica moze da bude fejk,nisam gledao sta jebeno pise na njoj,pa procenite sami koji sam tard.Ali ako nista,barem sam izvalio da nije fejk novcanica! sad ide vadilica na ruletu,juri se mala 5,8,23,10,11. 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 ahaha, manje droge grujane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 suze [roflmao] Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Белоруске рубље, царски. :))))) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ako sam dobro skontao, to vredi pet eurocenti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) umro sam na "Cesi su veci Bugari od Rumuna" Edited December 9, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Sad smo dosli iz klabinga, tj ja posto je gruja oisao na kurve valjda :)). U ovom Pragu nema lepih devojaka, ali zato ima kolko hoces crnaca koji su nas nudili ganjom, koksom i kurvama :)). Jedna kineskinja nas je ponudila kurvama na sta je gruja rekao 'i love cocks' i ona je krenula da nas navodi na gej bar :)))). @daki: 100e vrede 2.600.000 tih beloruskih rubalja pa ti izracunaj :)) ono sto je gruja dobio je 100 kruna da mu zamaze oci i 0.23e kad se pretvori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted December 10, 2012 Popular Post Report Share Posted December 10, 2012 (edited) vratismo se zivi i zdravi WOT incoming ovako,krenusmo kolima u sredu,sestra(koja je zapalila odande za berlin),saborac i ja.Sve je bilo kul dok nismo usli u Madjarsku (usput,zakljucio sam da mrzim sve madjare ovog sveta sem velikog kurca i zoltana gere) u kojoj je bila mrtva magla,i pred budimpestu smo promasili skretanje za djer i otisli za NIREDJIHAZU,nekih 30kilometara kasnije sam stao kad se konacno pojavila tabla i pisalo na njoj Košice,za koju znam da je daleko od Bratislave.Stali smo na pumpu gde retardirana radnica naravno nije znala da gukne rec engleskog,ali se tu pojavio neki RUS,UKRAJINAC,BELORUS,STA GOD,cuo mene i sestru i rekao nam gde smo se sjebali i pokazao na karti gde smo,i samo da se okrenemo i vratimo.Od tog trenutka sve je bilo med i mleko,naravno,mrtve djarme jedini nemaju plin sve do granice,ali boze moj,stigli smo pred granu sa Slovackom,meni se kuntalo jer nisam nista spavao od adrenalina,pa sam otkuntao cuku vremena i nastavili putem Praga,gde smo stigli u cetvrtak oko 12. Hotel Korintija je odmah pored tog glavnog puta koji nas je vodio,tako da nismo imali problem da ga nadjemo i odmah prepoznamo,odvezli smo seshu na glavnu zeleznicku stanicu odakle je ona zapalila za Berlin,i to nas je usralo da je stigla 10 minuta pre polaska.Mi se vratili,hteli da se parkiramo i rekli nam da je dan 27evra,pa smo pozovali,malo se vozikali u krug,i nasli parking bukvalno preko puta hotela gde je bio dzabe :D naravno,cim smo usli sve je bilo nestvarno i predrkano,kad sam usao u sobu poceo sam da umirem od smeha (jos je aca imao bolju sobu od nas,nabijem ga na kurac i imao je papuce,nase je neko vec ukrao:D),onda smo izvalili mini bar koji je bio prepun predrkanog pica,haribo bombona i pringles chipsa,ali smo na vreme uocili da je najjefitniji artikal 5e:) Odmah smo se sjurili na bazen i u saunu,blejali malo tamo,uspeli da izgubimo karticu za ulazak u sobu i spustili se dole do kazina.Tamo smo malo gledali WPT main event,hteli da odmah sednemo na kesh,ali smo lolovali kada smo videli da je najslabija igra 2/5evra.Otisli smo u sobu,pogledali gde imamo igre u Pragu i uputili se na has,pa u hotel ambasador na 0.5/1e blajndove.Hasali smo u nekom pabu i bukvalno smo zavrsili kad nas je Vitjsa zvao na veceru na racun planetwina,na kojem grindamo:D Naravno da nismo odbili poziv,tada smo se i nasli sa Acom prvi put,a ja sam sabio neku bolestinu koju nisam mogao ni da pojedem celu jer sam pre toga hasao,ali sam uspeo da pojedem i dezert :) Vratili smo se u hotel,ja sam vec bio uzasno premoren,od puta,bazena,cimanja vamo tamo i tu sam napravio krupnu gresku i otisao u sobu,iako je u loungeu bila zurka party pokera gde je bila Liv Boeree,Kara Scott a i delili su pakete sa majicama,card holderima,kurcima palcima.Naravno,sutradan sam se smorio kao pacov,za utehu mi ostalo to sto sam zabo sesto mesto na maniji dok sam grindao u sobi i inkasirao 120evrona. Ne znam kako,ali novi pogresan potez smo napravili kad smo prespavali dorucak,ali posle punjenja baterija za turnir,otisli smo na rucak,zablejali malo tamo i spustili se u poker room sa velikim ocekivanjima,koje nismo ispunili.U principu,ja sam se vec smorio cim sam video da su blind leveli na 30,umesto najavljenih 45 minuta,tako da sam znao da ce biti manje prostora za odigravanje,a i nadao sam se da ce barem biti 200 igraca,medjutim,prijavilo se 124 igraca ako se ne varam. Sudbina je htela da budem na stolu sa Vitjsom,i da prvu ruku u koju sam usao na turniru,imam prilicno veliki pot sa njim,na prvom levelu. U 4way ruci sam u poziciji usao sa k8 u hercu,flop je doneo 653hh,savic je cbetovao,ja samo flatovao,kao i neki lik sa sb,turn je 4h,lik cekira,savic opet bareluje,gde sam ja tu vec siguran da on ima boju,pa kontam da imam naplatu od njega na riveru,ali nisam zeleo da isterujem eventualnu sedmicu iz ruke koja je kompletirala kentu,pa sam ponovo samo flatovao,i lik sa sb je callovao.River se uparila petica,check,check,i ja sam u tom trenutku uveren da imam najbolju ruku,opalio sam bas bas mali thin value,2300 u 6,5k ako se ne varam,sb je dugo razmisljao i foldovao ruku,a savic isto posle kraceg razmisljanja samo calluje sa a5 u hercu.Rekao sam mu na prvom brejku da je retardiran ako me je sacuvao,ali kaze da nije nikako zeleo da vidi tu kartu,mada,mislim da me je postedio(to je za onaj bankroll boost :*) Ja sam tu vec izgubio skoro trecinu steka i mnogo sam se iznervirao sto u samom startu moram da odustanem od plana da budem prilicno aktivan na prvim levelima...posle toga sam dobio 99,3betovao sam inicijalnog rejzera,flop se otvorio j84,ja cbetujem,lik call,turn je 5,ja sam tu razmisljao da li da cbetujem turn,ali sam resio da chekiram jer sam se nadao da ce on sa osmicom i sa dosta drugih ruku da mi betuje turn jer sam ja u principu predstavio da me je promasio bord i da sam samo radio cbet.River je bila osmica,i tu naravno ja ne betujem jer nju u principu nisam hteo da vidim,tako da sam batalio value,lik je chekirao i muckovao karte kad sam okrenuo 9ke (koje su btw,najjaca ruka koju sam dobio na turniru,tuga)...sto je bio uzasno smesan,sa leve strane sam imao dva igraca koji limp calluju prilicno cesto,imali smo recimo cetiri tajtera,i ludog rusa koji nema fold dugme,koji je izbacio i mene i Savica,i koji je na kraju igrao HU za turnir.Enivej,Rus je non stop otvarao,ja sam se tu nesto kacio sa njim,jednom sam ga lajt 3betovao sa govnima na blajndu,on me je 4betovao,pa sam se foldovao,a posle toga sam ga 3betovao sa aj u poziciji,on me je samo callovao.Flop je 1096 rainbow,check check,turn je 3ka,drugi pik,check,ja 700 u 1000,on do 1450,ja do 3200,on me samo flatuje,i tu mi je jasno da je flush draw ili eventualno 9ka,tako da sam isplanirao da shovujem river sve sem pika i devetke,river je naravno bila devetka,on je checkirao i ja iza njega,prijavio sam ace high,on je rekao GUD,i skoro sam se vratio na pocetni stek.Dobio sam posle toga aq,rejzovao,svi fold.I dalje sam dobijao brlje,premijum ruke nije bilo ni na vidiku,pa sam hteo da igram tako da sto vise potova kupim preflopa,ali i to je bilo sa polovicnim uspehom:)U medjuvremenu za stolom nam je dosao neki veseli italijanski fish koji je zvizdukao sve vreme,neki nas lik otvara do 700,italijanski fish call,rus call,ja sa sb 3betujem do 3hiljade sa 74off,inicijalni rejzer fold,retardirani zabar call,rus fold.Flop je 964 tri pika,uzasno odvratan za mene jer ja imam oko 9 hiljada u tom trenutku,a pot je vec oko 8 hiljada,naravno,nemam sedmicu pik,fish gleda da li on ima pika,deluje zadovoljno,ja chekiram,a on mi stavlja 6 hiljada,ja se foldujem,on mi okrece 9ku ocekivano:)Posle toga mrtvi kamenolom tajter koji je isto,NE ZNAM kako,stigao do finalnog,otvara na katofu,ja na dugmetu min3betujem ga sa 95off,on fold.sa j10 sam uzeo sledeci lep pot,usao sam kao cetvrti u ruku sa sb,892 rainbow bord sam cekrejzovao inicijalnog rejzera i rusa,oni se foldovali,i opet sam otisao na 15 hiljada recimo.Posle toga sam imao kljucnu ruku za moj turnir,bas dosta sam razmisljao o njoj,mislim da sam ispravno postupio,ali vise bih voleo posle svega da sam napravio taj los call:D Dobio sam kq u piku (NAJJACA RUKA LIKE EVER) :D,otvorio sam,callovao me je italijanski fish,i rus sa sb. Flop je k107rainbow,rus check,ja cbet 1700 u 2800,zabar call,rus call.Turn je 4ka drugi karon,rus check,ja do 4k,zabar call,i rus razmislja i razmislja,gleda nam stekove (zabar i ja imamo iza oko 9k,a rus ima sve ukupno oko 15k),i gura all in.Ja sam dugoooo razmisljao,razmisljao sam da li me broadway keceve u boji samo placa sa sb (posto sam video da je pre toga lajt 4betovao sa k10off izvan pozicije,izmedju ostalog),to sam odbacio kao opciju,kontao sam da k10 moze da odigra sporo,a da ne 3betuje preflopa,10ke i ak sam odbacio kao opcije jer bi me sigurno 3betovao preflopa,sedmice sam razmisljao isto da li radi 3bet.Znao sam da on zna da sam ja dosta jak,i da ne barelujem turn bez ruke u tom spotu,znao sam da kj to sigurno ne radi,tako da mi se izbor suzio na k10,77 i razne monstere tipa jq u karonu,j9 u karonu,89 u karonu.Ja sa svojih 9k sam mozda bio i komitovan u tom trenutku u tolikom potu,tako da sam razmisljao da mu je jasno da cu ga tu prilicno cesto callovati sa snaznom rukom,na kraju krajeva,kontao sam da moze i da se kupi da bastujem,odlucio sam da foldujem jer sam u onoj ruci kad sam ga nosio sa aj,video da je flatovao neki draw,a isto je ucinio i kada je 4betovao tada sa k10,samo je platio BOJU DO 10ke na turnu:)Ubedjen sam bio da je imao najbolju ruku,mi smo se foldovali,a on naravno okrenuo j9 u karonu,nabijem ga na kurac ruski. Tu sam pao na izmedju 10 i 15bb,trazio sam neki spot da shovnem,molio sam boga da cu dobiti vise jebenu premijum ruku na jebenom usranom turniru,i konacno je stigla.U vidu dve cetvorke:DDDDD Rus je otvorio do 1200,ja se prosuo 6 hiljada,on rekao AJ HEV TU KOL,zvao me sa a3,a bord je doneo qj1010 za ozbiljan sweat pre nego sto je riverovana petica za double up.Blajndovi su u medjuvremenu porasli na 400/800,rus je otvorio do 1600,a ja na sb pokupio 109 u hercu i prosuo se.Kontao sam da nemam prostor za 3bet jer moj all in na flopu je potbet,a rus onda mora da me zove sa bilo cime sto pokupi na flopu.On je razmisljao,trazio count,stek mi je bio 12700,njegov stek oko 40k u tom trenutku,i mislim da nije zeleo da rizikuje trecinu steka sa brljama.Naravno,gmaz ruski je callovao sa a9off,i bio u mnogo boljem spotu nego sto je mislio,bord je bio najsuvlji moguci za mene,na turnu sam dobio neku nadu jer sam kupio i cekanje bubrega,river je kurcina,i ja sam out.Uzdao sam se da ce barem saborac uraditi nesto jer se on u tom trenutku duplirao na 35k (a propustio bounty jer je liku ostalo 2bb),a onda su mu pred veceru srusili kecheve,tj. shortstack je gurnuo 12k sa qj,saborac callovao sa aa,flop je q,turn j,i odose mrtvi kecevi u kurac,kao i prilika za novi bounty.On se odrzavao u igri mozda jos nekih sat i po vremena,ali na kraju je sa aj natrcao na kk,i to je bilo to. Posle toga smo izasli Aca,Savic,njegova koleginica i mi,otisli u neku satro najvecu diskoteku u centralnoj Evropi,koja je teska kuricna u principu,kao i ceo najtlajf u Pragu.Ulaz u diskoteku je kostao skoro soma dingera,unutra su svi "stejdzevi" manje vise prazni,a i sve je lol.Pocevsi od muzike,pa do ozvucenja,pa do celog tog komunistickog prostora koji je potpuno tresh.U principu,proveli smo se do jaja i vratili se u hotel taksijem,nakon kratkotrajne borbe sa mrtvim lesinarima taksistima koje moras da leras na foru da znas koliko ti je prevoz.Otisli smo u sobu da grindamo a Aca shotovao nl200 i nl400 i iznabadao ih ko majmune,a mi smo bili manji carevi i bili dobri 250e. Posto smo svi ispali sa turnira,u subotu smo kulirali kao carevi.Ja sam imao panican napad kad sam se probudio u 5 do 10 i istrcao kao Bolt da stignem na dorucak,i onda skontao da sam majmun jer se vikendom sluzi do 11.Posto grad nismo ni videli,resili smo da ga obidjemo,a tada se,iako sam sa taksistima vec dokazao da nisam jazavac,dogodio cuveni COOL STORY BRO,gde me je Albatros odradio kao cara za kintu:)Za tih "100 jura" sam kupio kobaju,i dodao Savicu za njegovu kobaju,a Aca se otvorio za kuvano vino na ulicama Praga koji zaista jeste lep i predivan,narocito u ovom zimskom periodu,ali u principu,boleo bi me kurac da se tamo vracam:)Milion turista je u gradu,guzva,ne moze da se normalno seta.Na Karlovom mostu smo snimili lika kako prosi ribu,a onda i gomilu kineza koji su cekali da se kolektivno slikaju.Naravno da sam im upao u kadar:DDD Vratili smo se u hotel,a posto smo ostali kratki za 100 jura,isli smo na rulet da se vadimo:)Jurili smo malu seriju,naravno,scumbag krupije je uvek gledao u cilindar kad je bacao kuglicu,i gle cuda,posto smo svi bili u maloj,non stop je padalo u veliku.Kad smo otisli u veliku,padne nam najslabiji broj,pa smo ga onda istrolovali i vratili se u malu,pojacali malo ruku,i vratili se na nulu,vrzmali se tu jedno pola sata oko nule i blagog plusa,i na kraju izasli losi 50 jura,dok je Aca svukao 300 jura igrajuci crno-crveno.Posle smo vecerali kao carevi,a onda se olesili kao konji i krenuli u grad na neku pokerstars zurku.Tu smo se umalo pobili sa taksistom koji je klasican lesinar i ceka goste ispred hotela sa 5*.Trazio nam je 320 kruna za voznju,ja sam krenuo da ga leram da su nam rekli da je 250 na recepciji,on tu krenuo nesto da kenja,rekao i kolegi koji je uzeo da vozi acu i bracu Rados koja su bila sa nama,a ja,moj saborac i jos jedan ortak smo krenuli da smaramo taksistu da nam spusti na 250,on nije hteo krenuo da vice na nas,mi mu rekli da pusi kurac i izasli iz kola.Zaustavili smo prvi taksi na ulici,lik nam je rekao da ce voznja biti 150 maks,taksimetar je otkucao 130 kruna,a mi mu dali 200 jer je posten :D Ocekivano na pokerstars zurci je bio saussage party,a bio je i smor sto se pice placalo iako su rekli suprotno:)aca je tada platio long ajlend kao da je u londonu,14 evra,a ja cu mu to nadoknaditi prvom prilikom:D Otisli smo u roxy,tamo je bio Mandy,muzika je bila dobra,ali klub je realno takodje jos jedan krs koji vise zvrji prazan nego pun,mi smo se iscimali i krenuli napolje.aca i braca rados su otisla u hotel,a moj saborac,treci ortak i ja otisli da jurimo kurve.Naravno,crnci su nam nudili a mi smo insistirali da ne idemo ni u kakav usrani klub,niti bilo sta,nego da pitaju koliko para hoce da je vodimo u hotel.Oni su tu rekli da ne znaju da li je to moguce,bla bla,pa dok smo cekali da dovuku te neke kurve,pitali smo ih odakle su,rekli nam da su iz Nigerije,a mi krenuli da ih smaramo da li su sabijali ISS sa Babangidom.Kurve su mahom bile sve bas uzasni kanal,osim MALINE,koja je bila bas slatka i zgodna i radi tu sa sestrom (koja je kanal hahahaha),i ljubio bih se sa njom:DDD Iako one mahom sve sljakaju za 50 jura,Malina nije htela ni pod kojim uslovom da ode sa nama iako smo joj nudili 300e,pitali smo je cak i da li smo joj ruzni:)mi smo tu vec odustali i trazili novu,pojavila se neka crnkinja koju smo uspeli da ubedimo za 250,ali se onda odjedanput pojavila Malina i kao "AJMO,IDEMO".I mi krenuli sa njom,medjutim nesto je sestra istrolovala,tako da smo hteli da je useremo od batina jer smo popusili i kod crnkinje koja je negde nestala za to vreme:)))Ja sam tu odustao od cele price i otisao metroom nazad u hotel (doduse,probao sam da ubedim Malinu da ode samo sa mnom u hotel za stodzera),a ova dvojica su posle ko zna koliko zavrsili u nekom bordelu i jebali:) U nedelju smo se chekautovali i zapalili gajbi,u Madjarskoj uspeli ponovo da zapnemo jer im je jedna deonica m5 puta u Budimpesti bila zatvorena,pa smo morali malo da cirkulisemo kroz grad,a naravno veca je sansa bila da mi progovorimo tecan madjarski,nego madjar da progovori majmunski engleski.Tu smo imali zanimljivu scenu jer se neki madjar napalio kao majmuncina kad sam mu ablendovao da se skloni iz leve trake,on posto je bio sa neka dva ortaka uspalio se i zalepio nam se u bulju,ja ga tu iscimao i palio stopaljke da se odvoji,medjutim on nije odustajao,pa vozio paralelno sa nama,i ja ga tu mosirao malo volanom,on nesto verovatno pickarao u kolima i dao gas i otisao kad je skontao da cemo mu jebati mater madjarsku u usta posto smo ionako bili nervozni sto smo morali da trazimo put. Naravno,nismo videli ni pahulju snega sve do srpske granice.Ko u crtacima,madjarska carina ociscena,nema snega,nista,i onda vidis zavejanu drugu stranu.Sva sreca,kolona nas nije zakacila,ali smo morali polako da vozimo na usranom autoputu koji je naravno uredno naplacen i neociscen,pa sam nesto manje od cetiri cuke vozio od grane do beograda,pa panceva.Okacicu i nesto slika,mrzi me sad,btw,slikao sam se sa BOGOM pokera,Bertrandom Grospellierom poznatiji kao "Elky",zna ga masa starkraftovaca,posto je bio starkraft superstar pre nego sto je postao poker superstar.Btw,zabo je drugo mesto na hajroleru:) Mislim da je to to u principu,ako se setim jos necega,dodacu:) Edited December 10, 2012 by gruja 13 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 a mi krenuli da ih smaramo da li su sabijali ISS sa Babangidom [roflmao] [roflmao] [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 a mi krenuli da ih smaramo da li su sabijali ISS sa Babangidom. jebeni retard Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 hahahahah Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 bogovski tekst, gruja car :) sto kaze mendzi, zavidim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Ja i bog pokera ja i pehar koji nikada necu osvojiti rur ekipa aca i liv boeree aca i jason mercier pred odlazak u bazen/saunu :D doca sa chipovima doca bez chipova :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 To Doca Doca, srafciger Doca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 liv <3 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 (edited) To Doca Doca, srafciger Doca? Ne, ne... Taj je plagijat ;) Edited December 13, 2012 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts