Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

Moyo javi ovim sto su joinovali kod tebe da joinuju i kod nas, stavio sam isto vreme za turnire kad i ti.

Ma ja sam jedva srkpio jos 7 ljudi. 4 irl ortaka koje sam jedva naterao i vas trojica sa rura. Jbg sad imam 8 igraca u klubu i 6 partija zakazanih, doduse nisu svi igraci iz kluba registrovani za turnire. Tehnicke uslove sam valjda ispunio , trebalo bi da dobijem ticket

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

http://pokerasi.rs/strategije/kolumne/vesela-poker-druzina/

zabavan tekst :)

smejao sam se kao blesav na

Ukoliko se nađete sa ovakvim igračem za stolom preporučujemo vam da ga izbacite iz takta opisom ruke u kojoj ćete upotrebiti bukvalno svaki poker izraz koji vam padne na pamet. Jednostavno u sred ćaskanja ubacite opis ruke koji izgleda otprilike ovako: “I tako ja igram na FT-u za vreme Happy Hour-a , 6max deep stack ante NL 200 sto. Sa mnom za stolom supernova regular 24/15/0.5 koji voli da 4 betuje one gap konektore. I ja tu CO preflop raise sa AK of, SB je aggro manijak koji radi 3 bet vrlo često. Njegov range je KTs+, 33+, A2+ tako da sam spreman da ga pushujem, kad onaj regular radi 4 bet. Ja flat callujem SB se baca, izlazi rainbow flop, on donkuje ja call-ujem u nameri da ga floatujem jer il sam way ahead il sam way behind. Postavio sam to i na 2+2 pa ću da vidim šta kažu, šta vi mislite??”. Odgovor naravno nećete dobiti nikad, jer se Matori Kockar isključio negde oko Happy Hour dela rečenice, kada je zaključio da ste sigurno na teškim drogama te da njegove čitalačke sposobnosti verovatno neće proći kod vas.

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

fixed

znam za ovu ruku i carska je,ali tada zapravo ajvi nije imao ruku kojom je mogao da ga koluje,to sto je toliko razmisljao da ga zove dovoljno govori koliki je i ajvi car...ovde pricamo o ruci u kojoj je lik sve vreme check call dok mu nije zunuo all in na riveru...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

vratio se sa prvog lajv kesa, utisak do jaja iako sam izasao sa minusom od pola buyina...ako sam uspeo da izadjem tako sa jednom od najlosijih serija karata ikada, cenim da ce u buducnosti biti vrlo profitabilno...igra je jednostavno mnogo laksa nego online, prosto je neverovatno koliko ljudi zapravo nemaju veze sa pokerom i koji je procenat cistih kockara medju njima, za razliku od danasnje situacije u online pokeru gde svi koliko toliko nauce nesto za kratko vreme...

Fora kod live pokera je sto ako dovoljno dugo igras u istom klubu upoznas masu koja dolazi, naucis kako ko igra i posle nekog vremena i povece svote izgubljenog novca pocinjes da budes u plusu. Kod online je fora da sto preciznije naucis sve moguce shablone i da tacno znas sa kojm bankrollom mozes da igras odredjeni turnir/cash game i koju kartu smes da call sa odredjene pozicije i sve to da poshtujesh uz minimalna otstupanja. Jednom ces bad beat ali na duze staze ces profitirati. Naravno ne mislim da gledas u neki pisani guide sta treba da callujes nego jednostavno da posle hiljada i hiljada ruku steknes potrebno iskustvo.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

vlada tom dwan

presao na lajv,pa ce sad da snima haj stejks jer mu igra mnogo laksa

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ja tebe smaram?

mislim da je ovo prvi put da sam ti se obratio internet konane

u stvari da,postavio sam ono za veneovu zbirku,a to bih postavio svakome u toj situaciji,ako si se zbog toga uvredio,onda buhu

ne znam sto kukas ko zena,kad ti ides okolo i prosipas mudrosti i muda i glumis internet konana,ja sam samo uzeo da branim moju stranu jer sam lajv igrach i nervira me tvoj potcenjivacki stav,svrstao si celu jednu skupinu na osnovu CARSKE KESH IGRE U SMEDEREVU..pritom ti imas iza sebe dva besplatna bankrolla,aj da se natezem sa fatom ili nekim drugim i bolje da ti kazem da si tom dwan nego da te isprozivam da igramo heads up u 100 jura,da te opuvam najstrasnije

gruja novi alen

pa ne znam sto sam ja internet konan...

1.iza sebe nemam 2 besplatna freerolla na internetu

2.ja i dalje stojim iza toga da je na lajv pokeru lakse izvuci pare i lakse naplatiti jake ruke, u globalu naravno, posmatrajuci sve igrace medju kojima ima svakakvih, nego na netu gde se sve svodi na mehaniku i cist grind

a da, veruj mi nije ni tako...opekao sam se za finu sumu, mada kapiram da to nije potpuno izgubljeno, vec sam naucio nesto...dobro, kapiram ja, srocio sam to kao da su svi lajv igraci debili, i da sluze samo da im internet igraci sa gomilom teorije iza sebe uzimaju pare, ali nisam tako mislio jebi ga.