Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

meni krivo sto ne mogu da se prijavim i za bounty posto cu jedva da izdejstvujem i da peglam main,ali jedva cekam:))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Aj pomozite, kakav tacno racun i u kojoj bi banci bilo najbolje da otvorim da bih mogao da uzmem med koji sam osvojio na internetu igrajuci poker, i po mogucstvu uplatim po nekada neki siromasni doprinos :D ?

I preporucite neki poker client koji nece da mi trazi 16 000 fotokopija licnih karata da bi mi dali novaca :D

The Aussie Millions $250,000 Super High Roller has THIRTEEN players confirmed so far.

Phil Ivey, Tom Dwan, Chris Ferguson, Erik Seidel, John Juanda, Richard Yong, Wang Qiang, Paul Phua, Nikolay Evdakov, Tony Bloom, Alexander Kostritsyn, Sam Trickett, Andrew Feldman and Annette Obrestad.

Winer takes it all.

[:0]

Edited by Koma3

da stanko,gresis batice,na netu mozes da budes siguran da ces imati sigurnu zaradu ako grindash kao car

igras veci broj ruku,skolski,ne tripujes se da si dwan i to je to

samo sto je to psihologija,mislim to realno treba fata da dodje da objasni,ako sam dobro skontao onaj grafikon,zaradjuje 10k mesecno :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pokusavam da iskopam password za freeroll satelit za 1000,000$ turbo takedown na starsu. Satelit je sutra u 21h i trenutno ima 18 ljudi prijavljenih sto pokazuje da je mnogo zajebano doci do sifre. A i svi prijavljeni su britanci pa mozda je restricted i failujem sto uopste trazim pass.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"