FATA Posted November 16, 2014 Author Report Share Posted November 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=N-F3G0MmjtQ skoro se nisam ismejao sladje.. gledati od 3:00 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 gruja bog brat!!!! finalni sto!!!! 1 Marko Grujic 4.49 million2 Siliano Coal 2,880,0003 Vladimir Bozinovic 1,890,0004 Salvatore Tralongo 1,885,0005 Raphael Christian 1,260,0006 Levrini Garrett 1,010,0007 Richard Busato 965,0008 Andrea De Pasquale 860,0009 Paul Labianca 715,000 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 bravo Grujane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 5 handed su, gruja chip leader!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 takoje! Chipcount 1 Marko Grujic 4.48 million2 Salvatore Tralongo 3,925,0003 Siliano Coal 2.865 million4 Garrett Livrini 2,595,0005 Richard Busato 2,190,000 izgubio skoro milionce pre par minuta od ovog silijana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Koliko je prvo mesto i gde pratis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 20k https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fpokerforum.pokeritaliaweb.org%2Fblog%2Fplanetwin365-100k-gtd-feeeroll.html&edit-text=&act=url nastavlja se posle pauze, trenutno stanje (gruja shortstack :C) Chipcount1 Siliano Carbone 4,700,0002 Salvatore Tralongo 4.54 million3 Riccardo Busato 2,900,0004 Garrett Lvrini 2,580,0005 Marko Grujic 1.335 million Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted November 16, 2014 Popular Post Report Share Posted November 16, 2014 ispali peti, turnir postao loto lutrija, svi smo imali po 10-15bb i presipali jedni drugima...igrali smo 5 handed sest sati, ja sam u jednom trenutku pao na trecinu blajnda, vratio se na 20bb i gubim dva all ina gde izbacujem igraca AQ vs 97, river 7, i 66 vs KT, turn T, river T...na kraju me je vise boleo kurac, zgurao A7, platio me AJ, t8658 gg...turnir se zavrsio pola sata nakon sto sam ispao, sve vam jasno :D Inace, toliko mi se povraca od svih, narocito od teatralnih italijana koji svaku odluku razmisljaju minut, a glupi su ko kurac, nisam video jedan lep play za ceo turnir, bukvalno sam se prosetao do tamo, ali kada je postala turbina, jednostavno nije moglo, odigrao sam ceo finalni bez premijuma (AA,KK,QQ,JJ), tako da sam i vise nego zadovoljan... 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) GG Grujo! :) Chopovao sam upravo Bigger $75 za $15k. :) Svi ranujemo dobro izgleda. :) Edited November 17, 2014 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 <3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Cestitam Pero za Bigger! :) i grujo, ti vec sve znas :D <3 samo nek se mnozi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 je li grujo.. ko te je nauci da igras JTs onako? :) btw. cestitke i za grujana i za zelenog! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ty! :) Fato, jel igras ti? I gde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 od maja bas slabo online, mozda sam odigrao 2-3k ruku.. lajv poceo da pikam u septembru i odigrao nekih 50-60h do sada.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Nema vise toliko leba online za vas cash igrace, a? :) Live cash je generalno dosta profitabilniji kapiram, gde god da igras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 je li grujo.. ko te je nauci da igras JTs onako? :) btw. cestitke i za grujana i za zelenog! ako mislis onu ruku kada me je lik flatovao AKcc i zaljubio se u njih postflop, veruj mi da me nije ownovao, nego me je platio na turnu jer mu je izasao backdoor flush...river sam dugo razmisljao da ispalim all in, ali sam se bojao da njegov 3bet calling range ima 66-99, pa ima fulove u rangeu, a jos sam ja blokirao TT i JJ koje ce takodje isto uvek zvati a nece 4betovati, posto nije ni AK 4betovao nijednom...lik je jednostavno uvek imao pravu ruku u pravo vreme i na kraju je osvojio turnir, prvo je trebalo da ispadne jos drugog dana kada je isflipovao protiv mene aq vs 77, a onda je do finalnog dva puta imao AA u KK, plus je na finalnom prolazio kulere tipa JJ vs JT...boli njega kurac, tankovao je za svaku odluku po 10 minuta, zato na kraju nije ni bilo igre Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Nema vise toliko leba online za vas cash igrace, a? :) Live cash je generalno dosta profitabilniji kapiram, gde god da igras... ima samo je potrebno nolajfovanje a meni je pokera preko glave posle 5g svakodnevnog grinda.. imam zelenog u steku da ne brinem duzi period, upisao norveski i gledam sad da upisem visu trenersku ili kurs za fizioterapeuta pa da brisem gore u naredne 3g. imam i neki vikend posao da kaplje, pa mi ne gori pod nogama da bih morao da grindam.. sto se lajva tice ne znam sta da mislim.. krenulo je brutalno lose, 5 sesna -450e i narednih 9 u profitu za +850e na odigranih ~55h sto mu dodje oko 15e po satu i to sa losim ranom.. ne moram da ranujem dobro samo nek me ne prodaje i kontam da mogu da izadjem na 25e po satu sto je odlicna prica, ali i da ostane ovako ne bih se bunio.. ako mislis onu ruku kada me je lik flatovao AKcc i zaljubio se u njih postflop, veruj mi da me nije ownovao, nego me je platio na turnu jer mu je izasao backdoor flush...river sam dugo razmisljao da ispalim all in, ali sam se bojao da njegov 3bet calling range ima 66-99, pa ima fulove u rangeu, a jos sam ja blokirao TT i JJ koje ce takodje isto uvek zvati a nece 4betovati, posto nije ni AK 4betovao nijednom...lik je jednostavno uvek imao pravu ruku u pravo vreme i na kraju je osvojio turnir, prvo je trebalo da ispadne jos drugog dana kada je isflipovao protiv mene aq vs 77, a onda je do finalnog dva puta imao AA u KK, plus je na finalnom prolazio kulere tipa JJ vs JT...boli njega kurac, tankovao je za svaku odluku po 10 minuta, zato na kraju nije ni bilo igre dada ta ruka.. jbg ne znam igraca niti flow stola da bih sad mogao da se pravim pametan :) ali pucati na onom flopu 2 metka i odustati je bacanje para bar u kesu gejmu :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Mr2agX80ZyE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 dada ta ruka.. jbg ne znam igraca niti flow stola da bih sad mogao da se pravim pametan :) ali pucati na onom flopu 2 metka i odustati je bacanje para bar u kesu gejmu :) Pa ne mozes da poredis cash igru i turnirsku, a narocito rangeve u tim situacijama...u cashu se ti sa 100bb pojavljujes tu sa gomilom ruku, a ovde, narocito imajuci u vidu dinamiku koja je vladala i to da je taj lik na finalnom 4betovao samo AA i nista vise, a dobijao je premijume cesto, dva metka su ok, jer on na flopu ima floatove sa A high, kao sto je i imao, a kada calluje drugi metak, posto ja barelujem sa odredjenim ekvitijem, uvek ocekujem od njega da mi okrene ruku...bukvalno AKcc je bottom njegovog rangea, a i to ce vrlo cesto callovati... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 (edited) Osvojim dva turnira u dva dana u kazinu, net salvo oko 600e. Sav zalaufan krenem danas kao osvajam i veceras, i prevucem all in na turnu ja 44 a dole A 2 3 8 rainbow, bez ikakve logike i rezona....Smorio sam se kao pas. Nit znam zasto nit znam cemu. Edited November 20, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 tako i ja, al mi izadje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 (edited) Samo sam se nasmejao kada su chipovi krenuli gore) Posle ove ruke izgubim i dva para i straight flush fraw, all in na flopu. Lik plati sa parom i zabode jaca dva para na riveru... Kakav katastrofalni dan. Edited November 20, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 (edited) Hahahaha, Aco doktore. :) @biss: fold preflop, jbg. Edited November 20, 2014 by Green 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Samo sam se nasmejao kada su chipovi krenuli gore) Posle ove ruke izgubim i dva para i straight flush fraw, all in na flopu. Lik plati sa parom i zabode jaca dva para na riveru... Kakav katastrofalni dan. juce lik flopuje protiv mene na PLO... meni trebala dama za royal... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 igrao sam na zabarima i na unibetu... hocu da probam jos neki site... zanima me prvenstveno cash game, dobar traffic i rakeback... obicno igram nocu... na zabarima ne mogu da nadjem dovoljno stolova, stolovi su poluprazni i ne osecam se opusteno... isuvise moram da menjam igru ako nas je 3-4 umesto 6... na unibetu je bilo isto... sada je malo bolje (mada je omaha i dalje u kurcu)... ali na unibetu bukvalno runnujem dobro samo zato sto igram igru u igri... fish protection je zapanjujuc... ok, navikao sam da bacim sve i svasta, ali mi se ponekad zgadi igra... zanima me gde vi igrate... ne znam da li da probam 888, titan, william hill... ili da jednostavno odem da se kalim na starsima... nekada mi se igraju fast stolovi... a to je na unibetu npr nemoguce... jedino ako ima neka mesecna nagrada ljudi pale fast... sta biste mi preporucili za cash game NL i PLO (micro stakes ofc) da nije mrtvo nocu, da se igra i omaha i fast/zoom/stagod, da ima neku vrstu rakeback-a (misije, vpp, tiketi)??? e da... jos jedno pitanje... da li oni silni site-ovi za rakeback vrede kurcu ili je to obicna prevara... posto cu kreirati novi nalog, pa ako cu imati neke benefite mogu da se reg preko nekog od njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts