grb1tj Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 poenta je sa kojim kartama je usao u ruku i kako mu se kupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Aha, ima smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 a i gruja udara all in ) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) poenta je sa kojim kartama je usao u ruku i kako mu se kupio this Mene nista u poker ne iznervira vise od takvih igraca. Bad beat istrpim ako usere nekog ko je igrao rezonski ali ovakve ruke me izlude do te mere da stvarno u chatu napisem ljudima takve grozote da me u zatvor treba staviti. Cudimi da nisam jos nikad dobi ban zbog toga a pisao sam bas puno. Sto se tice grujine igre u toj ruci... Nije to toliko lose odigrano koliko izgleda. Veoma cesto foldujem AK na brlja flop a budem najjaci na kraju. Da je taj gennarino82 iole normalan foldovao bi se na grujin allin jer je gruja vrlo lako mogao da bude overpair al jbg retard je hteo da se kocka sa cekanjem up and down. To su ti igraci sto urade call i hoce da se okockaju pre nego sto daju shansu svom mozgu da razmisli, proracuna aute i shansu da bude bolji u toj ruci. To se meni ranije desavalo i to je cist pokazatelje nivoa (ne)znanja igranja pokera. Edited October 11, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Meni nije jasno zasto je gruja isao all-in kad nema nista...(Nevezano za lika sto je kolovao, a nema nista, tj cekao jednu kartu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Zato sto je reraisom preflopa reprezentovao veoma jaku ruku i ocekivao je da se ovaj folduje + uvek racuna da i ako je slabiji na flopu sa rukom poput AK su mu solidne sanse da se kupi. To bi bar moji razlozi za all in bili ako bih nacinio isti u takvoj situaciji. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Meni je fascinantno što niko ne voli ovakve likove, a oni su u stvari izvor čipova. Neka zovu i treba da zovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Apsolutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 +1 rekoh vec.Pre toga smo imali raznorazne showdownove gde sam video da me ultra lajt 3betuje (109off,j7,k6),posle cega sam ja njega mnogo cesce 4betovao jer je lik calling station njegov range je potpuno neizdefinisan u ovoj ruci,odbacujem aa i kk jer imam blokere i kontam da bi se prosuo na ovakvom bordu ja znam da on meni ne baca nijedan rucni par,ali to je jako mali deo njegovog rangea,pa ako je zaista PP,onda imam gutter+dve over,sto mu dodje da se kupim jednom u tri puta.Mislim da sam istu stvar mogao da postignem i betom do 15 jura,mada,kada izadje kec,ja se njemu tu svakako ne bacam u ovim okolnostima i sa ovolikim stekovima :D imao sam veoma zanimljivu i dugu sesiju,nije bilo stolova,ali sam igrao dva nl100,tri nl50 i jedan nl30...ovo su mi bile mozda dve najzanimljivije ruke,ali sam imao mnostvoooooo odnesenih potova bez showdowna 10/12/2012 6:06:08 AM - Round 286551340 starts dejedeje is seated with €189.39 Hero is seated with €298.82 BLACK-OUT is seated with €100.00 Godfather87 is seated with €81.02 NosNosNos is seated with €194.40 dejedeje Posts small blind of €0.50 Hero Posts big blind of €1.00 Dealing cards Hero: As Qh Godfather87 Folds NosNosNos Raises to €3.50 BLACK-OUT Folds dejedeje Folds Hero Raises to €11.00 NosNosNos Calls €7.50 Flop: 7s 9c 3d Hero Checks NosNosNos Bets €14.00 Hero Calls €14.00 Turn: 7s 9c 3d 9h Hero Checks NosNosNos Bets €30.00 Hero Raises to €80.00 NosNosNos Folds Hero wins €155.50 10/12/2012 6:27:22 AM - Round 286552109 starts Hero is seated with €243.98 Gianluigi123 is seated with €106.00 BLACK-OUT is seated with €100.00 NosNosNos is seated with €217.00 Hero Posts small blind of €0.50 Gianluigi123 Posts big blind of €1.00 Dealing cards Hero: 7c 6c NosNosNos Folds BLACK-OUT Folds Hero Raises to €3.00 Gianluigi123 Raises to €9.00 Hero Calls €6.00 Flop: Jd 3d Ah Hero Bets €10.00 Gianluigi123 Calls €10.00 Turn: Jd 3d Ah As Hero Bets €20.00 Gianluigi123 Calls €20.00 River: Jd 3d Ah As Td Hero Bets €70.00 Gianluigi123 Folds Hero wins €144.10 al naravno,na kraju me setapuje 10/12/2012 6:22:31 AM - Round 286551961 starts BLACK-OUT is seated with €103.50 Hero is seated with €356.28 NosNosNos is seated with €117.00 Gianluigi123 is seated with €95.65 BLACK-OUT Posts small blind of €0.50 Hero Posts big blind of €1.00 Dealing cards Hero: Qc Qh Gianluigi123 Folds NosNosNos Raises to €3.50 BLACK-OUT Calls €3.00 Hero Raises to €12.00 NosNosNos Raises to €42.00 BLACK-OUT Folds Hero Raises to €129.50 NosNosNos Calls €75.00 (all-in) Hero gets refund of €12.50 Hero shows Qc Qh (Pair of Queens) NosNosNos shows Ad Ah (Pair of Aces) Flop: 6h 8d Qd Turn: 6h 8d Qd 7d River: 6h 8d Qd 7d Ac NosNosNos wins the main pot of €232.50 with Three of a kind, Acesi da,kad sam izgubio ovu ruku skontao sam u stvari koliko sam emotivno nespreman za nl100 jer mi je tesko palo...a nije da kao shotujem iznad svojih limita,pa da se zato smorim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 gruja bog jebenog pokera. uvatio sinoc na es-u neki izvestaj sa ept-a iz spanije, osvojio neki mutavi dobrica nemac http://www.pokerstarsblog.com/ept/2011/martin-schleich-wins-ept-barcelona-and-850000-086517.html coveka je polivalo najstrasnije i iskoristio je to.. ono, ostali pokerasi su bili u fazonu kadar nevera :Dedit: au koji jebeni fail, ovo je bilo prosle godine :D koji retardi ovi sa es-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 gruja mudonja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Igra li neko od vas na Party P? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 ja nemam nikakvih iskustva osim onih sa onim no deposit bonusom,kontam da ne mogu previse da ti pomognem :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 gg za prve dve ruke. Ja tako nema sanse da bi igrao niti vidim u bliskoj buducnosti napredak koji bi me doveo do takve igre. Sto se tice emotivne nespremnosti. Mislim da to moze da ima veze sa finansijskim stanjem van poker. Npr imas 5k evra na pokeru i igras NL100 a u rl zivis daleko losije i radis npr za 400e mesecno. I onda kad izgubis ruko u vrednosti pola svoje plate ne bude ti svejedno iako ti nije puno sjebalo bankroll. Ne kazem da je to slucaj kod tebe. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 pa acctualy sad kad si tako predocio,to je to :))))))))))))))))) Ali naravno,moj zivot u principu nista ne pati,nista mi ne fali,kevi guram lovu u kucu za sve to treba itd itd Ali hocu da kazem da sam sredio mindset tako da ne obracam paznju koliko sam para izgubio,vec koliko sam buy inova u minusu,plusu,gledam stvari dugorocno,sto je najbitnije,ali ono,lepo pise u poker mindsetu,ne treba da igras igre na kojima ces se zbog osvojenog pota radovati,a zbog izgubljenog tugovati:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Kada imaš €5k na računu i regularno grindaš NL100 i NL50, računaj da ne radiš za €400 u nekoj firmi jer ti je -EV :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) nemam muda to jos da uradim,vise zbog drugih,nego zbog sebe.Vec sad mislim da mi je work -ev potez,ali jbg.Doduse,nemam jos ni 5k,ali imam 30bi za nl100:) *humblebrag* a znas i sam da giljam sa ortakom,pa se tako organizujemo da imamo 4 sesije dnevno po cuku i po recimo,dve on,dve ja. Edited October 12, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 opet preslikan scenario od sinoc ja qq,lik aa,samo platim 4bet,flop q high,river A.Opet 200 jura ruka:) lepo ranujem:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) fold qq pf obvious aa Edited October 13, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Mene inace banovali sa starsa jer sa pre tri meseca na 1.5$ fifthy50 prebacio ortaku 300 chipova tokom igre :S Majku im njihovu cekali su da depozitujem pa onda da me banuju. U mailu sam priznao sve ali sam rekao da gistro ne znam da je to ilegal. Sa parama sto su bile tamo sam se vec pomirio, ocu samo da mi vrate acc jer je povezan sa mb i bank acc. Cekam vec vise od nedelju dana da mi kazu sta se desava, nadam se da nije perma ban Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 I ti si našao gde češ da chip dumpuješ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Stigo mi mail da sam perma banned a da nisam vise dobrodosao na Pokerstarsu :( Koji su kerovi jebote. Zbog 1.5$ turnira zabanovali mi acc na kom igram vec 3 godine. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Gledaj to sa pozitivne strane, manje ces se kockati. Da je srece, ne bi se kockao uopste! Ok, jes malo trol jer mi nije mesto na ovom topiku al ja se kocke bojim ko djavola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 poker nije kocka ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Kad igras protiv fisheva. A kad se nadjes i drustvu jednako dobrih i proracunatih tipova, eksperata, sabijaca pokera od n igraca n-1 izgubi, jel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts