Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

jel igra neko aktivno online? kako stojite, na kojim limitima igrate i to :)

veceras sam shvatio neke stvari, nazalost malo kasno...resio sam da iako trenutno imam para, ne depozitujem ni dinar vise, vec da pokusam da stvorim br preko freerollova pisajuci krv...shvatio sam da je to jedini nacin da se naucim disciplini i znacenju brm-a...dzabe sto ja to navodno shvatam, kad je dovoljno par jacih dobitaka u odnosu na moj br da odem u neki jeben limit gde napravim sranje i posle 3 sata se tek osvestim kada bude kasno :)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

igram ja online, na ful tiltu, 1$/2$ limiti kad igram holdem a omaha 0.10/0.10, previse je jebeno to da bih igrao nesto vece :)

i ja sam se drkao previse u pocetku, ali kad se malo disciplinujes, shvatis neke stvari sve ide lakse

normalno, niko te ne moze zastititi od bad beatovih i nekih tipicnih gluposti koje su uvek tu, ali posle nekog vremena covek nauci dosta stvari, stekne samokontrolu i strpljenje, sto su najvaznije stvari u pokeru, barem po mom skromnom misljenju

omaha me je danas i oterala u kurac...mnogo je zajebana, nevidjeni su usponi i padovi a jos nevidjeniji bad beatovi jer nikad ne mozes da budes potpuno siguran...i uvek su tu neki outi za protivnika....

nego, koliki je tebi br kad igras na 1/2? :) ili ne postujes brm nikako :)

na freerollovima [FTP] sam uspeo da napravim $17.20 ali sam dosta, skoro sve, spiskao na ring game.. nesto mi ne idu :) znaci sad igram samo "daily dollar", das $1 i na turniru udje ~8k ljudi, dobijas pare od 1080 mesta ($2) ogromne nagrade za prvih 10, prvo mesto $1600, za sad jos nisam failovao usao sam na tur 2x i u plusu sam od tog turnira $6 zato sto sam stigao do 671 i 241 mesta :) veliki plus na turu je sto se krece sa 3k cipova :)

i zab sam, krece u 20:15 ET vremenu

ja sam shvatio jednostavno da ovako moram...iscimacu se maksimalno ali potrudicu se da ne uplatim vise ni dinara...mnogo vise cu ceniti pare koje (ako) napravim, cenicu bankroll management, uvek ce mi na umu biti sati cimanja na ultra mikro nivoima i frirolovima da bih dosao dotle, tako da mi se nece vise desavati nesto kao danas...sa 60$ se popnem na 140$ jako brzo sto je nerealno i vodi u propast ali to kasno vidis...omaha moja ruka j 10 dole j 10 10 lik j j i odee...posle istiltujes na brzinu ili te jednostavno pojede limit..

komo: nisam, bio sam u subotu ili petak mislim i pukao 4000, onda sam prekljuce pukao jos 5000 na konjarniku.. sve u svemu i dalje sam u plusu jer sam ocistio ceo sto proslu nedelju u meridijanu, ali mislim da cu napraviti pauzu, previse steamujem, a i tek sam usao u live holdem..

Edited by reiser

pa tako nesto :) razmisljao sam da se povucem na nize nivoe, mada ono, ne ide mi lose sada, nadam se da ce potrajati ;)

ali kazem ti, ako odrzim disciplinu i samokontrolu, ne brinem se

ako budes hteo nekad mozemo da odigramo neki heads up ili da udjemo na neki table cisto da se igramo na pokerstarsu, ili gde vec igras :) na ful tiltu sam kisibrate, na PS BobanResimic

Ni ja do sada nisam uplatio ni dinar, jedino sam igrao sa onih 50$ sa PS-a, koje sam izgubio na nacin napisan pre par strana, i takodje sad igram freerollove da bih dosao do nekog bankrolla... Ajde napisite gde imaju neki dobri, trenutno igram PartyPoker i FTP, ali tu ima samo par dnevno, za koje cesto nisam tu, pa bih dimam veci izbor :)

jel igra neko aktivno online? kako stojite, na kojim limitima igrate i to :)

veceras sam shvatio neke stvari, nazalost malo kasno...resio sam da iako trenutno imam para, ne depozitujem ni dinar vise, vec da pokusam da stvorim br preko freerollova pisajuci krv...shvatio sam da je to jedini nacin da se naucim disciplini i znacenju brm-a...dzabe sto ja to navodno shvatam, kad je dovoljno par jacih dobitaka u odnosu na moj br da odem u neki jeben limit gde napravim sranje i posle 3 sata se tek osvestim kada bude kasno :)

tako i ja,pricao sam vec,potrosio sam sve pare od onih no deposit bonusa jer sam retard i ne zelim da krenem da igram dok sto posto ne budem disciplinovan.Razmisljam se da peglam samo sit n go,da ne pogledam cash game na netu,ali opet,ne mogu da objasnim taj nedostatak interesovanja za online poker,iako bih morao da razmislim o tome jer jebeno mora da se prilagodim tome,a sigurno mogu od toga da zaradjujem reicmo josh jednu platu tj. barem se nadam da je tako...

igram ja online, na ful tiltu, 1$/2$ limiti kad igram holdem a omaha 0.10/0.10, previse je jebeno to da bih igrao nesto vece :)

i ja sam se drkao previse u pocetku, ali kad se malo disciplinujes, shvatis neke stvari sve ide lakse

normalno, niko te ne moze zastititi od bad beatovih i nekih tipicnih gluposti koje su uvek tu, ali posle nekog vremena covek nauci dosta stvari, stekne samokontrolu i strpljenje, sto su najvaznije stvari u pokeru, barem po mom skromnom misljenju

po mom skromnom misljenju,ti si smeshan cim pricas o nekoj samokontroli a igras blajndove 1/2 na netu.Ne mogu da se setim,ali Fata valjda igra te blajndove,a on igra mnogo duzhe od tebe i njemu je to i posao da igra za firmu.

Ja sam imao period kad mi MESEC dana nije bio dobar nijedan set u bitnijoj ruci,znachi ne pricham ono,betujem sa setom na flopu i pokupim neku sicu,i to pricam o lajv igri gde ima mnogo manje ruku,a ne o online gde se desavaju milion puta vece ludosti,a pritom ti sigurno nit si deep stack niti si proziveo tako nesto niti trosis svoje pare cim pricas tako opusteno.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

citao sam o onom challenge-u chrisa fergusona, i jos neke tekstove o slicnim podvizima...ohrabrujuce je skroz :)

uzeo sam malopre na freerollu 0.4$, sada osvojio 90m 0.25$ turnir, tu uzeo 6.5$ i bacam se na nl2$ grind, wish me luck :)

moj jako dobar drugar je za 10 dana za opkladu napravio oko 8-9 000 dolara, a krenuo je od 1000 playchipova na pokerstarsu koje je prodao za 10$

ali ono.. on je jako dobar igrac.. za zivota preko 250 000 koliko ja znam :/

ja sam poceo od besplatnih 50$ na partypokeru pre 100 godina i nikada se nisam okrenuo posle toga

samo dobar bankroll managment minimum 20bi ... a ja bih savetovao 35bi za 6max , hu verovatno jos vise

fml

da

ferguson je ... :D

takodje ferguson je igra free rollove da bi dosao do prvih $ .. a moj drugar je igrao playmoney stolove i milion playchipova prodao za 10$ (teze je osvojiti freeroll je u turnirima sreca igra veliki faktor a pogotovo u freerollu gde ima oko 10000 ljudi prijavljenih)

mogu naci negde i njegov graph ako vas jako interesuje tj ako me ne bude mrzelo

mozda je bilo manje od 10k mozda je bilo 7-8 ne secam se ni ja tacno bilo je pre pola godine - godinu

sve u svemu 2 nedelje

ja sam takodje za opkladu za 2 dana napravio na nl2-nl5 nekih 120$ cisto da dokazem nesto drugu

Edited by E jebes baku

fml

ne znam, igranje na tako niskim limitima mi je totalno novo, i najveci mi je problem sto imam trip kao da se tu ne moze nista napraviti...a uz grind par stolova ipak je drugacije...iskren da budem, drago mi je sto sam sve spiskao za 2 sata, sada kad krecem od 0, cenim svaki dolar, znam koliko sam se iscimao za npr ovih 14$ sto sam sad napravio od 0...trenutno mixujem nl2 i 1$ 45m turnire... pa da vidimo gde cu stici :)

Cake poker, brdo ima raznoraznih free satelita + 1000$ svaki sat

Poker770, ako nisi vec uzeo bonus, sa uplatom od 30e, dobijas 5 ulaza na turnire na kojima je jedva 200 ljudi za 700$.

Hvala probacu ovaj cake :) A da hocu da uplatim 30e uplatio bih ipak na FTP pre :)

Hm jebes boku, ne kapiram ovo za pokerstars playmoney? Znaci igras playmoney i onda sa tim cipovima kupis $? To je isto dobra fora, ako je tako :)