Jump to content

Starcraft 2 konacno

Recommended Posts

ja na US serveru imam 1600 gold. Inace 330-280 mi je score....

mada jbg sad ce i onako da restartuju pa cu valjda bolje da odigram kvalifikacije.

au kad pre 600 partija :P ja jedva 170 :P

ja mislim da je sve to u winning / losing streak-u :). s tim da ako si recimo 8. u diviziji i nabijes 10 losseva neces pasti u nizu ligu, dok ako si 8. i nabijes 10 win streak prebacuje te u visu ligu

ne ide tako ja imam 11 win streak -.- 

Prebacivanje u sledeci rank nema veze sa poenima. U nekom momentu on ti da "placement matcheve", odnosno ako si u gold igrash sa nekim high rank platinum igracima. Ako uspesh da pobedish vecinu (valjda) onda te prebaci u platinum. To je teorija na teamliqud-u.

ovo deluje logicno 

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mene je inače discovao net juče u onim prvom pripremnom meču, a još sam uništavao lika, pa sam se smorio ko zmaj :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

znaci ne vredi, daju mi ljudi cd-key, skinem betu sa zvanicnog sajta i reinstaliram i opet nece jebeno...odem lepo na find matches, ona nadje i krene da loaduje i na pola krashuje jebena igra...dal je moguce da sam toliki baksuz...

to mora da ti je do windowsa  ... koji korists ?

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

to mora da ti je do windowsa  ... koji korists ?

xp sp3...mada mozda je zbog ovog jebenog wireless rutera preko koga drugi komp koristi net, pa se nesto tripuje oko ip adrese?

poslah ortaku beta invite. Inace addovao je igru i sve to, a ingame mu govori da ne moze da se loguje jer nema scII na nalogu :/

to je i meni bio prijavio dok nisam skinuo i instalirao zvanicni beta klijent...

srpskivojnik-3.jpg

znaci ne vredi, daju mi ljudi cd-key, skinem betu sa zvanicnog sajta i reinstaliram i opet nece jebeno...odem lepo na find matches, ona nadje i krene da loaduje i na pola krashuje jebena igra...dal je moguce da sam toliki baksuz...

Uh jbt, da se meni ovo desilo bacio bih komp kroz prozor. :(((

Gugluj ili pogledaj SC2beta official forume, mozda ima neki topik sa reshenjem za taj problem. GL!

xp sp3...mada mozda je zbog ovog jebenog wireless rutera preko koga drugi komp koristi net, pa se nesto tripuje oko ip adrese?

to je i meni bio prijavio dok nisam skinuo i instalirao zvanicni beta klijent...

meni radi na sp3 nemam pojma 

Odigrao sam nekih 10ak partija na ortakovom accu, manje vishe nista da dodam na dosada vec pomenute utiske :)

Jedino malo smrdi sto je skoro nemoguce izmikrovati sitne jedinice :< takodje mi se cini da su defensi jako slabi, tj sporo pucaju, nznm mozda nisam upravu

p.s. ako neko ima key i ne zna shta da radi sa njim, PM is your friend =p!

Odigrao sam nekih 10ak partija na ortakovom accu, manje vishe nista da dodam na dosada vec pomenute utiske :)

Jedino malo smrdi sto je skoro nemoguce izmikrovati sitne jedinice :< takodje mi se cini da su defensi jako slabi, tj sporo pucaju, nznm mozda nisam upravu

p.s. ako neko ima key i ne zna shta da radi sa njim, PM is your friend =p!

da defense stvarno zavlaci,

ako ti neko da 2 keya shala <<< FRIENDS FOR EVERZ?

btw sta pricate vi odbrana slaba ? odbrambene zgrade su jos bufovane u odnosu na sc1 , canon ima vise hp i shield bunker mozes da salvage pa dobijes pare nazad + mozes da ga upgradeujes i tureti isto su jaci i skuplji ... nije sc tower defense :P