StormScion Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) ja na US serveru imam 1600 gold. Inace 330-280 mi je score.... mada jbg sad ce i onako da restartuju pa cu valjda bolje da odigram kvalifikacije. au kad pre 600 partija :P ja jedva 170 :P ja mislim da je sve to u winning / losing streak-u :). s tim da ako si recimo 8. u diviziji i nabijes 10 losseva neces pasti u nizu ligu, dok ako si 8. i nabijes 10 win streak prebacuje te u visu ligu ne ide tako ja imam 11 win streak -.- Prebacivanje u sledeci rank nema veze sa poenima. U nekom momentu on ti da "placement matcheve", odnosno ako si u gold igrash sa nekim high rank platinum igracima. Ako uspesh da pobedish vecinu (valjda) onda te prebaci u platinum. To je teorija na teamliqud-u. ovo deluje logicno Edited March 18, 2010 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 mene je inače discovao net juče u onim prvom pripremnom meču, a još sam uništavao lika, pa sam se smorio ko zmaj :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 znaci ne vredi, daju mi ljudi cd-key, skinem betu sa zvanicnog sajta i reinstaliram i opet nece jebeno...odem lepo na find matches, ona nadje i krene da loaduje i na pola krashuje jebena igra...dal je moguce da sam toliki baksuz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Pa ono, ne znam ko je veci baksuz... Ti sto ti ne radi ili ja koji jos nisam dobio key :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 znaci ne vredi, daju mi ljudi cd-key, skinem betu sa zvanicnog sajta i reinstaliram i opet nece jebeno...odem lepo na find matches, ona nadje i krene da loaduje i na pola krashuje jebena igra...dal je moguce da sam toliki baksuz... to mora da ti je do windowsa ... koji korists ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 poslah ortaku beta invite. Inace addovao je igru i sve to, a ingame mu govori da ne moze da se loguje jer nema scII na nalogu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 to mora da ti je do windowsa ... koji korists ? xp sp3...mada mozda je zbog ovog jebenog wireless rutera preko koga drugi komp koristi net, pa se nesto tripuje oko ip adrese? poslah ortaku beta invite. Inace addovao je igru i sve to, a ingame mu govori da ne moze da se loguje jer nema scII na nalogu :/ to je i meni bio prijavio dok nisam skinuo i instalirao zvanicni beta klijent... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 mhm, kod mene je sto se OS-a tice ista situacija kao i kod Duleta pa mi radi. Isto wireless ruter tho ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 znaci ne vredi, daju mi ljudi cd-key, skinem betu sa zvanicnog sajta i reinstaliram i opet nece jebeno...odem lepo na find matches, ona nadje i krene da loaduje i na pola krashuje jebena igra...dal je moguce da sam toliki baksuz... Uh jbt, da se meni ovo desilo bacio bih komp kroz prozor. :((( Gugluj ili pogledaj SC2beta official forume, mozda ima neki topik sa reshenjem za taj problem. GL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 poslah ortaku beta invite. Inace addovao je igru i sve to, a ingame mu govori da ne moze da se loguje jer nema scII na nalogu :/ 99% sam siguran da si skinuo enUS verziju a treba ti enGB da da bas tako, sada sam skinuo enGB i radi kul, hvala brate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ako neko dobije key nek da meni plz <3 ako treba samo 2v2 cu da igram :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ortak ima enGB verziji u nece da radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 xp sp3...mada mozda je zbog ovog jebenog wireless rutera preko koga drugi komp koristi net, pa se nesto tripuje oko ip adrese? to je i meni bio prijavio dok nisam skinuo i instalirao zvanicni beta klijent... meni radi na sp3 nemam pojma Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Odigrao sam nekih 10ak partija na ortakovom accu, manje vishe nista da dodam na dosada vec pomenute utiske :) Jedino malo smrdi sto je skoro nemoguce izmikrovati sitne jedinice :< takodje mi se cini da su defensi jako slabi, tj sporo pucaju, nznm mozda nisam upravu p.s. ako neko ima key i ne zna shta da radi sa njim, PM is your friend =p! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) kao hardcore protoss primetio sam da je usrani hotkey za raspalu probu sa "P" prebachen na "E", a to mi tako ide na karu.....skoro ko kad vanila ide na mass rines bez medica u 3v3 huntersima edit: da dodam, i slinavi (vanila) je od danas "in game" :D Edited March 18, 2010 by Mazz^^ Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 da, ti promenjeni hotkijevi malo smaraju, kao i sto kad imas tri larve selektovane moras tri puta da kliknes ako oces da izgradis tri iste jedinice...i tako, odoh da pisem mail blizzardu da mi kazu sto kreshuje ovo sranje:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 meni je bas gotivno to sto mora da se klikne 3x recimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Meni je to bio ono trip na pocetku ali ustvari ubrzava stvari mnogo stavis gejtove heceve itd pod jedan broj i samo udriiiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capa Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Odigrao sam nekih 10ak partija na ortakovom accu, manje vishe nista da dodam na dosada vec pomenute utiske :) Jedino malo smrdi sto je skoro nemoguce izmikrovati sitne jedinice :< takodje mi se cini da su defensi jako slabi, tj sporo pucaju, nznm mozda nisam upravu p.s. ako neko ima key i ne zna shta da radi sa njim, PM is your friend =p! da defense stvarno zavlaci, ako ti neko da 2 keya shala <<< FRIENDS FOR EVERZ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Moje mishljenje je da su odlichno promenili (vecinu) prechica. A pogotvoo za probu! Sa zgradama je odlichna stvar shto kazhe Atila. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 btw sta pricate vi odbrana slaba ? odbrambene zgrade su jos bufovane u odnosu na sc1 , canon ima vise hp i shield bunker mozes da salvage pa dobijes pare nazad + mozes da ga upgradeujes i tureti isto su jaci i skuplji ... nije sc tower defense :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Spine crawler je slabiji nego sunken u SC1. Jedinu prednosti ima otkopavanje... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Ako neko dobije a nema kome da da key rado sam spreman da ga prihvatim ili kupim za neku razumnu cenu. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) WTT beta key za pivo ili dva! Edited March 18, 2010 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Dobijesh gajbu! Gib key! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts