killYg0r Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 jel moguce da imamo toliko sabijaca svi ste neki golderi jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Evo peja ima APM 400 i pere u ultra platinum ligi. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Peja klikće nasumično na ground da nabije APM, gledao sam kako igra HoN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 u honu samo to i moze da se klikce :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 moras da povecas APM ako hoces u gold [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Grafichka? Ljudi se zale po forumima da im Stardza ubija mashinu (overheat) a izgleda da je nvidia povukla neke poslednje drajvere zbog SC2 bete. jok brate tu su 2 ati-ja u crossfire, i pre toga mi je zabijala MoBo slotove od memorije(geil), pa je chesto morao clear cmos..... usrani asus MoBo Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 :D ma ima da ga namestim makar crko!:) jes crko? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 jok brate tu su 2 ati-ja u crossfire, i pre toga mi je zabijala MoBo slotove od memorije(geil), pa je chesto morao clear cmos..... usrani asus MoBo topic unrelated: koju karticu/e imash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhare Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 moras da povecas APM ako hoces u gold jel trebam da koristim i tastaturu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 LOL Pravi mushkarci igraju bez tastature! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 @Rema / Peja: ostavite dete na miru ... celu noc / jutro je igrao bez tastature (provereno, imam ga u frende na bnetu :D) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 znaci nije jedini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) lol Stvarno je igrao bez tastature??? Lozhish me? Aca igra i bez misha. Koristi mind control. Edited March 21, 2010 by Rema Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Od juche se 'ebavam sa betom. Pa nije zivot film da dobijem key na poklon i da sve radi savrsheno. :) Prvo sam downloadovao igru do 52% sa 5-25 kbps, onda je oko 60% krenuo download punom "snagom" - hvala nebesima, gledao sam 10h onaj bar kako se pomera. Onda mi je pukla instalacija dva puta na otprilike 90%, pa nisam mogao da downloadujem poslednji patch. Kada sam konachno to sve sredio i odigrao prvu partiju provalio sam da mi komp umire, 100c GPU, onda sam se drkao sa drajeverima, chistio kulere, itd itd. I evo, posle fazon 24h izgleda da radi kako treba! :) COOL STORY BROZ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 heheh cestitamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 odigrao nekolio onih placement partija od ortaka, na faster je taman ok brzina, svidja mi se:)...samo jos da nateram da radi kod mene i do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 samo sabijaj dule na našem nalogu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 ahaha, ma nisam igrao na tom nalogu, dao mi drugar dzi cd key:)...jes da sam dobio sve partije, al kad mi je dao neke nubove:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Odigrao sam placement matches i upao u silver division... kontam da nije lose za pocetak :P nikad ranije nisam pikao sc.. pa mi chudan neki feeling :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Glad for u Sajro! Ipak je ovo izuzetna igra i gre'ota je ne igrati je. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 I dalje ne mogu da odigram vishe od 2 partije a da ne napravim pauzu, GPU temp mi ide i do 105c posle druge partije, Real Temp vrishti "UGASI KOMP NAU!!!111oneone". GF9800GT imam, i ovo je prva igra sa kojom imam ovakvih problema. Smorio sam se jako. Nije mi problem da pravim te pauze, ali nekako... nervira me! Guglovao sam i nishta od mogutjih reshenja ne pomaze na duze staze. :S Ah well, bitchujem i whineujem ovde bzvz, makar imam betu. Pravitju jebene pauze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Vrati stare drajvere, ako već nisi :) edit Ako su 196.75, ako nisu onda kupi neke kulere :D Meni fabrički kuleri na 9800gt u sli verziji nisu mogli da ohlade karticu na minesweeperu, a kamo li nečemu jačem. Edited March 22, 2010 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Nisu ti drajveri, znam da su problematichni za Blizz igre. Evo sada skidam 196.21. Inache imam dodatne kulere, chak sam i otvorio kutjishte. Rekoh, do sada nisam primetio da ni u jednoj igri temperatura ide preko 70c chak i posle celodnevnog igranja dok u SC2beti vetj posle druge partije mogu da przim jaja na grafichkoj. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ....dok u SC2beti vetj posle druge partije mogu da przim jaja na grafichkoj. :) ahahaha ja imam ATI 4850 i dize tu negde do 85Cº max :D Ajde na rostilj :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 takodje 1680@Ultra, radi perfektno, ali temp me ubija.. bas cu sad da overim sta joj je xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts