Jump to content

vradovic

The X
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vradovic

  1. 300 kinti je ok i realno mislim da treba tako i da ostane samo sto bi trebalo da se popularise nekako da bude vise prijavljenih.
  2. pa pala je cena i zvanicno. Sada je 2900 dinara sto znaci otprilike 2000 dinara za novu igru (nekoriscenu). http://dealzon.com/deals/starcraft-2-wings-of-liberty#starcraft-ii-wings-of-liberty-pc
  3. Ma de radi u KGB-u jedva Starcraft 2 i da radi. Iskreno receno ono je blagi uzas. Mislim lepo od njih sto su se potrudili i omogucili da se odrzi DH i sve to al mogli bi malo da updajtuju racunare.
  4. MLG Metalopolis GSL Daybreak MLG Shattered Temple MLG Tal'darim Altar Shakuras Plateau (ladder edition) MLG iCCup Testbug MLG Xel'Naga caverns Pocetne mape po kolima: Ro 32 - MLG Xel'Naga caverns Ro 16 - MLG Metalopolis Ro 8 - Shakuras Plateau(ladder edition) Ro 4 - MLG Tal'darim Altar Ro 2 - MLG Shattered Temple
  5. Jbt Professore ti mu dodjes ko Starcraft diler
  6. prodavao je neki lik skoro ovde svoj sc2 acc
  7. ma samo odigras 20 puta 1v1 i sve ce ti biti jasno :)
  8. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920984
  9. odlicno. Nego jel ima nekog da je prijavljen u 16 igraca i da ce mozda otkazati ? :))
  10. pa rekli su kako hocemo :) a posto sam ja vec ispao najbolje je da se dogovore ovi sto igraju :)
  11. nemojte mnogo da ih pljujete posto su pitali mene :) sta da rade a ja copy/paste sa jednog starog turnira ovde :D posto nisam znao sta drugo da odgovorim oni u sustini hoce da nam izadju u susret i uradice onako kako mi hocemo.
  12. Ok. Ovako. Na izvlacenju parova u KGB-u bili smo samo Vasenego i ja. Sad mi je malo jasnija situacija. Uskoro ce biti post u kome ce biti i zvanicno objavljeno kao i kostur. Ceka se da odrede parove. Preliminarlno stvari stoje ovako. Mora da se igra u 2 dana zbog sponzora subota i nedelja bez obzira sto moze da stane sve u jedan dan. Npr cetvrtfinale, polu i finale u nedelju a ostalo u subotu. Kao sto je i pisalo na wcg-adria.com svi igrci koji su uplatili preko 16tog ce biti eliminisani i bice im vracen novac. Dakle otpadaju 17. vrhunski 18. vasenego 19. Maxpro 20. Kyu 21. Aca Igra se po grupama i onda ukrstanje i posle toga b03 i b05. Bez obzira na sve mislim da je ovo prva pobeda sc2 zajednice jer smo uspeli da izdejstvujemo da Starcraft 2 bude na wcg-u uz nadu da ce nas sledece godine biti vise i da ce biti bolje.
  13. ajd bar jos 3 da su se prijavila pa da bude 24 :)
  14. Nego par ljudi (sc2) se bas iscimalo da bude sc2 na wcg-u a prijavio se samo 21 gamer :((
  15. ma de nece ... bice po celom gradu a sve jedno sta za onog ko dolazi npr iz Panceva ? :) Ili sa Karaburme??
×
×
  • Create New...