jasamnepismen Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Mislim obrnuto! Dajem pivo za beta key! ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 btw sta pricate vi odbrana slaba ? odbrambene zgrade su jos bufovane u odnosu na sc1 , canon ima vise hp i shield bunker mozes da salvage pa dobijes pare nazad + mozes da ga upgradeujes i tureti isto su jaci i skuplji ... nije sc tower defense :P neam ja pojma koliko su defensi buffovani, ali sve jedinice brze reaguju i brze pucaju, a defensi ostali bogalji :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 dule jesi li namestio win za sc2 :) pusti brkove da te ne tera maler Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 dule jesi li namestio win za sc2 :) pusti brkove da te ne tera maler :D ma ima da ga namestim makar crko!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 neam ja pojma koliko su defensi buffovani, ali sve jedinice brze reaguju i brze pucaju, a defensi ostali bogalji :p istripovao si se :PÂ Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 btw, odigrah practice matches : 4:1 sad pikam placement matches.. a mislio sam da se nakon praktis meceva odredjuje de cu i sta cu.. koji smor lol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Tugaaaaa,... meni se toliko igra, ne mogu da vam opishem. Od pochetka bete gledam TL streamove po ceo dan i proveravam mail na svakih sat vremena. :/ Btw [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Tugaaaaa,... meni se toliko igra, ne mogu da vam opishem. Od pochetka bete gledam TL streamove po ceo dan i proveravam mail na svakih sat vremena. :/ Btw gif [:D] extra ti ovaj gif sh1t :)) ako dobijem viska key do kraja sledece nedelje dacu ga tebi.. zop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 ahahah @gif zasluzio si key definitivno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted March 20, 2010 Author Report Share Posted March 20, 2010 (edited) prebacih se nekako na EU server i odigrao sam placment meceve. 9 platinum. :) Edited March 20, 2010 by vrhunski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Vidim, imacemo ovde na rur-u nekoliko vrhunskih igracha, platinum igracha. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Sajro ae javi mi se na PM-u da ti posaljem BETA KEY, dobio sam jedan viska :)) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ureko me onaj retos sa predhodnih strana....stavim posle XY replaya da odigram practice i kod prvog mi zabode (rikne) makina..... ili plocha ili napajanje, znacu tek u ponedeljak...... Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ureko me onaj retos sa predhodnih strana....stavim posle XY replaya da odigram practice i kod prvog mi zabode (rikne) makina..... ili plocha ili napajanje, znacu tek u ponedeljak...... ti si baxsuzniji od duleta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Da, gif je total winrar, kada sam ga video prvo sam se smejao par minuta a onda sam skapirao da sam jedan od tih koji bi skochili u tu rupu za key! Sajro ae javi mi se na PM-u da ti posaljem BETA KEY, dobio sam jedan viska :)) poz Ti si najvetji car koji je hodao ovom planetom! ureko me onaj retos sa predhodnih strana....stavim posle XY replaya da odigram practice i kod prvog mi zabode (rikne) makina..... ili plocha ili napajanje, znacu tek u ponedeljak...... Grafichka? Ljudi se zale po forumima da im Stardza ubija mashinu (overheat) a izgleda da je nvidia povukla neke poslednje drajvere zbog SC2 bete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Ti si najvetji car koji je hodao ovom planetom! obecanja se ne krse :D btw dodaj me na bnetu.. akk mi je Grahovac.grahovac :)) zop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Toliko sam sretjan da sam poludeo! Zerg, batice, imash pivo i pljedzu na prvom sledetjem turniru (a nadamo se da tje ih biti!). <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted March 20, 2010 Author Report Share Posted March 20, 2010 ureko me onaj retos sa predhodnih strana....stavim posle XY replaya da odigram practice i kod prvog mi zabode (rikne) makina..... ili plocha ili napajanje, znacu tek u ponedeljak...... previse radis OC :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Jel ste vi downloadovali igru preko Blizz downloadera? Meni 10-20kbps download, trebatje mi 2 dana da skinem igru. Jel znate mozda neki direct link do enGB verzije, neshto u fazonu kao za WoW patcheve? Guglovao sam i sve shto sam nashao su torrenti, crack, fake etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted March 20, 2010 Author Report Share Posted March 20, 2010 Jel ste vi downloadovali igru preko Blizz downloadera? Meni 10-20kbps download, trebatje mi 2 dana da skinem igru. Jel znate mozda neki direct link do enGB verzije, neshto u fazonu kao za WoW patcheve? Guglovao sam i sve shto sam nashao su torrenti, crack, fake etc. Ja sam skinuo kroz taj downloader za 45 min. Imas na torrentu ili na nekom fileserveru tu verziju samo uradi search ako ti je bas toliko sporo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Jel ste vi downloadovali igru preko Blizz downloadera? Meni 10-20kbps download, trebatje mi 2 dana da skinem igru. Jel znate mozda neki direct link do enGB verzije, neshto u fazonu kao za WoW patcheve? Guglovao sam i sve shto sam nashao su torrenti, crack, fake etc. pazi batice, ide ti 10-20kbps jer si medju peerovima kontas, znaci istovremeno downloadujes i uploadujes, imas tamo opciju da iskljucis peerove, kada to uradis ostaje ti direktan dl sa blizzovog servera i onda ce dl da ide MAX :) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Udelite meni neki beta key :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhare Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Hahaha ludilo kolko se zeli ova igra...daj boze da bude takva pomama i kad izadje puna verzija... Inace bas me smorio battle.net danas, bio sam negde u sredini gold-a i posle tri uzastopne pobede on me prebaci u silver, znaci penjao sam se na ladderu i on me prebaci u silver, wtf! Kako funkcionise to unazadjivanje?? Sad mi je u silveru dosadno, odigrao sam 20 partija, izgubio sam 2, drugi sam, i sta sad...kad cu da predjem opet u gold??? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 moras da povecas APM ako hoces u gold Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts