Trooper Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) zamisli sutra kad postanes otac kazu nova vakcina za decu protiv ne znam ni ja koje bolesti i ti odvedes svoje dete na vakcinisanje a ono umre :) ali boli te kurac mozes novo da napravis :D zamisli sutra kad postaneš otac kažu nova vakcina za decu protiv ne znam ni ja koje bolesti i ti ne odvedeš dete i onda ono umre u 35-oj od malih boginja :) mislim ajde ljudi nemojte da banalizujete stvari Edited February 15, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 A zamisli oćeš da postaneš otac i oni ti kažu da si ozračio jaja od non stop zevanja pred kompom :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 мене једино брине што ми се не јавља Дрегон кевлри. јес' да су последњи пут јавили да су победили, али мајку му, мени то све некако иде споро... Кори је у праву - полуистина је 100 пута гора од голе лажи. такође, закључак овде не вреди ништа. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 A mozda je Corey taj koji jednu trecinu istine plasira navodeci nas u pogreshnom smeru? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 hocesh da kazesh da kori radi, sve vreme, za Agenciju, mislim, THE AGENCY iz Lenglija???? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 nije opasno sve citati nego u sve verovati :D zamisli sutra kad postanes otac kazu nova vakcina za decu protiv ne znam ni ja koje bolesti i ti odvedes svoje dete na vakcinisanje a ono umre :) ali boli te kurac mozes novo da napravis :D a zamisli masoni nahuskaju amere da na nas bace bombu i mi svi pomremo? ostacete ti i korej zivi? Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Zamisli ti normalan. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 a zamisli masoni nahuskaju amere da na nas bace bombu i mi svi pomremo? ostacete ti i korej zivi? zato sto ljudi (ne)razmisljaju kao ti zato su nas i bombardovali :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ovo ce da se zavrsi time sto ce bilo koja crnogorska, licka ili bosanska grupa koja se drzi zajedno zbog zajednickih interesa i radi zajednicke poslove postati tajna organizacija. Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts