Jump to content

Aleksandar Stojanovic

dvnityCker

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Najveca legenda od komentatora koju sam imao prilike da slusam je Marijan na Sport Klubu...Nazalost on ne prenosi vise, ne znam zasto, cak je bila neka peticija da on prenosi reprezentaciju. Znaci lik je totalni kralj. Inace je DOKTOR za "Cvajtu" aka Druga Nemacka i NHL. Nikad necu zaboraviti igaju HSV-Keln... Daje Mladen Petric go, a on proslavlja kao Odapinje strelu....I Marjan komentarise " I PETRIC JE ODAPEO STRELU I UBIO NESRECNOG JARCA" (keln-jarcevi).... Nisam mogao da dodjem sebi od smeha narednih pola sata....

Taj lik se lozi legendarno. Malo je nekada iritantan ali barem ima neku emociju za razliku od ostalih robota na televiziji.

Samo mislim da je on Bosanski musliman tako da ne vidim zashto bi prenosio utakmice Srpske Reprezentacije. Moguce je da greshim.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Da i ja mislim da je Bosanski Srbin....Ma sve u svemu ja sam obožavao da gledam tekme koje on prenosi...Lik je napaljenik totalni i malo i shushka kad prica pa je jos smesniji, ali super zna i fudbal i ima sve podatke a ne kenja kao neki, (cough* cough* Stojanovic). Steta sto ne prenosi vise :/

• 1 month later...

čim sam video koji je retard pisao tekst, batalio sam čitanje istog

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 3 weeks later...