Katsu Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Update 4 izashao: NFO http://hotfile.com/list/1132483/a6ce505 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Kako da holsterujem oruzje :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Drzi R. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 genijalno. hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Interplay i Beth se tuzakaju oko fallouta non stop. Poslednje je to da beth zeli da ukine licencu IPLYu za mmo, dok Caen, ceo IPLYa, tuzaka Beth i govori kako postoji sansa da fallout 6 bude njihov ! Da se podsetimo IPLY je prodao licencu FOa bethesdi za koriscenje i izdavanje igara fo3 fo4 i fo5 sa svim dlc-evima... s obzirom da je new vegas drugi fallout naslov pod bethesdom(plus ne nosi broj 4 sto opet moze biti skakljivo) , pitanje je zaista sta ce se desiti posle 5. ! za fo3 licencu su dobili 1,25 mil, za 4 i 5 po milion ! + 12% royalties IPLY sa par originalnih fallout developera radi na fo mmo za kojeg se pretpostavlja da ce se pojaviti tokom 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 drugari, je l bi ovo bilo meni interesantno da odigram, s obzirom da nisam neki rpg fan i da nisam igrao ranije delove? (znam, znam...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 drugari, je l bi ovo bilo meni interesantno da odigram, s obzirom da nisam neki rpg fan i da nisam igrao ranije delove? (znam, znam...) zgut... bolje odigraj fo3 ako si takav kakvim se predstavljas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Pa nije poenta da umre od smora, nego da mu bude zanimljivo :) New Vegas all the way! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 hm, možda da malo bolje objasnim. nije da uopšte ne igram rpg (omiljena igra ikada mi je deus ex ffs), al ponikao sam na kvejku. volim kad ima puno istraživanja i sporednih misija, gotivim dijaloge, jedino me smara kad mi puška ne radi, tj. kad tek na 3/4 igre imam pušku koja puca tamo gde je uperim i nišan koji se ne ljulja po pet metara levo-desno. da igram ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Igraj bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 volim kad ima puno istraživanja i sporednih misija, gotivim dijaloge, jedino me smara kad mi puška ne radi, tj. kad tek na 3/4 igre imam pušku koja puca tamo gde je uperim i nišan koji se ne ljulja po pet metara levo-desno. da igram ili ne? To nisanjenje je bilo problem u fo3,tako da ti ostaje samo vegas ;) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Pa nije poenta da umre od smora, nego da mu bude zanimljivo :) upravo jeste, kad nije igrao originale! smorice se garantujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 http://www.falloutnewvegastour.com/ neki lik je napravio mini blog posvecen uporedjivanju fallout lokacija sa pravim lokacijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 odlicno.. na kraju nisam odigrao do kraja jer se toliko pricalo o bagovima da nisam ni znao zasto sam presta da igram (pored toga sto mi je zamoran nacin izvodjenja) nije losa igra, ima i solidnu pricicu i dobre questove ... samo je ruzna do zla boga :) toliko o imerziji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Meni je vizuelno legla, a nije mi se svidelo sto je prekratka :) Obe igre su kul jedino ako se cimash da radis sidequestove kao lud. Fallout trojkom sam bio hiperodusevjen, ali to je zato sto je popunio postapokalipticnu rupu u mojoj dusi (lol). Posle drugog i treceg prelazenja sam skontao da je igra dobra, ali nikako kao FA1 i 2, barem ako uporedjujemo replay value. Fallout NV mi je bio OK, ali bih vise voleo da su odlozili izlazak igre jos koju godinu, i da su produzili main quest line :) BTW, obe igre sam prelazio tek par meseci posle izlaska. Fallout 3 sam presao TEK kad su izasli svi DLC-ovi i patchevi, a FONV posle izlaska drugog patcha :) To je pravilo palca za Bethesdine igre ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Znaci tebi se svideli DLC-ovi a ne vanila igre. Pa i Oblivion je bio super igra ako si igrao DLC-ove, pitaj voodoo_-a. Gde je on? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 vudua je neko smorio, a to nisam bio ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 prihvatio kvest da pomogne bratu da sprca. trenutno rade sklekove na hodočašću kroz himalaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Pekarman: dobra je i vanila (kad je patchovana), samo je prekratka :) Oblivion sam batalio posle prelazenja onog Sheogorath DLC-a (ili kako se vec zvashe). Ne svidja mi se nacin levelovanja u morowindu i oblivionu, i to je ono sto me je odvratilo od igre. Kontam ja da je tr00 RPG likovima to DO JAJA REALNO, ali mene jako smara da skakucem ako zelim da bustujem agility, itd. Cuo sam da ce ovaj novi elder scrols imati nacin levelovanja slican falloutu, tako da cu to moci da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Nisam ništa komentarisao na ovom topiku do sad, samo želim da kažem da je po meni FO NW nešto najbolje što se desilo svetu rpga još od Divine Divinitya uz vičera. Igra je objasnila u svim aspektima u kojima jedan rpg može da objasni. Potpuna sloboda, prezanimljive lokacije sa svojim pričama, autentični, originalni i ubedljivi npcovi, svet bogat frakcijama, gomila dobrih perkova, dovaljno dobra količina unikatnih itema, priča koja pije vodu za jedan postapokaliptični svet, karakteri koji uspevaju da ti izazovu emocije.... Za vats sistem sam imao pohvale još u originalu trojke, jer je po meni to dobar sistem borbe za jedan akciono-pucački rpg. I grafika/dizajn enterijera i eksterijera su mi se svideli, i ako naravno danas to može mnogo bolje, ipak je u pitanju stariji engine. Posebno mi se svidelo kako su na kraju na osnovu tvojih odluka objasnili šta se desilo gotovo svakom liku i grupaciji na koje si naleteo igrajući igru, dakle nisu ispratili samo glavnu priču. Edited April 20, 2011 by savke. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 I naravno El Chupacabra with a machinegun FTW! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 najnoviji DLC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Ocu da budem robot !! Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 E je l' neki od ovih dlc-a podize level cap i da moze da se nastavi posle kraja igre ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Nemojte zaboraviti... "This image was unused and the only Vault Boy image to ever be cut from Fallout 2. (I'm sure you can figure out why) I remember when I got the request to do a perk illustration for "child Killer" that there would be no way to keep in from being offensive. I mean really! how do you make an illustration of "child killer" and keep it from being offensive? Anyway for some reason, I thought this was the least offensive way to do it. I have no idea what i was thinking. Even the designer who requested it realized it was a bad idea, so we nixed it. Looking back on it now, I can't beleive I drew this." - Brian Menze :)))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts