Debeli Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 мени је теже него вама. а ти иди на првомајски уранак. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Cве је то завера западних тајних служби како би се српској јавности скренула пажња са кључних питања за будућност наше отаџбине - ванредних избора на свим нивоима и одбрани Косова и Метохије. Косово је прво име Србије, Косово је Србија! Тако је од вајкада, тако ће вазда и бити! kostunica i cheda, najveci trollovi srpske politike gori su po srbiju nego ja po rur xD Edited February 18, 2010 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 I Drede, ne morash da nas podsecash svakim postom kako si iznad svih.Kapiramo, kesh, kolica, belo, kristal, ribice sa dzimi chu cipelicama i sta me jebe za drvece, nek ih seku da imam gde da parkiram kola Ko o chemu Dreda u separe, smara vishe. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Sad slusam na tv-u da ti "strucnjaci" koji su doneli odluku da je drvece bolesno, uopste nisu potpisali tu analizu, i da su odbili da se pojave u emisiji "stanje nacije". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Mrtvi parking servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 danas moje odeljenje jedino bilo na protestu ispred zgrade opshtine zvezdara( profesor filozofije organizovao ), i sa strane se skupili neka grupa ljudi koja je navodno organizovana sa fejsbuka, i tako ja drzao plakat sa slikom drveta i nekom porukom, bili novinari, izashao na tv i to je to :) skupljeno je 1200 potpisa i predati su neki papiri u kabinet gradonacelnika i bice protest ponovo u ponedeljak u 16h, za sada je obustavljena secha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 hahah video sam te na tv-u tralalal tralaal :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Ako je samo 1200 ljudi potpisalo tu peticiji onda i treba da poseku to drvece. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 pa kada nema nishta organizovano, da neko ima shtand gde se potpisuje pa da bude i dosta potpisa, nego ovako na divljaka, kada se organizuje onda dodje neko i potpishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 pa to je i rekao, onda i treba da poseku :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Pa skupite vi sve ljude iz celog bulevara kad ste tako pametni. Nije to tako lako... Nije uopšte lako organizovati masovni protest. Pogotovo kad je ovako neka delikatna stvar u pitanju. Realno to drveće više čini ljudima neko svi ljubimci iz tog kraja, ali upravo je ta priča (mislim da je već neko ovde spomenuo) da neko kaže "ajde da spalimo 80 smrdljivih mačaka" digle bi se sve moguće ORCA-wannabe organizacije... To drvo nam realno treba jer nam daje kiseonik, štiti od kiše, vetra, sunca i ostalog sranja. Da ne pričam o izgledu bulevara sa njim i bez njega. Mislim ajde jedno-pet-dvadeset. Ali trista je ekološki masakr... Ja živim na bulevaru i često idem pešice do grada. Zaista ne mogu trenutno da zamislim kako bi izgledao da sad sve to poseku (tj. do Vuka)... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Da, i čim spalim komšijinu mačku čovek je izgubio člana porodice. Nije u tome suština... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Da, zamisli mi živimo od drveća... Reci koja nevera... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Jebiga ložim se možda zato što tu i živim i koliko-toliko me je briga. A po tvojim postovima tebi seva paja za to, tako da zaobiđi onda, pusti ljude da diskutuju i ne trolluj topic više. Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Kad smo već kod platana, evo jedan slučaj pre nego što je cela ova priča postala aktuelna Utorak, 13 oktobar 2009 09:36 BEOGRAD - Nešto posle devet sati jutros u ulici 27. marta palo je drvo, platan, koje je pri tome pokidalo kontakt mrežu i oborilo stub. Na teren su odmah izašle dežurne ekipe gradskog SUP-a, “ Zelenila Beograd”, Gradskog saobraćajnog preduzeća i drugi. Saobraćaj u tom delu grada je otežan, a umesto tramvaja saobraćaju autobusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Jeste i u Sinđelićevoj je ispred mene na 5 m pala grana od najmanje 20 kg. Mogla je da me ubije, shvatam ja to sve. Treba neko drveće ukloniti. Ali šta sad? Ajde svo drveće da posečemo? 300 stabala? Hmm... Ne vidim kakve sad to veze ima sa ovim. @Neo~: Ma da, ja sad čučim uz drveće, ne radim, ne studiram, ne živim zato što sam toliko energije uložio u to. Give me a break... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 deshava se ovo, ali opet se nadovezujemo na prichu da nisu sva stabla bolesna sto posto, poshto nisu pregledana, ali u svakom sluchaju ne zelim da mirishem zgrade i motorna vozila dok prolazim jednom od najvecih ulica grada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Ajde onda prosvetli nas! Da i mi vidimo kao ti! :D @grb1tj: Pa upravo ta priča. Nisu bre 2 drveta proverili a odmah 300 hoće da seku. I ti njihovi eksperti ne postoje, niti se medijski izjašnjavaju. Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Hejtujem vas jer ste slepi i ne zelite da vidite bigger picture nego grlite drvece i nosite parole "NECEMO IMATI VAZDUHA", "UBIJATE NAM DECU TIRANI" i slicno. Dal je mogutje da ovaj Neo zapravo ima mozga? Ili me samo trolujesh :( Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 mi se borimo za nasha prava dok nas veliki neo hejtuje! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 deshava se ovo, ali opet se nadovezujemo na prichu da nisu sva stabla bolesna sto posto, poshto nisu pregledana, Na šta će ličiti "krezubi drvored"? Ono u fazonu, dva platana, tri sadnice, pet platana, sadnica... Jedina gora stvar od nemanja drvoreda je haotični drvored. Uostalom, sađenje novog drvoreda bi bila odlična prilika da se stavi živa ograda između parkinga i trotoara, mada čisto sumnjam da neko u gradskoj vlasti ima dovoljno mozga za to. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 (edited) Ali ako je stablo bolesno, onda se leči. Dok bi Neo vrlo verovatno odmah motornu izvadio, da ne troši energiju. :D Edited February 20, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Ali ako je stablo bolesno, onda se leči. Poprilično sam siguran da ovakvo stablo ne možeš da lečiš. Sve i da postoje neki preparati koji će da obrnu proces truljenja, potrebne su godine i godine da se tako staro stablo dovoljno oporavi da ne bi predstavljalo opasnost. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 @Neo~: Ma ne shvataj ništa lično. :) Ja sam sad malo u prilici da kuckam. :) @tomkeus: Slažem se, ali ako si ikada prošao bulevarom video bi da ono drveće ni približno ovom ne izgleda. A pogotovo da je tolika količina drveća trula, a majku mu ona od Vuka nisu. :D Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 niko ne tvrdi da na bulevaru nema bolesnih stabala. ali kako baš sva da budu zrela za seču na potezu koji đilasov kum renovira (i skupo mu da postavlja cevi tako da ne mora da uklanja njihovo korenje), a ona 50m odatle, u delu bulevara koji je već renoviran, sva da budu zdrava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts