headcutter[LR] Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Samo Pravi Rurovac Ceni Ovo? Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svamenzi Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Evo neke od ideja. Druga: Treca: Quote It's over 9000! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Ovo bas i nema veze sa rurom. :D Apsolutno nikakve. Edited January 25, 2010 by trnzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 ali velika IPB error bi bila povezana sa ovim iznad. Mada smo tu foru već imali na prošlogodišnjim majicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svamenzi Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ovo bas i nema veze sa rurom. :D Apsolutno nikakve. Jbg! Nisam ja video proslogodisnje. :/ Quote It's over 9000! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Jel ima neko exile-ov avatar u vecoj rezoluciji? :D Mozda bi ok ispalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Edited January 25, 2010 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ovo Kreatorovo je epic win :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 +1 za Poz, josh bolje iPoz. Onda one Nikelike majice DO DRUGS, DROP OUT, BE COOL! :D A moglo bi i neshto geekish :) Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ohohoooo vrlo interesantno, imam vec neke ideje u glavi, samo da instaliram PS Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ohohoooo vrlo interesantno, imam vec neke ideje u glavi, samo da instaliram PS Evo opštih pravila: 1. Radove šaljite od danas, 25.01.2010. godine, sve do 01.04.2010. (podložno promeni) 2. Nakon toga ćemo pristupiti glasanju koje će trajati 7 dana od završetka primanja radova i postavljanja finalne liste za koju se glasa. 3. A nakon toga, krećemo u produkciju. 4. Dizajn treba da ima maksimalno 3 boje 5. Dizajn treba da bude urađen u A4 ili A3 format 6. Dizajn treba da bude bez gradienta 7. Konačno rešenje mora biti u vektorima (naravno, predloge kačite kao .jpg ovde direktno na topicu) 8. Da ima veze sa RUR-om naravno :) Ovo NE ZNAČI da mora da ima zupčanik ili da piše RUR, dovoljno je da RUR bude lajtmotiv u nekom smislu. 9. Broj rešenja/dizajnova/prijava po osobi NIJE ograničen. 10. Ukoliko niste vični korišćenju Photoshopa ali ste kreativni i imate ideju za majicu, nemojte da vas to sputava. Dajte svoju ideju ovde, a neko od kolega ko se snalazi u PS-u će te ideje pretvoriti u konkretno delo. A zatim ćete, ukoliko se odlučimo za to rešenje, obojica biti nagrađeni. Jao sad sam tek video ovo... molim Lucky-ja da izmeni tačku broj 10 :D Dakle, radite u illustratoru ili corelu, zaboravite photoshop, njega koristite eventualno da odradite prezentaciju majice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ma jeste brate, lako je vama ciganima, ćornete nešto i na bajs pa ćao, odakle mi Corel i Ilustrator! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ma jeste brate, lako je vama ciganima, ćornete nešto i na bajs pa ćao, odakle mi Corel i Ilustrator! Ima na Amazonu i to sa nekim do jaja popustom http://www.amazon.com/Adobe-65010248-Illustrator-CS4/dp/B001EUDJWQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Najbolje da ću da narušavam harmoniju svog Windowsa instaliranjem CS4 bloatwarea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svamenzi Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Cemu KUPOVANJE softvera? Zivimo u Srbiji, drzavi u kojoj je to Warez legalan.. Quote It's over 9000! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Napusti saranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Da mu nisi rek'o pazario bi, ovako, tesko... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ali bitne su ideje... Brate, zar majicu da crtamo u vektorima? Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada' Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 poz je do jaja, a ne sumnjam da ce dizajn biti odlican :) i batalite sa [insert random meme] predlozima, ovo su rur majice.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 who da fak r u? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 realno,ako se pravi varijanta www.spr.co.si onda mora i sa prednje ili zadnje strane www.kotikararibu.ko.jatj. bolje prednja strana www.spr.co.sam a zadnja www.kotikararibu.ko.ja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 slazem se sa grujom, bolje i od spreda i od pozadi btw a ova ideja... Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 realno,ako se pravi varijanta www.spr.co.si onda mora i sa prednje ili zadnje strane www.kotikararibu.ko.ja tj. bolje prednja strana www.spr.co.sam a zadnja www.kotikararibu.ko.ja Ne postoji domen .sam :\ .si postoji, to je slovenački lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 a vidi ovog nikolu cara, oce da dobije reshenja u vektorima pa cemu ti onda sluzis :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts