togFU Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 OLOLLOLO CRNCI??? Ovaj kojot mi je sad pokvario plan da ovu majicu provučem "na mala vrata" u štampanje! PŠUI GA KOJOTE!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 A možda ona Kojotova iskežena slika sa smešnim naočarima? Nebitno što je maltene interna fora u pitanju, Aca dovoljno deluje kao veliki debeli parti manijak da bi majica izgledala kul u svakoj prilici :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Neka majica sa kombinacijom ovog smajila u velikom foramtu i ispod da stilizovano pise "sprco?" bi bila totalni pogodak. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 A može i bez sprco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 da,meni se totalno svideo tvoj prvi predlog :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 A nešto na ovu foru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 haha, jel to majica za lav vegas geek convenction neki :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ovako drugari, da polako privodimo celu priču kraju... Pre svega želim da se zahvalim svima koji su učestovali u ovome, bilo da su okačili neki dizajn ili samo davali savete, ideje.. hvala svima. Što se tiče pobednika, to je voodoo sa "" smajlijem, čestitamo! :) Lucky će sutra (danas) otvoriti glasanje topic, gde će se naći i ovaj predlog, za koji možete glasati ukoliko pošaljete SMS na 2288 (cena poruke je 299 din + PDV!!1) Ja bih lično izdvojio i trooper-ov predlog, odlična ideja, ali na žalost nerealizovana do kraja. Žao mi je što ni ja nisam imao vremena da je doteram, šta da se radi, ostaje u fioci za sledeću godinu :/ To je to, uskoro glasanje, čekamo Lucky-ja da otvori "RUR Majice 2010 glasanje" topic. Laku noć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 e hvala za lucky pressure bas je legao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts