Highl1 Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 iako sam mator ko konj, skupljaću naravno :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 I ja mislim oko marta da bi trebalo, ali nisam siguran. Inache imam 2002 u juznoj koreji i tu mi hvali 40 slicica a 2006 nemacka mi dosta hvali :) ako ima neko neke slicice, mogla bi razmena :P sad kada sam stariji, malo mi je glupo da skupljam slicice :P wat?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Ovo nisam skupljao od 98-e :D Ali moracu da pocnem . +1 ima odma da kupim kutiju kesica,pa posle da se nalazimo da razmenjujemo slicice i da igramo tapke :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 shta watujesh kali ? :D hvali mi dosta slicica da popunim album iz 2006:) mozda se nisam lepo izrazio:) slazem se sa alfom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 http://www.spletkomat.com/default.asp ja sam tako popunio treci album za 2006tu,pa smo ga ortak i ja prodali i ostao nam svakom po jedan :)))) naravno da se skupljaju slichke,ne mogu da docekam,ali mi smor sto cu odmah da ga popunim na terazijama :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 shta watujesh kali ? :D hvali mi dosta slicica da popunim album iz 2006:) mozda se nisam lepo izrazio:) slazem se sa alfom:) watuje na hvali, jer se ne kaze tako Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Grujo,za koliko moze da se uvalja popunjen album,otprilike ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 kolko bude jedna kesica? sa 5 slicica tako? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Jedna kesica 5 ili 6 sličica, jedna kesica oko 30 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 jao jao jedva cekam!! da, da, negde krajem februara, mada realno pocetkom marta pocinje ludilo :) watuje na hvali, jer se ne kaze tako u cg se tako kaze!!!! kolko bude jedna kesica? sa 5 slicica tako? da, 5 slicica i ne verujem da ce biti manje od 30din, ko sto kaze laki!!!! jao jao, a onda tamo pocetkom maja, menjaza na terazijama ispred hotela moskva :)))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ne kaze se tako ni u cg. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 pa recite kako se kaze za mene/nas nepismene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Mora da nas zajebavash? U svakom slucaju: Ovde se radi o dva glagola srpskog jezika od kojih je jedan glagol hvaliti (hvaliti nekoga) a drugi glagol faliti (kada vam neshto fali, npr: "Ovome fali daska u glavi"). Da ne pricamo genezu istih ali zabuna najverovatnije nastaje jer neki ljudi govore " fala " umesto " hvala ". Kada neko kaze " fala " on u stvari kaze " 'fala " sa apostrofom ispred f koji naglashava neizgovoreno slovo H. Dakle, da zakljucimo: Sirotishtu fali 200 evra da bi kupili PC za decu koja tamo zive, a Radovana treba hvaliti jer im je on poklonio tih 200 evra. Meni hvali 20 dinara za kartu. - to ne znaci nishta u Srpskom jeziku, a mozda znaci u nekom drugom mada to ne znam... Verovatno dolazi i do zabune jer vecini ljudi nije jasna razlika izmedju glagola hvaliti i pohvaliti, ali ona zaista postoji. Morao sam da editujem dosta da bi se bolje videlo... Edited January 24, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ja sam stvarno mislio da se tako kaze u cg :\ e onda je grbic nepismena seljacina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ne,on mora da se zajebava :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Prošla dva albuma (06 i 08) su izašli početkom aprila. Menjaže vikendom od 12h kod Terazijske česme. Ko ne popuni 2010 do kraja aprila - sisa. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ako nishta drugo, bar moze neshta da se nauchi na ovom forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 meni je burazer dao popunjene panini albume od '86 i '90, mislim da se na ebay-u za njih, mesec dana pred SP moze dobiti i do 500 jura Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Lol, mislim da negde imam Italija '90 Znam da sam popunjavao to kao klinac, 2-3 razred valjda Jebeni fudbal... hoce li biti slicica za SP u basketu ili tako nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 po svemu sudeci cu popuniti dva albuma ove godine :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Grujo,za koliko moze da se uvalja popunjen album,otprilike ? brate totalno sam ispao iz priche,a pratio sam neko vreme bash,elem mi smo prodali 2006icu pre dve godine,i fazon dali smo je za 100ku i to da isplatimo slichice koje smo kupili za 2008.A i 2008icu imam na prodaju :) Ali realno pogledaj na spletkomatu,tamo sve mozes da saznas za te stvari. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ja imam nindza kornjace !! koliko moze za to hahaha :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Oce biti nekog organizovanog RUR tapkanja slicicama :D ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 i ja sam to predlozio,ja sam za :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 uvek!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts