Jump to content

Sličice i kartice - Panini, Topps, Merlin, Upper Deck

gruja

Recommended Posts

iako sam mator ko konj, skupljaću naravno :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

I ja mislim oko marta da bi trebalo, ali nisam siguran.

Inache imam 2002 u juznoj koreji i tu mi hvali 40 slicica a 2006 nemacka mi dosta hvali :)

ako ima neko neke slicice, mogla bi razmena :P

sad kada sam stariji, malo mi je glupo da skupljam slicice :P

wat?:D

Нема  будућности без истине.

http://www.spletkomat.com/default.asp

ja sam tako popunio treci album za 2006tu,pa smo ga ortak i ja prodali i ostao nam svakom po jedan :))))

naravno da se skupljaju slichke,ne mogu da docekam,ali mi smor sto cu odmah da ga popunim na terazijama :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jao jao jedva cekam!!

da, da, negde krajem februara, mada realno pocetkom marta pocinje ludilo :)

watuje na hvali, jer se ne kaze tako

u cg se tako kaze!!!!

kolko bude jedna kesica? sa 5 slicica tako?

da, 5 slicica i ne verujem da ce biti manje od 30din, ko sto kaze laki!!!!

jao jao, a onda tamo pocetkom maja, menjaza na terazijama ispred hotela moskva :))))))))))))))))))))

Mora da nas zajebavash? U svakom slucaju:

Ovde se radi o dva glagola srpskog jezika od kojih je jedan glagol hvaliti (hvaliti nekoga) a drugi glagol faliti (kada vam neshto fali, npr: "Ovome fali daska u glavi"). Da ne pricamo genezu istih ali zabuna najverovatnije nastaje jer neki ljudi govore " fala " umesto " hvala ". Kada neko kaze " fala " on u stvari kaze " 'fala " sa apostrofom ispred f koji naglashava neizgovoreno slovo H.

Dakle, da zakljucimo:

Sirotishtu fali 200 evra da bi kupili PC za decu koja tamo zive, a Radovana treba hvaliti jer im je on poklonio tih 200 evra.

Meni hvali 20 dinara za kartu. - to ne znaci nishta u Srpskom jeziku, a mozda znaci u nekom drugom mada to ne znam...

Verovatno dolazi i do zabune jer vecini ljudi nije jasna razlika izmedju glagola hvaliti i pohvaliti, ali ona zaista postoji.

Morao sam da editujem dosta da bi se bolje videlo...

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

meni je burazer dao popunjene panini albume od '86 i '90, mislim da se na ebay-u za njih, mesec dana pred SP moze dobiti i do 500 jura

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Grujo,za koliko moze da se uvalja popunjen album,otprilike ?

brate totalno sam ispao iz priche,a pratio sam neko vreme bash,elem mi smo prodali 2006icu pre dve godine,i fazon dali smo je za 100ku i to da isplatimo slichice koje smo kupili za 2008.A i 2008icu imam na prodaju :)

Ali realno pogledaj na spletkomatu,tamo sve mozes da saznas za te stvari.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.