Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro jutro svima. RADI DEMONOID \O/

jedno vec 3 nedelje bar;)

do malopre je neka stoka burgijala po zidovima i sad kada sam ustao je naravno prestao.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Dobar dan...

bas se nakuckah od jutros....

Sinoc zavrsio sa citanjem knjige "Zamak u Pirinejima" i shvatio da je Kole, u stvari, Zena sa brusnicama...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

#include<ssi.h>

Probudi me da se nadjemo prepodne, da idemo negde da kupi ona sta god. Onda mi kaze da ne zna gde treba da idemo, i da mozemo da se nadjemo tek za dva sata. I da ce onda, posle sat vremena da ode u skolu. Jea...kakav pocetak dana...

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Dobar dan...

bas se nakuckah od jutros....

Sinoc zavrsio sa citanjem knjige "Zamak u Pirinejima" i shvatio da je Kole, u stvari, Zena sa brusnicama...:)

Brate nije, kola su im ostala neostecena.

Ko zgazi Koleta ostane bez kola!

Kako kole pije vodu iz cesme?

NA EKS!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Stigla neka sipkovaca sa sela \o/ \o/ \o/

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Brate nije, kola su im ostala neostecena.

Ko zgazi Koleta ostane bez kola!

Kako kole pije vodu iz cesme?

NA EKS!

Koleta nista ne moze da zgazi...

Kole ima roze sal....

Kole wins...

:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

prodaju neke papuche an topshopu i kao glavne prednsoti istichu da u njima mozete izadji ispred kuce po novine, ovi hrabri i do supermarketa,a takodje mogu i da amortizuju udarac jajeta, tj isto ce ostati netaknuto ako jaje padne na njih.pa jbt.

vreme je da krenem sa uchenjem za danas:P

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Sad sam se setio da sam sinoc sanjao kako sam otisao u neku radnju i kao kupovao Wc3 RoC i TFT, mada imam originale vec jedno 6-7 godina, ali nisam igrao war vec 2-3 godine sigurno. Nedostaje mi warcraft, a jebana ekipa iz Jagodine je cela presla na dotu smrdljivu :((((

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Shitovao sam :D

Kad baguje glupa opera ili rur ili telekom ili ja ili koji kurac vec :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...