Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro! Danas samo strebanje, a veceras neki rodjendan i tako.. :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

ako je 5-6 dobrih pičaka, šta te boli kurac

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Kako volim ova iživljavanja stranih muzičara...

Oni imaju striktne, ali ne preterano zahtevne želje vezane za ketering. Pored odabranih restorana, uživaće u kulinarskoj umetnosti iskusne Leticije Gardo, koja je kuvala i za Stinga prošle godine, s tim što je Žan Benoa alergičan na morsku hranu i čak i najmanja greška u kuvanju može imati vrlo neugodne posledice, a zanimljivo je da ni bubnjar Aleks Tomas ne podnosi ribu.

S druge strane, Goden ima striktan režim večere, koja mora biti poslužena tačno tri sata pre izlaska na scenu, a koja podrazumeva tek običan beli pirinač i lagano spremljenu ribu bez ijednog začina, uz blago prokuvano i takođe nezačinjeno povrće.

I pored ovog, Francuzi su spremni da probaju domaću kuhinju. Takođe, od organizatora Gitar art festivala zatražili su da im obezbede da probaju „stvarno dobro pivo nekog od domaćih brendova“.

U bekstejdžu Air žele čips marke „Terra“, mnogo raznovrsnog i svežeg voća, nikozijsku ili grčku salatu, tofu sir i asortiman čokoladnih poslastica. Pored raznovrsnog keteringa, jednako je bitno da u garderobama uvek ima voćnog jogurta, mnogo svežeg punomasnog mleka, ali i uvek topla kafa i čaj. U garderobama produkcije na raspolaganju će biti i sveže ceđeni sokovi od jabuka i narandži. Produkcija koja putuje sa bendom preferira kvalitetan džin i crveno vino, po mogućnosti dobar „bordo", ali i dosta limenki „koka-kole".

Ono bez čega njih dvojica neće moći, jesu izdanja francuskih dnevnih novina „Le Monde“, Le Figaro“ ili „Liberation“.

Flow of ebb

Link to comment
Share on other sites

POLOZILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!

venac na moj grob, umri, umri, milutine cvetkovicu:))

i ja danas unishtio ispit, usmeni za desetak dana, mzoemo zajedno da org neke bahanalije, moze i taj jarbol:P;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...