VELIKI KURAC Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Jao jao, ubacih novu zvucnu, joj divnog li zvuka! <3 poz poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 POZ odo spavam! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 dobro ti jutro,neo... ja odoh da probam da zaspim. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ti mitche bas fejlujes sa spavanjem :( dobro jutro jutarnji carevi! o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Dobro jutro Neo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) jutro. na ovoj plazi ovo leto sam Edited February 2, 2010 by gligorov brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 odoh na ispit, poz Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 SLOMI NOGU!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ako ne možeš sam, sačekaj da mendži izađe na ulice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 poz komsija!!! ako cemo iskreno i realno, ti si mi prvi na 'udaru' :) inace, istusirao sam se, obrijao, isekao nokte na nogama i rukama... sada sam cist i mirisljav!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Dobro jutro! Danas samo strebanje, a veceras neki rodjendan i tako.. :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Jebem ti i odeljenje kad se od njih 30 mozda 5-6 setilo da mi je rodjendan :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ako je 5-6 dobrih pičaka, šta te boli kurac 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 tesla... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 poz! Odo da jedem,pa u skolu. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 POLOZILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! jos samo usmeni posle 20. februara i kraj kraj kraj :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 zurka !! :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Kako volim ova iživljavanja stranih muzičara... Oni imaju striktne, ali ne preterano zahtevne želje vezane za ketering. Pored odabranih restorana, uživaće u kulinarskoj umetnosti iskusne Leticije Gardo, koja je kuvala i za Stinga prošle godine, s tim što je Žan Benoa alergičan na morsku hranu i čak i najmanja greška u kuvanju može imati vrlo neugodne posledice, a zanimljivo je da ni bubnjar Aleks Tomas ne podnosi ribu. S druge strane, Goden ima striktan režim večere, koja mora biti poslužena tačno tri sata pre izlaska na scenu, a koja podrazumeva tek običan beli pirinač i lagano spremljenu ribu bez ijednog začina, uz blago prokuvano i takođe nezačinjeno povrće. I pored ovog, Francuzi su spremni da probaju domaću kuhinju. Takođe, od organizatora Gitar art festivala zatražili su da im obezbede da probaju „stvarno dobro pivo nekog od domaćih brendova“. U bekstejdžu Air žele čips marke „Terra“, mnogo raznovrsnog i svežeg voća, nikozijsku ili grčku salatu, tofu sir i asortiman čokoladnih poslastica. Pored raznovrsnog keteringa, jednako je bitno da u garderobama uvek ima voćnog jogurta, mnogo svežeg punomasnog mleka, ali i uvek topla kafa i čaj. U garderobama produkcije na raspolaganju će biti i sveže ceđeni sokovi od jabuka i narandži. Produkcija koja putuje sa bendom preferira kvalitetan džin i crveno vino, po mogućnosti dobar „bordo", ali i dosta limenki „koka-kole". Ono bez čega njih dvojica neće moći, jesu izdanja francuskih dnevnih novina „Le Monde“, Le Figaro“ ili „Liberation“. Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ko su Goden i Air? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 I sta fali ovim zahtevima? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Goden je polovina Air-a. Voćni jogurt u garderobi mi je vrh. Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 asdf The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 POLOZILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! venac na moj grob, umri, umri, milutine cvetkovicu:)) i ja danas unishtio ispit, usmeni za desetak dana, mzoemo zajedno da org neke bahanalije, moze i taj jarbol:P;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts