voodoo_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Nemam ja al ima fatso, ako ti se javi, javi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 odoh kuci :D finally ajd vidimo se kasnije :P www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 na bolan nacin sam saznao danas da imam kamen u bubregu koji je krenuo napolje... isuse kakvi bolovi nikad u zivotu nista slicno nisam doziveo... sreca pa je kamenchic mali (oko 2 mm) i da je krenuo napolje sa tom velicinom... nikad nista slicno nisam imao da bih mogao posumnjati... 3 sata nepodosljivog bola i onda je infuzija odradila svoje... droge su malo popustile nadam se da je kamenhcic negde blizu izlaza lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Hang in there ! A od chega se stvara kamen u bubregu , mislim kako to "dobijesh" ? I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 na bolan nacin sam saznao danas da imam kamen u bubregu koji je krenuo napolje... isuse kakvi bolovi nikad u zivotu nista slicno nisam doziveo... sreca pa je kamenchic mali (oko 2 mm) i da je krenuo napolje sa tom velicinom... nikad nista slicno nisam imao da bih mogao posumnjati... 3 sata nepodosljivog bola i onda je infuzija odradila svoje... droge su malo popustile nadam se da je kamenhcic negde blizu izlaza lol skoro sam se tripovao da uradim sve analize i ultrazvuk samo da mi se ne desi tako nesto. usro sam se na pomisao bola kad kamen krene. :S jbga, drz' se ;) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Drzi se G! :( ------------------------------------------ Nego toceno crno <3 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 fck, to je njesra teshko, moja sestra mladja je vec imala problema sa tim i to pre 18. godine oO jebem ti vodu koju pijemo itd... drz se jbg www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Drz' se G! :( "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 skoro sam se tripovao da uradim sve analize i ultrazvuk samo da mi se ne desi tako nesto. usro sam se na pomisao bola kad kamen krene. :S +1 :/ Drzh se! :( http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Konacno doslo dosta ljudi na Kopaonik... i nove koleginice HO HO HOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) ? Edited January 25, 2010 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 fala drugari sta da radim lezim u toplom pijem vode ko blesav, lekove redovno, igram bar ME2 i MW2 koliko mogu, ako opet krenu bolovi na infuziju opet i tako... najgore sto nemam pojma sta me ceka, moze sutra da mi ispadne kamen a mogu da zavrsim u bolnici... inache idite na ultrazvuk oduzima vam 5 minuta i nesto love al bar znate sta vam je sa jetrom i bubrezima Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 od kad nisam bio ovde. jebote. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 de si bajp :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 'ladno byp 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 evo. tu i tamo. ;). kako ste? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 eo nije loše 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 može bolje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 ^rekidrug :) odoh ja naspavanje,fino sam se danas nablejkao :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 mars u kurac brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 da znaš 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 dobro jutro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Uf, treba uciti ceo jebeni dan, 'aj' poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts