x - Files[kassad] Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 crna gora pobediti mora :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I ako ja licno mislim da je mali Urosh glup i sve to ali ovog puta je u pravu. Posle svega ovoga ce biti da smo vezbali prosli bi. Dajte sansu ljudima koji se srafe i koji ga igraju redovno, Hajberu te price da si inactive su ne realne svi mi znamo tvoje inactive pa dodjes i uzmes turnir mani se tih prica. Hajber Peca Konf Brka i jos jedan koji redovno igra i sraf do prvog meca to je siguran uspeh ! THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I ako ja licno mislim da je mali Urosh glup i sve to ali ovog puta je u pravu. Posle svega ovoga ce biti da smo vezbali prosli bi. Dajte sansu ljudima koji se srafe i koji ga igraju redovno, Hajberu te price da si inactive su ne realne svi mi znamo tvoje inactive pa dodjes i uzmes turnir mani se tih prica. Hajber Peca Konf Brka i jos jedan koji redovno igra i sraf do prvog meca to je siguran uspeh ! +1 infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I ako ja licno mislim da je mali Urosh glup i sve to ali ovog puta je u pravu. Posle svega ovoga ce biti da smo vezbali prosli bi. Dajte sansu ljudima koji se srafe i koji ga igraju redovno, Hajberu te price da si inactive su ne realne svi mi znamo tvoje inactive pa dodjes i uzmes turnir mani se tih prica. Hajber Peca Konf Brka i jos jedan koji redovno igra i sraf do prvog meca to je siguran uspeh ! 1.5 god ne upalim, dodjemo do finala :))) to je tako jebiga, a ja iskreno kazem da mi je forma u kurcu atm za strance :) domaci se ne racunaju ;) !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) ok :/ Edited January 20, 2010 by urosh_ ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Hajberu Crnogorci/Bosanci nisu stranci ako ovde mozes sve da ocukas mozes i njih nemoj se loziti kreni da se srafis i izaberi tu repku svi znamo da ako ti i igras ti je i biras ali nemoj gledati samo Beograd malo sire pogledaj, to ti savetujem iz najbolje namere, takodje nemoj gledati samo svoju ekipu i nemoj da gledas licne ne suglasice ni sakim samo skupi najboljih 5 zasrafite se i prodjite znas i sam da mozete i nemoj da posle bude prica nismo se srafili to je glupo jako jer ste na vreme upozoreni ! THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 ^^ pazi kada me king juri danima da napravim account na cb-u :)) king me juri :)) toliko o tome da se ja pitam nesto :))) take a chill pill :) !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 no comment ! :D THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince10w+ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) bosna lajn up laquilla soble pita crp i propet crnogorci cix pandemonium tigre[kapiten] i jos neka 2 makedonce vodi helius repka im sastavljena od igraca entity i simplex[kalan almighty nightmare zero i unch] hrvati sastavljeni od noxia/skozi vodja im bolek bugari sastavljeni od igraca iz hsbg vecinom i tolko o nasim komsijama tu mozemo svakog da dobiemo izraelci line up : pisti[capiten] syn xpansio balocn i hinoy @sto se tice tura sve je izvesnije da ce dobiti svedjani :S koji prosto neznaju koga da stave u ekipu 15 igraca imaju na siri spisak a navodno ce im igra walle spawn delpan carn i threat Edited January 20, 2010 by Prins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Kako je vama zanimljvo ljudi =], mozemo mi reci sta hocemo :D, bice kako oni hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 SVIPER ZA KAPITENA! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 SVIPER ZA KAPITENA! kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 au lol ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gillespi Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 hybaa je GAY znam provereno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 hybaa je GAY znam provereno ... I ja sam cuo prica se u kraju I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 znaci king realno kick :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I ja sam cuo prica se u kraju Ti si cuo... Ovaj ZNA :DDDDDDD Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Kada se igra sa CG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) sutra se igra protiv Crnogoraca http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=10148 edit: u stvari ovih dana (21-25), ipak malo vremena za vezbanje :/ Edited January 20, 2010 by qba1 "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 HF lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 decentralizacija haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 GL BRE! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
9pm Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) GL :) Mozda greshim ali ja mislim da kod nas moze da se napravi Pro ekipa kao shto su uradili poljaci , top5 igraca iz zemlje se sastanu i kazu ok ljudi imamo po 18-19 godina (zato je bolje kada si mladji jel onda mozesh da bacish 2-3 godine na kanter ) igracemo po 5 sati svaki dan u lanu i kada bi ih KGB sponzorisao i placao put na turnire za godinu dve dana imali bi rezultati i na stranoj sceni ? A samim tim i kgb bi dobio ime u inostranstvu i bio gigant balkana koji bi mogao da pravi ozbiljne turnire sa ufurom tipa 400 evra po ekipi sa evropskim ekipama i da zaradjuje Jel bila nekada pokrenuta ta tema u srbiji ? Srdacan Pozdrav http://www.youtube.com/watch?v=Omsl4JILlAs Edited January 20, 2010 by 9pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Because infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 GL :) Mozda greshim ali ja mislim da kod nas moze da se napravi Pro ekipa kao shto su uradili poljaci , top5 igraca iz zemlje se sastanu i kazu ok ljudi imamo po 18-19 godina (zato je bolje kada si mladji jel onda mozesh da bacish 2-3 godine na kanter ) igracemo po 5 sati svaki dan u lanu i kada bi ih KGB sponzorisao i placao put na turnire za godinu dve dana imali bi rezultati i na stranoj sceni ? A samim tim i kgb bi dobio ime u inostranstvu i bio gigant balkana koji bi mogao da pravi ozbiljne turnire sa ufurom tipa 400 evra po ekipi sa evropskim ekipama i da zaradjuje Jel bila nekada pokrenuta ta tema u srbiji ? Srdacan Pozdrav http://www.youtube.com/watch?v=Omsl4JILlAs odoh da se tusiram,stigla topla voda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts