Get Adobe Flash player

Gillespi

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Gillespi

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 1. Gaming Festival Team Lineups

  QM MG. - hybaa - mahadeva_ - IGI - c0nfy
 2. Lan turnir - Selo Crew

  hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaa bog si.... jao kako cu da se ocukam u nedelju ceo dan cirkamo i pevam " lijte kise hladne vode ode gile da ubode... opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cira je homos :)))
 3. Lan turnir - Selo Crew

  mislim da nece biti HLTV mozda gresim....
 4. Lan turnir - Selo Crew

  samo bre seres nesto... zasto nije ovo,a sto nije ono? duvaj bre ladnog zilkana i daj tooooooopiceeee hahahahhahahahahahahahhahahahahaha :*
 5. Lan turnir - Selo Crew

  hahahahahahahahhahahahahahhaa ajde brate kreci vise da te ocukam u pesu da osvojimo ovo pa da napijemo fukse parama od tura da ne dajemo iz dzepa :))) a IGI fail u najavi em na tur em ovako :)))
 6. aj neko info jel ce biti bar za finale hltv?
 7. ovde se dogadza magije... ovo kao da mene neko namerno tuca :))) jao da mi je topic jedan da me razdrma sada ju ju ju...
 8. Ooooooooooo Klingtoneeeeeeeeeeeeee...
 9. drz' se batoni nemoj da prodajes ekipu jesi ti brate nW.PlayMore il' nisi hahahahahahahahahahhahahahaha vidjamo se...
 10. des' batoni :)) brate do k**** sve probudio sam se u 01h dodje mi da izvrsim harikiri sada, picke se sredile topici luduju po gradu a ja uz hltv ebem ti zivot :)) bar sam naucio gde da jedem kada idem tamo negde :)))
 11. daj neko ip za ser#1 playmore vs brace bugara?
 12. PlayMore igra 1/2 finale za 15ak min vs Bugara ovi domacini se predali drugo 1/2 je u toku hltv4.verygames.net:27077 toliko od mene hf :)
 13. Jel rade ovi IP ovi mrzi me da pokrecem CS ...? :))
 14. Lan turnir - Selo Crew

  Bizo mozda do Marseja tamo imamo onog che ovog ortaka... hahahahahahhahahahaha... Ciro siso prodao si nepobedive QM ove, boricemo se hrabro pa neka bolji pobedi... hahahahahahhahahahahahahahah A ti mocni Zonjo dolazi i organizuj macke da ne ginemo na frontu bez veze!! OPAAAAAAAAAAAAA>>>TRESI MESI>>>OPAAAAAAA>>> SAMO TOPICI ME ZANIMAJU>>>>GAS GAS>>> TOPICI SU KEVA!!!!!!
 15. Lan turnir - Selo Crew

  dovedi one 4 macke osvajamo tur i pravac clubing da se izuje lova ... :)))