goxxxy Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ja licno koristim telenor internet, i mogu Vam reci da nije lose za ono sto meni treba, a to je da update-ujem windows, antivirus, eventualno skinem neki drajver ili divx, i mogu reci da me 5GB krpi za takvo neko koriscenje. jedino me nervira sto je ocajan ping: http://pingtest.net/ i predpostavljam da kada bi hteo da igram neke online igre da bih imao problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 A poenta teme je? Da li ces imati problem sa pingom ili sta? Ne vidim razlog zasto bi neko imao to sranje od paketa, kad mozes za iste ili manje pare da uzmesh neki flat nalog sa dobrom brzinom, pa i da ti se omakne da skines neki film ili muziku, a ping je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 a mozda odes do vikendice na par dana a tamo nemas net?ja sam zato pazario to i zadovoljan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 zar poenta odlaska u vikendaju nije baš to što nema net :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Mozda da pusta mjuzu preko youtuba :D Mada opet, ako je true otpadanje i pijanka na vikendaju se nosi gitra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 pa ja nemam fixni tel, a tek od skoro je AVcom preuzeo naseg kablovskog operatera pa se nadam da ce ubrzu da uvedu kablovski net. a poenta teme je da se javi neko ko koristi m:ts mobilni internet pa da kaze svoje iskustvo a takodje moze i neko ko koristi telenor internet da kaze da li i on ima problem sa pingom. posto je kod mene ocajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Kolega mi reče da mts radi podjednako loše kao telenor :) Odnosno, ok je za čekiranje maila i malo surfovanja, ali bilo kakav download je prilično nepredvidiv. I ja imam slična iskustva ali ja koristim telenor net. Nekada download neće ni da krene a i youtubeu treba sto godina, a nekad se pak desi i da dobro "povuče". Sa druge strane odziv im je krš pa relativno sporo otvara stranice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 trenutno je ping odlican ali to je samo trenutno.veca skidanja znaju da budu totalno nepredvidiva a za mejl i surf je stvarno zadovoljavajuci i to ste ne iskoristite od 5gb prenosi se u sledeci mesec. Za vikendaju ste delimicno u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 nije tacno da se neiskorisceni gb prenose u sledeci mesec. samo prvog meseca se neiskoriceni gb prenose u sledeci a posle toga svakog prvog u mesecu se dobija novih 5gb a neiskorisceni gb se gube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 meni su pre par dana ovako rekli kako sam napisao.videcemo da li su me slagali.glavno kada sam stavio karticu imao sam 120 mb preko 5 gb nemam pojma odakle taj visak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Kod prepaida važi 3 meseca uplaćeni iznos, ako se ne varam, čisto da i to pomenem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 ja pricam o postpaid-u i provereno je onako kako sam napisao. koristim paket ista cena vec treci mesec. prvi mesec, posto ti aktiviraju karticu cim potpises ugovor, a to moze biti npr. 20-ti u mesecu, daju ti 5gb i naplate ti punu cenu od 1480din. da nebi bio ostecen, nepotrosene gb ti prebace u sledeci mesec i dodaju ti novih 5gb. a svaki sledeci mesec, tacnije prvog u mesecu dobijes novih 5gb i gubis nepotrosene gb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 (edited) sto se tice download-a ako se direktno vrsi download moze da dodje do zaglupljenja i da samo odjedanput u jednom treutku sam od sebe stane. takodje jako je sporo. ako se koristi neki download manager, tipa flashget, download leti, ide bez problema nekih 300K. takodje, kada skidam nesto preko utorrent-a ako ima dovoljno seeder-a brzina ide oko 300K. pricam o telenor internet-u. youtube mi uglavnom radi ok, retko kada moram da stavim pauzu da se klip baferuje, uglavnom ga ucitava brzo i nema seckanja. Edited January 11, 2010 by goxxxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts