Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zapravo do jaja je,posto je to isti lik koji nam je doneo planetarni hit mish,puzh i ker :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

1 - ovo je obrada pesme horor piknika

2 - what kemp said

3 - biske je zapravo basista/pevac u horor pikniku, pored toga sto je pevac u deformeru

3 - mislim da piknik (mis puz i ker) nema veze ni sa bisketom ni sa horor piknikom:)

mislio sam da vise ljudi zna za pero deformero jebem li ga...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

1 - ovo je obrada pesme horor piknika

2 - what kemp said

3 - biske je zapravo basista/pevac u horor pikniku, pored toga sto je pevac u deformeru

3 - mislim da piknik (mis puz i ker) nema veze ni sa bisketom ni sa horor piknikom:)

mislio sam da vise ljudi zna za pero deformero jebem li ga...

gosnbandar je ime lika koji je okachio ovaj klip,tako da su sigurno povezani.Gospodin Bandar se spominje u mish,puzh i ker.

@dread

Izvini sto nije neka gotivna pesma za separe,jbg.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Collateral Murder

Ameri u Iraqu izsevali iz Apacha gomilu civila i novinara + 2 dece, istraga pokazala da je sve bilo u skladu sa pravilima i da su peglali teroriste....

Zanimljiv klip zbog chattera pilota kojima je ovo kao neka igrica i samo sevaju napaljeno onako...

/ignore.

neki ljudi ne razumu neke stvari!1!

kad gledam ovakve klipove, stalno se podsecam da su likovi tipa marinaca iz kameronovih filmova zapravo mala deca po sabanstvu za ove prave majmune.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...