Dreadlord Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 i ja se pitam što je odjebao ziljavu, muvao debelu, a onda se frustriran okačio na craigslist i napisao wall of text, umesto da je rekao da može ona da časti njega... Pa zato što ga ne bi častila lol, ona je došla da njoj plaćaju i da pumpa ego a ne da muva nekog. Bi mu ona platila da je zapravo interesantan a ne da je imao pichkopevcheve priche (i verovatno izgled) pa je procenila da je suvokuri fontana pitja...kao shto se i vidi dovoljno su ga izobradjivali da je popizdeo oko cele te priche sa kupovinom pitja. Stvar koju treba napomenuti jeste da u Americi ribe zapravo sasvim normalno trazhe da im uzmesh pitje gde u zavisnosti ko si i shta si to ili znachi da te muze ili da je odluchila da joj treba izgovor shto se jebala sa tobom. I uglavnom ih matira neki smislen denial, al da opet dobiju shta su htele ;) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Tako je, brani ziljavušu pošto ona čita topic pa ćeš jebati. Pročitaj tekst opet temeljno.Početak poslednjeg pasusa, "I had a great night". Gde je on tu frustriran napisao tekst? Nabacio je ortaku kres, spustio ziljavušu, meni to zvuči kao skoro savršeno veče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ja bi ih obe copr Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Tako je, brani ziljavušu pošto ona čita topic pa ćeš jebati. Pročitaj tekst opet temeljno. Početak poslednjeg pasusa, "I had a great night". Gde je on tu frustriran napisao tekst? Nabacio je ortaku kres, spustio ziljavušu, meni to zvuči kao skoro savršeno veče. Ne branim ziljavushu, nego da je on imao >great night< i da nije pichkopevac boleo bi ga bash kurac da kuca onoliki tekst i whinu-je oko toga kako su JADNE i BEDNE ribe. Svi znamo kako stoje stvari, shta je sad otkrio rupu na saksiji. Lazhe ko som, bog te pita shta je tu bilo zapravo...jer gledaj i ti da ti je sve bilo fino gde bi se brate nakanio da kucash ono IKAD. A kad bi kuco ovako neshto? Kad ti je od opshte svetske vazhnosti jer te kompletno razorilo u paramparchad. Zar ne? Edited January 24, 2010 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Brate možda čovek voli da piše, eno Laki piše kako mu baba daje raspadnut daljinski da popravi, možda ovaj piše o svemu i svačemu i sad se dohvatio i te teme... milioni ljudi izlaze uveče i nalaze se u sličnim situacijama, jedan se nakanio da nešto zapravo i otkuca na tu temu i odma je frustrirani paćenik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Brate možda čovek voli da piše, eno Laki piše kako mu baba daje raspadnut daljinski da popravi, možda ovaj piše o svemu i svačemu i sad se dohvatio i te teme... milioni ljudi izlaze uveče i nalaze se u sličnim situacijama, jedan se nakanio da nešto zapravo i otkuca na tu temu i odma je frustrirani paćenik. On je to napisao na online Classifieds u sekciji za lichne oglase....da je u blog ili barem forum ili shta god, rech mu ne bi reko da je eto neki kolumnista al brate ovde sve ukazuje da je cepanica koja vajnuje :/ koji kurac uopshte zna za taj sajt :( Edited January 24, 2010 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Valjda je poenta teksta da ga što više ljudi vidi, naročito ta "ciljna grupa" o kojoj piše. Na blogu ili forumu ovakav tekst bi videlo 50 ljudi i otišao bi u zaborav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Valjda je poenta teksta da ga što više ljudi vidi, naročito ta "ciljna grupa" o kojoj piše. Na blogu ili forumu ovakav tekst bi videlo 50 ljudi i otišao bi u zaborav. Pogotovu na 4chanu :D Ivan_ sedi >>Mira<< u krilu :DDD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ma ajte molim vas, odakle vam da je ne bi prcao da je nije odjebao? pre toga su pričali dosta dugo, i očigledno je riba bila bar donekle zainteresovana. to što je prosila za piće joj je očigledno deo firmvera, al on je mogao da instalira patch i nastavi sa igranjem, pa da vidi šta će ispasti. Početak poslednjeg pasusa, "I had a great night". Gde je on tu frustriran napisao tekst? najbolje da nije frustriran. napisao je da mu je bilo do jaja jer ljudi to rade, malo ko je u tvom stanju pa otvoreno priča o tome kako mu je život sranje :D koji kurac uopshte zna za taj sajt :( craigslist je do jaja poznat sajt koji postoji otkako je interneta maltene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 lol sa tim sam ja ishao u srednju :P sa obe, i glupe su ko kurac realno, mira je bila daska i cim je napunila 18 za rodjendan silikoni... bozemesacuvaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 boleo bi ga bash kurac da kuca onoliki tekst Možda ga je Doolio pisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 EVRIBADI ON D DENSFLOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ja sam cimao babu početkom devedesetih da mi štrika prsluk sa nindža kornjačama. Ispao je sjajan, moram reći, samo ne znam gde je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ja sam cimao babu početkom devedesetih da mi štrika prsluk sa nindža kornjačama. Ispao je sjajan, moram reći, samo ne znam gde je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ja sam cimao babu početkom devedesetih da mi štrika prsluk sa nindža kornjačama. Ispao je sjajan, moram reći, samo ne znam gde je. Pali babu da ti strika najke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 reci koji vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Prevod: Goran Krickovic Tekst interpretirali: Ljubica Bacic,Nada Blam,Vlastimir Djuza Stoiljkovic i Nikola Simic. Magnetoskop: Zoran Popovic Ton majstor: Rihard Merc Realizacija: Slavko Tatic Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 moje delo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Copycat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Dobar onaj na Craigslistu. Dobar Hitler rage. Dobar David Thorne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 WHAT IS LIFE :( objasnili su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts