Debeli Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ma jok, Šek. хехехехехех... Иако је лакше не шишати се и иако је мени допадљивија коса дужа, проћи ћеш као сви ми косијанери. Ни ми попови, ни металци немамо односа са женама. Ми смо се заветовали, а они су једноставно косати. Желиш ли ићи тамо? брате Григорије, зашто користиш ту погану турску реч за своју браћу која служе у световној хијерархији. брате Григорије, паства твоја не може без тебе. застранићше у грех док ти седиш за рачунаром. посвети се њима зблуделима, остави ове овде мени. ове овде држим под контролом. ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Сине мој великосрпски, до неба сам захвалан што усмераваш браћу на праве путеве. Али мало је и нас два да се боримо против шејтана и зијана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Nadanje ne iziskuje nikakav dalji razvoj, nema "onda", ako nije onda nada prestaje. fali ti zarez posle drugog ''onda''... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Сине мој великосрпски, до неба сам захвалан што усмераваш браћу на праве путеве. Али мало је и нас два да се боримо против шејтана и зијана. и један уз Божју помоћ је више него довољан! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 provali ove shto su od boga kanda poslati:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 bash su slatki kad ovako neobavezno chavrljaju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts