absolute Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ja ne znam ni jednu lezbo ribu :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ma znash, nego samo ne znash da su lezbo;)@kratka kosa moze da bude kul, zavisi kako na kome, ofc. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 I bolje. Nisu baš kakvim ih zamišljaš. Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Mene na jednu drugu lezbo ribu pobogu, da li ćeš ti ikad prestati da fejluješ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 pobogu, da li ćeš ti ikad prestati da fejluješ Reci Ivane, pa da ti odgovorim? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ne radi ti slika od Sintije Nikson. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Prokleti imdb :(( Evo priznajem doublefail У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 mojih pet para - ne volim kratku kosu na ženama nekako, uvek mi je elegantnija duža. word up komšo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 mojih pet para - ne volim kratku kosu na ženama nekako, uvek mi je elegantnija duža. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Sve zavisi od ribe :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 jed(i)na prednost kratke kose je sto ne morash vishe da slushash one izgovore - "Ne mogu/Ne ide mi se veceras. Moram da operem i osusim kosu/ It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Zla Žena Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 jed(i)na prednost kratke kose je sto ne morash vishe da slushash one izgovore - "Ne mogu/Ne ide mi se veceras. Moram da operem i osusim kosu/ Ipak je to samo parafraziranje rečenice "naljutila sam se, ne želim da te vidim večeras" Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Onda dođeš s aspirinom i ako ti kaže "šta ti je, pa ne boli me glava", kažeš joj "E TU SAM TE ČEK'O" HAHEHAHEHEAHEH Život je golemo sranje, jedva čekam 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Onda dođeš s aspirinom i ako ti kaže "šta ti je, pa ne boli me glava", kažeš joj "E TU SAM TE ČEK'O" HAHEHAHEHEAHEH Život je golemo sranje, jedva čekam 2012. Ja isto... tad bih trebao da isplatim sve dugove banci :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ima dumremo svi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ko nam jebe mater ružnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ja sam lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ipak je to samo parafraziranje rečenice "naljutila sam se, ne želim da te vidim večeras" vishe je to - "meni ni moj tatica ne naredjuje pa necesh ni ti. bice kako ja kazem" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 može da bude i ćelava, uvek je tu "boli me glava" izgovor. jedino ako nađeš ribu bez glave, onda nema ni kosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 :DDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ja sam lep http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs276.snc1/10318_143755648677_709058677_2543895_4040319_n.jpg matori, sta ti se desilo sa bradom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 matori, sta ti se desilo sa bradom :) ma slike od pre godinu i vise :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Fight Club sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts