Jump to content

Macbook Pro

exile

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eo samo da se pohvalim, uzeo sam macbook pro 13'', odlepio sam koliko je dobar!

Sad polako uchim kako se koristi mac osx, gledam tutorijale i tako to

Neverovatno kako je sve brzo na ovome, i kako je komp dobro odradjen :))

Odushevljen sam!

E sad mi kazite par stvari, za one koji znaju:

Da li radi Steam na mac os-u ?

koji je najbolji softver za rezanje dvd-ova ?

Da li postoji i koji anti virus za mac os ?

klik

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Probaj ono "get info" na folder pa vidi tamo premissions na dnu, pa izmeni da mozes read & write ili kako vec to tamo ima

I dajte neki player za muziku oka vam, a da nije ovaj nesrecni itunes

I kad ste vec kod toga preporuchite neki player sa full kodecima u sebi, na winu sam koristio onaj k-lite codecs sa media player classic u njemu, vrhunski je. Ima li neki takav za mac ?

Probaj ono "get info" na folder pa vidi tamo premissions na dnu, pa izmeni da mozes read & write ili kako vec to tamo ima

Ne, ne, to sam namestio, konektujem se lepo sa PCa na Mac.

' date='13 January 2010 - 14:52' timestamp='1263390755' post='1508817']

Kliknesh na PC i imash gore desno Connect As, onda se ulogujesh sa userom koji ima najvece premissionse.

To radim, ali šta god da ukucam, kaže "Connection failed. You do not have permission to access this server."

Probao sam i Finder>Go>Connect to server>smb://192.168.1.100/*folder*. Tako sam se pre instalacije Leoparda konektovao bez problema.

Moj user na PCu nema šifru, a čak i kada sam namestio da ima, nisam mogao sa tim podacima da se ulogujem.

Pak, kada butujem drugi Windows na PC, mogu da se konektujem sa Maca. U tom Windowsu je bio omogućen "Simple File Sharing", što sam omogućio i na ovom problematičnom, ali se ništa nije promenilo...

I kad ste vec kod toga preporuchite neki player sa full kodecima u sebi, na winu sam koristio onaj k-lite codecs sa media player classic u njemu, vrhunski je. Ima li neki takav za mac ?

perian + quick time player ili vlc