prota_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Meni, kad god ostanem sam, je uzhivanje da si sam napravim neki has. Potrudim se da napravim neshto relativno jednostavno, tipa shpagete sa sosom iz kesice i malo nekog mlevenog mesa, ili da skuvam ili ispechem neko jaje ili kajganu sa gomilom nekih gluposti koje mislim da bi mogle da idu u kajganu. Obozhavam to, prosto mi je nekako slatko da jedem ono shto sam sam napravio. Edited January 5, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 igrali cs,vezbucka se malo,sutra moram da ustanem malkice ranije,da odnesem drugarici neki usb(jebo je usb),i tako :D... aj laku noc :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 treba da ustajem oko 10 a ne spava mi se..odo da pokusam da zaspim, laku noc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 poz brate savke i nepismeni, vratite se kućama za stalno :D Potrudim se da napravim neshto relativno jednostavno, tipa shpagete sa sosom iz kesice i malo nekog mlevenog mesa, ili da skuvam ili ispechem neko jaje ili kajganu sa gomilom nekih gluposti koje mislim da bi mogle da idu u kajganu. Obozhavam to, prosto mi je nekako slatko da jedem ono shto sam sam napravio. i meni je bilo uživanje da pravim špagete sa sosom iz kesice kad su mama i tata otišli na more bez mene kad sam imao 16 godinica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 legao sam na vreme da bih ustao sutra da učim, i malopre se probudim da pijem vodu i ne izvalim poluotvorena vrata hodnika, i zakucam se kao som u njih, te sad imam treće oko iznad desnog :( daj slike docimire!!! savke i nepismeni, vratite se kućama za stalno :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Fino sam spavao opet, ali nekako sad razmišljam o tome dokle ću sutra da radim. Ipak je Badnji dan i to. Inače, u Delti i Ušću je takva gužva nadalje, da ja ne mogu da verujem. Obično posle novaka nema žive duše, ali ovo je strašno, puno je kao da je 31. popodne. Strava. Šta rade ti ljudi, 'de idu ti ljudi, pojma nemam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 dobro jutro sad doshao sa puta, bio u Sutomoru kod buraza na 3 dana, bilo fino malo za promenu, samo kod njih jebe vetar pa jebe... bio na acu lukasa :D od danas pochinjem uchenje za zavrshetak prvog polugodishta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 sad doshao sa puta, bio u Sutomoru kod buraza na 3 dana, bilo fino malo za promenu, samo kod njih jebe vetar pa jebe... bio na acu lukasa :D od danas pochinjem uchenje za zavrshetak prvog polugodishta! Predlažem da započneš sa srpskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Vidi ovog Lakija počeo da koristi šđčćž na kompjuteru i sad odmah ispravlja druge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 mora da je popio! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 gud mouning. ustala ranije zbog ucenja, vreme je. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Jel sa ribom tebrekse? Ja sam inače otporan na hajp (ko što znate, jel tako) a kad čitam vaše loženje tamo na filmovima, dođe mi da odem i odgledam jebeni film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Hehe, nisam davno čuo "prek" fore ... nema kruka, opustio se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 jebiga, znaš kako je, praznici @topic: i ja sve kao hoću da idem da gledam avatara, pa nikako da se nakanim 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 rolovana piletina i torta za dorucak sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Javi kad zaredjas 5 dana da doruckujes Koficu, bices pravi nigerrom You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Sranje je KFC :/ , al lubenica je bozanstvena sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 taj kfc je takvo govance da je to strashno bash sam se razocharao neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 i meni je bilo uživanje da pravim špagete sa sosom iz kesice kad su mama i tata otišli na more bez mene kad sam imao 16 godinica :D nesposobni, lenji shovinista :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 sanjao sam da lift pokushava da me rokne:P valjalo bi neshto uchiti danas:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 pa i ne morate gledati avatar, vićo i vudu. nesposobni, lenji shovinista :* ajde, ajde, sad znam da skuvam dosta jestivih jela. nijedno niju ukusno, doduše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ne deluje obrnuta psihologija na mene, sad neću ni gledati :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 morao da odnesem drugarici neki usb,i kao svratio do maxija da kupim par stvari...ju,ju,koliki su to redovi,pa nezdravo bre. Idem sad da napravim nesto lepo da pojedem,pa cu da igram Cadilac(ona igrica sa aparata),juce sam je skiuno :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Cadilacs & Dinosaurs \o/ '98 sam tacno pre kretanja u osnovnu igrao na aparatima, bila je tad cuvena "Buvara" u mojoj zgradi gde su svi dolazili da igraju. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 sanjao sam da lift pokushava da me rokne:P valjalo bi neshto uchiti danas:) ja sam pre neko veche imao nocnu moru da su na faksu, posle dve godine nakon diplomiranja, provalili da su mi pogreshno zaveli neka 2 ispita i da sada moram ponovo na faks da ih polazem... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts