Stator Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 e da inace samo da znate da domaca nova godina pada u 12 popodne a ne 12 uvece tako da sam je ja proveo radno :) Inace u drugim vestima, jebote sto je ladno napolju skocipizdio sam se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Ucio jedva, rejvovao k'o bog, a ipak sam polozio, jebo mamu koji sam ja car! ^_^ poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 malo si potrosio mnogo para :DDDDDDDDDDDDDDDD a posle toga jos ides na zlatibor :D + privatni fax :D pa nemoj da lazes ovde kako brojis koliko si potrosio :D pa batice,radio sam ove rodjendane,nove godine,gluposti,i sad dao sebi malo oduska...nisam skupio dovoljno za neko skijanje,ali eto bar nesto... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 U, Margiju se zalomilo sinoc parcence:) ma work in progres matori:P btw. cujemo se za veceras:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Sto sinoc nije bio nikakav docek u centru NS-a? Bilo je po lokalima , brdo sveta i sve , ali ovako na trgu za sirotinju nije bilo nishta. Mozda da se manjine ne uvrede. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Ja mislim da ove godine nije bio čak ni tradicionalni vatromet kod hrama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Ja mislim da ove godine nije bio čak ni tradicionalni vatromet kod hrama. Ja mislim da jeste jer su me zvali na to, doduse nisam ih pitao kako je bilo. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Nije jer je crkva u žalosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 bojno polje je bilo i na keju,video sam bar 5-6 "otvorenih" glava ,majmuncine :S Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 resio sam da se sutra upishem na kurs francuskog u francuskom kulturnom centru. josh jedan jezik nikada ne moze da skodi....a i treba mi neki novi izazov u zivotu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 U je neustrasivi igi ... pazi da ne bude preveliki izazov ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Sto sinoc nije bio nikakav docek u centru NS-a? Bilo je po lokalima , brdo sveta i sve , ali ovako na trgu za sirotinju nije bilo nishta. Mozda da se manjine ne uvrede. Boli nas kara, mi smo Vojvodjani, a ne srbi! Ziveo papa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 U je neustrasivi igi ... pazi da ne bude preveliki izazov ... dobar si mohi ali za tebe i tvoju vrstu ljudi je josh uvek izazov i da zapale vatru It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 dobar si mohi ali za tebe i tvoju vrstu ljudi je josh uvek izazov i da zapale vatru Mani me tefter fora nisam ti ja kojot i nauci znacenje reci u srpskom jeziku pre nego uzmes da ucis druge. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 koliko ja imam tefter fora toliko ti imash i malicioznih i arogantnih upadica. A dobro znam sta znace te definicije. Zato me se mani It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Solidan je bio Valentino sinoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Kul si ti lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 koliko ja imam tefter fora toliko ti imash i malicioznih i arogantnih upadica. A dobro znam sta znace te definicije. Zato me se mani Pa onda bi trebalo da znas da je izazov nesto sto ces jako tesko uspeti uprkos velikom ulozenom trudu. Ako ti je ucenje jezika izazov onda jbg. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 DAJTE RAKIJE, HIK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Pa onda bi trebalo da znas da je izazov nesto sto ces jako tesko uspeti uprkos velikom ulozenom trudu. Ako ti je ucenje jezika izazov onda jbg. <iguana> znachi ceo dan me smarash jer mislish da je nauciti jedan jezik sasvim obichna stvar, nikakav izazov niti dostignuce? Da znash pet sest stranih jezika, mozda bih i prihvatio tvoj zakljucak. mohi, mani me se. Ti si maliciozni idiot, koji lupa i sere samo da bi pokusao da nekom pateticno napakosti i sa kojim ja nemam nista zajednicko od kada nam je zajednicki predak izasao iz okeana i prvi put izasao na suvo tlo * iguana (~iguana@cable-89-216-200-53.dynamic.sbb.rs) has left #rur Ko je rekao da je obicna stvar? Zahteva jako puno truda ali sa dosta ulozenog truda treba da budes moron da ne naucis, a izazov je nesto drugo. Nauci svoj jezik prvo SRBINE.Ups izvini sad tek videh da sam nesvesno odgovorio na dilemu ... ucenje jezika jeste izazov ako si metalno zaostao ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 izazov se ne definishe samo tezinom ostvarivanja cilja nego i okolnostima u kojima se taj cilj ostvaruje. sta je onda po tebi izazov? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Ah lose sam se izrazio, nije cak ni trud nego vreme i volja. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts