Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

malo si potrosio mnogo para :DDDDDDDDDDDDDDDD a posle toga jos ides na zlatibor :D + privatni fax :D pa nemoj da lazes ovde kako brojis koliko si potrosio :D

pa batice,radio sam ove rodjendane,nove godine,gluposti,i sad dao sebi malo oduska...nisam skupio dovoljno za neko skijanje,ali eto bar nesto... :)

2ch4bup.jpg

koliko ja imam tefter fora toliko ti imash i malicioznih i arogantnih upadica. A dobro znam sta znace te definicije. Zato me se mani

Pa onda bi trebalo da znas da je izazov nesto sto ces jako tesko uspeti uprkos velikom ulozenom trudu. Ako ti je ucenje jezika izazov onda jbg.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Pa onda bi trebalo da znas da je izazov nesto sto ces jako tesko uspeti uprkos velikom ulozenom trudu. Ako ti je ucenje jezika izazov onda jbg.

<iguana> znachi ceo dan me smarash jer mislish da je nauciti jedan jezik sasvim obichna stvar, nikakav izazov niti dostignuce? Da znash pet sest stranih jezika, mozda bih i prihvatio tvoj zakljucak. mohi, mani me se. Ti si maliciozni idiot, koji lupa i sere samo da bi pokusao da nekom pateticno napakosti i sa kojim ja nemam nista zajednicko od kada nam je zajednicki predak izasao iz okeana i prvi put izasao na suvo tlo

* iguana (~iguana@cable-89-216-200-53.dynamic.sbb.rs) has left #rur

Ko je rekao da je obicna stvar? Zahteva jako puno truda ali sa dosta ulozenog truda treba da budes moron da ne naucis, a izazov je nesto drugo. Nauci svoj jezik prvo SRBINE.

Ups izvini sad tek videh da sam nesvesno odgovorio na dilemu ... ucenje jezika jeste izazov ako si metalno zaostao ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...