mind_overtaker Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 znam da su se neki od vas upoznali sa nasim radom tj muzickim stvaralastvom; sve smo u potecku (pa u glavnom i sada) shvatali kao zajebanciju koja nastaje u slobodno vreme, ali evo na pesmi milutin smo nagurali 10.000 pogleda na youtube za 2-3 meseca cemu se uopste nismo nadali e sad, prijavili smo se i na onaj hellovibracije cisto iz zajebancije nista neocekujuci, ali evo, nalazimo se na 19. mestu, sto takodje nismo ocekivali zato molim sve vas koji imate 10ak sekundi vremena da odete na nas profil na hello, evo ga link http://www.hellovibracije.rs/bendovi/89-masterbatori/ i glasate za nas (ako vas bas ne nerviramo mi ili nasa pesma) mnogo hvala svim onima koji budu glasali (i naravno, necu da kazem da ne bi bilo lepo da glasate jos koji put - moze se svaki dan glasati jednom) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Glasao sam al me uzhasno nervirate kao bend, mislim prosto ne volim taj >fazon<. Al si mi ovako ok, pa guraj dalje i srecno, videcu i sutra da glasam :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 mind_overtaker, samo se nadam da ne pevas buddy glasao, nevertheless. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 srecno :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ali to je sve ionako namešteno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ali komentari... eto sto sam vruc, 17. decembar 2009. 15:43 juju, pa ove treba izmlatiti.....govnjivu motku u ruke i udri!!!! aca ultras, 17. decembar 2009. 15:41 koje pedercine, strasno :)))))))))) Srecno... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 (edited) e neizmerno hvala svima koji ste glasali za nas ali usudjujem se da zatrazim od vas da opet malo glasate od kad su 1. januara glasovi bili resetovani bili smo na drugom mestu, zatim nedelju dana na prvom i sad smo vec par dana treci kad smo vec tako blizu prvom mestu, kao sto rekoh molim vas da jos koji put glasate i ako nije previse kazete jos nekom svom prijatelju i sl da glasa znam da ima dosta ljudi koji ne vole nasu pesmu, zbog vise razloga, ali .... evo ga sajt http://www.hellovibracije.rs/bendovi/89-masterbatori/ Edited January 20, 2010 by mind_overtaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 nadam se da se reklamiraš na nekom pederskom forumu, ovde samo gubiš vreme tbfh ne hejtujem, samo konstatujem, ovo je kao da nam prodaješ karmin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 nadam se da se reklamiraš na nekom pederskom forumu, ovde samo gubiš vreme tbfh ne hejtujem, samo konstatujem, ovo je kao da nam prodaješ karmin. a jbg, pesma je ZAJEBANCIJA, nismo mi pederi ps jel su oni iz elektricnog orgazma mentalno retarnirane osobe s obzirom da pevaju pesmu mentalno (... mentalno retardirana osoba, ja sam mentalno retardiran....)??? znam da he hejtujes ali konstatujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 nije to isto, i ti to znaš, bobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Nikad necete biti Cane i parti brejkersi. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ja mislim da je njih spomenuo chisto reda radi, jer nemaju dodirnu tachku. Jedni su true a ovi su izfolirani - kao shto rekoh na proshlom topiku, i da mi se zbog toga ne svidja. Al sam glasao i tad i sad...kad su vetj sa RURa....ionako nije neko znamenito takmichenje kad glasaju ljudi preko neta. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ne seri.Ne seri. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 glasao sam ali ne mogu da izdrzim vise od 10 sec pesme jbg. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 e hvala svima koji glasate znam i ja da je u najmanju ruku vokal los al jbg, pevalo se tako visoko zbog oktava kod drugih isnturmenata koji su bili vec snimljeni itd da ne smaram sve je to kucna radinost, verujem da kad bi isli u malo bolji studio da bi sve bilo bar 20% bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ako se uzme kao zajebanciju, sto i jeste, pesma nije losa. :) Glasao, i glasacu opet kad se setim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ja nemam pojma gde da glasam. Slep sam. :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 jel su oni iz elektricnog orgazma mentalno retarnirane osobe s obzirom da pevaju pesmu mentalno (... mentalno retardirana osoba, ja sam mentalno retardiran....)??? znam da he hejtujes ali konstatujem :) nisu, al su zato pedofili:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 Ja nemam pojma gde da glasam. Slep sam. :( kliknes na malu zutu bocicu e ljudi hvala svima koji glasate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 ozbiljno, otvori topik na nekom gej forumu, garant ćeš pobediti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Ne seri. Ne seri. Tebi se ovo svidja? Nisi vishe ni ti tru :( Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts