fatboy Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) Ostendo 43-inčni zakrivljeni monitor Ovaj dugoočekivani ekran sada se može kupiti po ceni od „svega“ 6500 dolara. Ostendo CRVD sa odnosom strana 32:10 ima LED pozadinsko osvetljenje. Prvi funkcionalni prototip pojavio se još početkom 2008. godine kada ga je poznati proizvođač Alienware izložio na svom štandu na manifestaciji Consumer Electronics Show (CES). Nakon toga viđen je godinu dana kasnije na sajmu Macworld 2009, ovoga puta noseći ime kompanije NEC. Od tada, ovaj quad-DLP monitor nije se previše pojavljivao u medijima. Sa druge strane, Ostendo nudi CRVD u pretprodaji još od avgusta po ceni od 6499 dolara. Začudo, prema najnovijim izveštajima, ovaj monitor rezolucije 2880x900 tačaka odlično se prodaje bez obzira na pozamašnu cenu. VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=KAubHmRNoSw&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=ctEO9RyLD24&NR=1 drkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrkdrk.............. Edited November 27, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 a je l ovo podrzhava sve igre ili razvlachi nesto sliku ili kako to ide ? Ne razumem bas najbolje I koja ti graficka treba za ovo ? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 i want:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 samo 6,5k dolara :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 a je l ovo podrzhava sve igre ili razvlachi nesto sliku ili kako to ide ? Ne razumem bas najbolje I koja ti graficka treba za ovo ? :)) errrr..... go to your room boy.............. brate uzece mi 6.5k dolara da bi gledao u razvucenu sliku, si lud? uostalom vidis da igre vec imaju podrsku da prikazuju wide... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 auuuuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 perverzija ali na kojoj rezoluciji ovo radi :) maximalna reza na single displeju (kako kaze wikipedia) je 3280×2048, sta treba da bi igrao u fullu? :D edit, corav sam nisam video u prvom postu :) kada sam pogledao shvatio sam da je ono previshe uzano, mislim super sto je shiroko do besvesti ali mogli su malo visinu da povecaju :) a i kad smo vec kod toga, meni je skroz tesko da se naviknem na igranje u 1920x1080, mnogo siroko i veliko za desktop, kada igras FPS samo okrecem glavu levo desno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Maksimalna rezolucija je ona koju prijavi drajver a ne koju Windows propiše. Znači ako je rezolucija na monitoru 10000x1000 i ako je igra isprogramirana da lepo radi u rezoluciji sa bilo kojim odnosom stranica, problema neće biti. Na tu foru radi ATI Eyefinity sa nizovima monitora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Rezolucija je 2880x900, shto izgleda kao malo, ali je u principu sasvim OK za ovako shirok monitor. Kapiram da ce se skoro pojaviti josh nekoliko ovakvih monitora kada OLED udje u shiroke mase (prednosti OLED tehnologije su idealni uglovi gledanja iz bilo koje tachke, kolichina boja i savitljivost). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Seks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ovo bi bilo lepo posedovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Kupish tri monitora od 24" za 1200 dolara i uzivash imash rezoluciju 5760x1200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 .... platiš $6500 za monitor i onda na kompu igraš WoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts