badnick Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 to je to,stigo sam do poslednje misije \o/ treba da udjem u prvih sto.sad sam tu negde oko 400og mesta,dakle,ucicu nikada. kolko sam alapljiv poslao sam celu flotu na baju sa 800k resursa,nista mi se nece vratiti:/ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) ja sma otkrio novu taktiku za pobedjivanje ove igre nasao sam par hrvata koje huskam da napadaju ove sto mene napadaju, i tako dok su oni zauzeti, ja polako sad pravim floticu, i praticu kad ovi napadnu ovoga sto me je smarao, da kad se njihove vojske skrse i kad tom sto se defenduje ostane malo brodova da krenem ja njega da gazim majke mu ga nabijem :D koje sam manipulativno govno kekekeke :D Edited January 6, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ma daaaaaj,baji ostale jedan ion matrix od 3mil odbrane.koji smor,jedan udarac falio.dobro,bar nisam izgubio flot:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 to e to nasao sam par njih bez battle pointsa,imaju bodova ko ja pola sam osurio jednu planetu od njih 4.uh al ima da omastim brk:) Stolen resources: Metal: 602600 Crystal: 318830 Gas: 211556 Scrap: 1680 Attacker is a winner Your Side: Attacker idemo dalje,naredna ima 3.2 mil resursa.direkt 1500 bodova:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 osmatra me ovaj sa 16:46:13 oO moz da ga ducka,dok doleti do vamo 5cuke.a ja kad se nafatiram za par dana shaljem preko noci flotu:Dkruko reci mi,jel te ovaj jokerov opro? [zavrcem_rukave]ko te diro mali? jeste to je taj [vracam rukave]e jebiga sigurno je imo dobar razlog Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 mene su oprali... 14 napada za jednu noc... kako lako zvuci kad tako pricate... ja u igri nisam ni od koga dobio ni 10 metala a kamo li ista drugo... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ja u pozadini researchujem science i cutim and then, out of nowhere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ma to ovaj kakoo pere, i ja sam isto tanak, opr'o me nocas onaj seronja sa 16:40:5 sto je tebe jebao :)) ma bre,ko jel ja?! Stolen resources: Metal: 906370 Crystal: 470725 Gas: 265060 Stolen resources: Metal: 471468 Crystal: 246083 Gas: 136680 Scrap: 3125 Metal: 342031 Crystal: 184491 Gas: 113178 Scrap: 840 Metal: 250508 Crystal: 131706 Gas: 71694 Scrap: 1563 Stolen resources: Metal: 602600 Crystal: 217560 Gas: 75000 Scrap: 25000 Stolen resources: Metal: 906370 Crystal: 97630 Gas: 0 Scrap: 0 naleteo na nekog lika sa 5milki na dve planete,odbranu nema.jedino je bedak sto mogu jos 2 puta da ga udarim dok ne bude imao 2x manje poena.vec mi se desava da posaljem jednu flotu na lika,i vec za 2 sata ne mogu da ga napadnem jer imam previse bodova:D a opet me spijunira ovaj 16 46 13.ovog puta sam mu ubio skauta:Dnije mi jasno zasto me spijunira...mozda su hrvati pa izvalili rur?:)samo sam jednom poslao spybota na njega,koji se uspesno vratio. ijaoj kako sam se zajebo nemam na sta da potrosim pare,pun mi hangar i que:(jedino da apgrejdujem brodove preko lvl5 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Samo ti stavljaj ovde informacije da si pun resursa, niko nece da te guzi, budi siguran. Koji ste vi mapetovci. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 uhm,nisam ja pun,drugi su puni ja ih samo praznim:) a resorse odma potrosim,jedino sto bi mogo neko da se ovajdi za bp,jer ima ljudi koji samo na to idu. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Super je igrica...jel neko od vas poslao poruku za one "credits" (kako da ih dobijem uopste, samo questovima?) ? Hocu da budem premium acc uvek! Koliko je sigurno to, da posaljes? Citao sam u novinama za takve stvari, gde ti posle skidaju redovno pare :( kao onaj IQ test edit : kako radi ovaj recruit friend? kad ja dobijem 1/10 icome? ja pozvao troje, reg su se i nista nisam dobio Edited January 7, 2010 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 presusila mi galaksija:Dsad jurim druge nego,kad bi mi neko rekao kako se vrsi transfer sa sekundarnih na primarnu planetu?jel moram pistu da pravim ili sta? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 uh,napada me baja sa 110k poena a ja imam 20k?!stize flota za 40min ne znam da l da bezim il da se bijem,sve sam resorse potrosiokruko savetuj me,ti si iskusan u ovakvim situacijama:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 haha, ovo ce biti zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 naravno da sam zapalio:)nesam lud.al idalje ne izvaljujem na koji fazon je on mene mogao da napadne!?!?!100 hiljada battle poena ima lik! http://game.nemexia.com/battleReport.php?id=21aa80b799 ja jos gledam i rekoh,uuuuu pojeo bih ga.kad malo dole gledam nestaje zid od 5 mil u jednom udarcu.a onda sam primetio ghostove:) bacio scrap na preradu,400k.potrosio 1,4mil na brodove.ostatak u trade centru izmenjo,platio po 10ljada ovima za cuvanje resorsa:)poslao tankere da recycluju,a ostatak flote(2.4k u valutu) u napad. aj da kazemo da sam izgubio nesto vise od 800k metala sto mi je porusio...tolko ja izrudarim za 15sati:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Kul igrica, radim questove, doshao sam do onog gde treba da research-ujem Ecology. :) Rainheart mi je nick u igri, Rainforest [12:75:24] planeta. Jel imamo neku alijansu sa RURa? Ili svi igraju solo? Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Invajtzor. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) ja sam resetovao nalog... nek jedu ovi smaraci iz ove alijanse malo govna... inace praivla o poenima ne vaze samo da znate... kako inace vec 15 dana moze da me napada lik koji ima 9x vise poena od mene.... Edited January 11, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 haha:)nema sta da se pise,nova su pravila od pre nedelju dana.ako lik ima do dva puta manje/vise resurs i/ili batlpoena moze da te napadne. al koji sam zajeb uradio juce.napadnem lika,on to primeti i posalje celu flotu na mene(po 80 gardiana,destroyera i bcova).ja povucem svoju flotu i posaljem baji poruku da i on povuce da ne bi obojca izgubili po pola flote.naravno baja ne jebe zivu silu i nastavlja.ja rekoh,ma nanu ti,sacu da se povucem al kad mu posaljem flotu koju trenutno pravi ima da kuka(30goliata,30shielda,30space armada i 20bombera).ALI KOJI JE TO ZAJEB BI JAOOO.simulirao sam bitku sa trenutnim stanjem flote na njegovoj planeti sa 1.4mil stita i bilo bi nereseno ali bi ja dobio mnogo vise bpoena,negde oko 12k.da sam ostao na svojoj planeti sa 5.5 miliona stita jos vise bi ga odvalio.al ja picka,ocu da napravim ogromnu flotu pa da gazim...i naravno kazna je stigla.ujutro me opet napao onaj deadcandance,koji je btw 40 i neki na rang listi,i naravno unistio mi celu flotu,a ja njemu 30 absorbera:((( sada pravim novu flotu,al mi se sve nesto cini da ce ovaj opet da me maltretira...ako bude tako,necu praviti flotu narednih nedelju dana nego idem na max apgrejd rudnika(sada vec imam 65k mentala po sat).apgrejdovacu sve shipyardova na 8 lvl,jer jedino tako mogu da izadjem iz kanala,i da odjednom napravim solidnu flotu.jos jedan zajeb sam napravio kad sam kolonirao trecu planetu.umesto da uzmem neku u drugoj galaksiji pa da mogu na miru da sakrijem brodove,ja jednu do druge... da se nisam ovako zajebo vec bi bio u prvih 150,ovako ...bas me smorio lik:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) http://game.nemexia.com/battleReport.php?id=d1b2c4be45 aj dont tinksh zo:)ne mosh mu nishta...a za ovo dvoje iz bbb klana,to cemo da se dogovorimo.nemaju mnogo jaku flotu a imaju resursa kolko oces.za par dana ako uspem da napravim ovo sto sam krenuo:)samo sto nismo bas blizu,a oni su u osmoj galaksiji dogovoricemo se da posaljes flotu kod mene imam veliki vault 4.2k jos dva cu apgrejdujem pa odavde da udaramo.eeeee jesam pametan:D Edited January 12, 2010 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ovi nisu normalni. od kad sam legao da kuntam, cekam da mi se acc restartuje pa cu polako i lagano iskusniji da krenem od nule, ovako stvarno nema smisla :) 2010-01-12 03:48:54 From: Secretary A battle, in which you have been part of, has happened. Take a look at the report. Stolen resources: Metal: 25296 Crystal: 12588 Gas: 2656 Scrap: 0 Attacker is a winner Your Side: Defender Delete 2010-01-12 02:55:06 From: Secretary A battle, in which you have been part of, has happened. Take a look at the report. Stolen resources: Metal: 37569 Crystal: 18750 Gas: 2848 Scrap: 0 Attacker is a winner Your Side: Defender Delete 2010-01-12 02:54:57 From: Secretary A battle, in which you have been part of, has happened. Take a look at the report. Stolen resources: Metal: 75138 Crystal: 37500 Gas: 5696 Scrap: 0 Attacker is a winner Your Side: Defender Delete 2010-01-12 02:54:45 From: Secretary A battle, in which you have been part of, has happened. Take a look at the report. Stolen resources: Metal: 150275 Crystal: 75000 Gas: 11391 Scrap: 0 Attacker is a winner Your Side: Defender Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 pa sta da radim, da otkazujem restart acc-a ili ne? jedino da pokusam da dizem resurse i kuliram ove sto me napadaju Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ma ti su Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 e ljudi,gledao sam sa foruma par raporta ovih jacih i izvalio par fora.video sam lika sa 600 bcova i 50 shieldova kako uzima lagano 20k bps.na to ja idem samo sa mnogo vise shieldova.ionako sam ih upovo na 5lvl i ion ide na 11lvl.opusteno ukenjavas po 50 absorbera po udarcu.jos su oba broda ultra brza,do jaja je akcija.zajedno sa cargom lete oko 40k. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 cita li ko forum u alijansi ?ima da se opari za 4-5 milki opusteno ja samo cargo i tankere furam.fazon moj income i jos dvojca sto su neaktivni,jos ako uleti nesto sa strane,tipa storm se opet posiba sa toshisom i ja naletim na asteroid od 34milki scrapa :D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts