f4ts0 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Radili smo svi ovo, ali ovde je bas detaljno :) moj favorit...kako da izbegnem :) http://www.istokpavlovic.com/blog/maloletnice-na-narodnjacima-i-google/ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ali "kako da se ubijem" Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 kako se j.... :o Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 kako dobiti na lotou /facepalm lizanje zenskih stopala komsinica vraglolanka jebanje u osnovnoj skoli govno od 5 kila jebem se za pare Prajsles :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Uvek mi je bilo fascinantno da ljudi pitaju google isto kao ljudsko biće : )))) "da li je arkan živ" Au : )))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Smejem se ko krele ispred monitora :P Burazer ima sex shop, stalno gledam preko kojih kljucnih reci ga nalaze :P Evo nekih (ako ste lako uvredljivi nemojte otvarati spoiler, hvala): www.sexi sop.com celicni alhemicar picka moje zene kako se gura kurac u picku zena piskila dok sam lizao aaahhhh ne svrsio si u moju picku amerikanci uporediti natasu bekvalac dragana se jebe gole pizde kako jebe muskarca *OVAJ JE WINrar* moja baka kurac *Svi izrazi u jednom redu su jedan keyword (osim ovog sto pocinje zvezdom ;P), nisam ista dodavao P.S. tek sad kad sam probirao za vas neke zanimljive keyworde sam video koliko ih ima i koliko su dobri :) Nisam pregledao sve, a tek sad idu ovi priceless joj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 EPIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ^^ hahahahaha Ubijanje boga lopatom... [:0] i naravno "ko je ubio" Quote It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 AHAHAHAHAAHHAAHAH placem jebote Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racunarko Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 haha, jako, jako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) "sisaj kurac bre gotovo" "seks za polozeni ispit" "ubijanje od kurca" Ahahahahahaha nisam se ovako dobro ismejao vec duze vreme xD Edited November 25, 2009 by pryda_h8 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts