Jump to content

Kupujem monitor

Katsu

Recommended Posts

Odlucio sam da napokon promenim svoj izgrebani SyncMaster 959nf.

Budzet je 22 000 din.

Problem je sto bih hteo non wide,ali sve prodavnice koje sam zvao nemaju non wide.

Dal vi mozda znate neko mesto koje josh uvek ima non wide 20"+ ?

Ako nema nista od toga,sta mi preporucujete od 22" u okviru ovih 22k.

Hvala!

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

Cisto sumnjam da imas vise da pazaris 20" non wide po radnjama, mozda oglasi al opet tu se nameceu pitanja kako je ocuvan, garancija itd itd...

Ortak je pre nekih mesec dana pazario Samsung T220, monitor je cist pwnage, 2ms odziv, 20 000:1 kontrast, nema izbijanja sa strane, cak mislim da je za par iljada jeftiniji od tvog budzeta tako da ti ga toplo preporucujem

infidel

• 2 months later...

bump da ne otvaram novi :)

Kupujem monitor za koji dan pa me interesuje da li je i dalje t220 dobar izbor, budzet do 20k. Video sam ga kod ortaka i fino izgleda, osvetljenje koje izbija gore i dole nije tako strasno kao sto su pricali na raznoraznim formima, u principu bi trebalo da pazim na panel koji ima ako sam dobro razumeo, posto sam bas laik za to. Grafika mi je ati 4850. Kao i preporuka radnje ako nije prob zbog garancije i mrtvih piksela etc :) ako sam baksuz T_T

Hvala unapred

T_T

M-TW22HOCDA-1005 verzija c panel, ima ga u prodaji..fail

version xAx: pave Samsung

version xLx: pave AUO

version xIx: pave CPT

version xDx: pave CMO

Example:

BDA-1003: pave CMO

BAa-1001: pave Samsung

BLA-1002: pave AUO

BIA-1003: pave CPT

Ako neko zna gde ima da se kupi t220 neka baci pm ako ne moze da se reklamira...ili ako neka radnja dobija uskoro ili stagod.

Edited by jabre

T_T

Nema nigde Samsung T220 hocu i ja da uzmem :S Ako nego zna negde gde ima neka kaze ovde ili PM, svejedno...

Elem.. koji monitor 22" ili 24" da ima DVI, 16:10, 2ms do oko 200e ? :) hajde neke preporuke jer ne mogu da nadjem damn t220.

Craziness is directly related to having a vagina.

t220 ima problem sa nvidia karticama (moj na primer) preko DVI, update firmwera resava problem, ali ceka se dok servis to ne odradi. A bas je ih je dosta imalo problem.

A inace sjajan je monitor.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

mene to nije mučilo, a isto imam nVidiu i T220 tačno godinu dana

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

t220 ima problem sa nvidia karticama (moj na primer) preko DVI, update firmwera resava problem, ali ceka se dok servis to ne odradi. A bas je ih je dosta imalo problem.

A inace sjajan je monitor.

nikad cuo za taj problem, inace mene T220 sluzi besprekorno evo tacno godinu dana (spit, spit, da ne ureknem...), refresh zverski, pravi gamerski wide monitor!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• 4 months later...

Drugari da li moze ati 4850(512) kartica da fura monitor P2470H/P2450H bez problema?

Rezolucija : 1920x1080 px

Osvetljenje : 300 cd/m2

Kontrast : 70000 :1

Vreme odziva : 2 ms

Ulaz : Analogni, DVI, HDMI,

Ponovo sam trazio t220 ali nema od toga nista, a ovaj gore nahvalise...Pa ako necu imati problema u sc2 da se pazari ^^

T_T

Stvar je u tome što ćeš verovatno moći da igraš lepo i u 1920, al nije fora nagurati slajder na max, nego se spuste pojedine opcije koje opterećuju grafičku više nego neke druge opcije. Recimo ugasi antialiasing, filtriranje tekstura stavi na medium, fizičke efekte spusti na medium ako nemaš brz procesor i trebalo bi da radi lepo.