Shale Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ah ta ibarska, sa duplom linijom i ispred tebe fica koji ide 20 na sat, ehhhhhh Ipak plashljive zene za volanom pobedjuju....sve sporije i sporije kad je autobus sa desne strane u krivini :) Mada tbh nije mi prob, ionako caletu kola maznem svake prestupne god :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Brate, ne idu ljudi u zastavinim kolima sporo jer tako vole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=19&nav_category=16&nav_id=393522 o chemu mi prichamo je-bo-te, ali 220km/h... predpostavljam da su neki mladici... Edited November 19, 2009 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 220km i u cisternu, nishta strashno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 ovaj što ide 220 je debil, ali šta će cisterna u brzoj traci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Verovatno je obilazila drugu cisternu. Ti stranci shto voze po Srbiji su blesavi. Jedno jutro se vracam sa turnira iz Subotice, ceo jebeni autoput do Beograda mi blicaju a ja idem 140km/h. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 takodje se i prestrojavaju ko degeni, ne jebu zivu silu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Verovatno je obilazila drugu cisternu. Ti stranci shto voze po Srbiji su blesavi. Jedno jutro se vracam sa turnira iz Subotice, ceo jebeni autoput do Beograda mi blicaju a ja idem 140km/h. Ako se ja dobro secam, a meni je davno bilo kamioni, cisterne blablatrutj ne smeju ici brzom trakom cak ni preticati, ali tebi je verovatno blize da se setis. Upucao bi sve profesionalne vozace koji krse propise, ajde da razumem neku zenu koja ne zna da vozi al eto vozi ali ovima je to profesija, a ubedljivo su najgori vozaci na putu i taksisti i kamiondzije i vozaci autobusa i mozda najgori, vozaci dostavnih vozila ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Vozaci dostavnih vozila su sam vrh oni su pokupili najgore fore od svih ovih navedenih samo gledam sta rade po gradu tu su po 2-3 prekrsaja na svakoj raskrsnici... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 cisterna je bila u srednjoj traci :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 onda je verovatno neki auto obilazio cisternu normalnom brzinom u tom trenutku. al opet, lik je imao slobodnu zaustavnu traku, mogao je da preživi da zapravo zna da vozi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 220 :) koliko ljudi moze da kontrolise tu brzinu na autoputu ?:D ne racunajuci mohija naravno :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 pa i nema šta preterano da se kontroliše ako je autoput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Nash autoput dosta krivuda, tako da 220 sigurno nije normalna brzina za njega... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Nash autoput dosta krivuda, tako da 220 sigurno nije normalna brzina za njega... Baš mislim i da zavija tu pre Bubanj potoka gde se to desilo. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 daleko od toga da je normalna brzina i da je autoput prav ko strela na tom mestu, al svejedno sam siguran da je lik mogao da izbegne cisternu da je zapravo znao da vozi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 pa ono, da se ne zakucaš u kamion samo zato što je ispred tebe a ti ideš brzo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Citao sam danas u novinama da su ti što su zginuli zapravo žurili na sahranu Patrijarha. A oko samog zakona, takođe sam pročitao da sada kad te zaustavi pandur ne smeš da izlaziš iz kola? Ja to, doduše kad se presaberem, nisam ni radio, ali znam ljude koji izlaze, kao, glupo im je da sede i gledaju pandura "odozdo". A to je valjda tipa pokušaj "zastrašivanja" otprilike. Kazna je 5000 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 ne bih sad da ispadne da branim ovog lika, on je definitivno precenio svoje mogućnosti, mogućnosti automobila i konkretne deonice autoputa. samo kažem da brzine od preko 200 nisu svemirske, auto koji ide 200 je i dalje auto i, ako je sve drugo u redu, neće mu ništa biti. ograničenja brzine na putevima van grada su smešno mala, i prosečan čovek kad vidi na 20 mesta na tom autoputu ograničenje 80 koje je tu sasvim bez razloga, ignoriše i ono kod bubanj potoka koje ima smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 ulazem protest! ako je svaki migavac isti, onda je i svako postovanje ogranicenja isto! molim lepo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 e, ja sam presao na crveno na 21. casu voznje! kolko je to bodova? :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 mislim da tebi nista :D instruktor je odgovoran za tebe valjda xd Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) Par saveta oko novog zakona. 1. Ne potpisujte zapisnik NIKADA. 2. Ako ne postoji neki neoborivi dokaz vašeg prekršaja, tipa video snimak sa onih "presretača", fotka prekoračenja brzine (ima i takvih radara), uvek idite kod sudije za prekršaje umesto da platite odmah jer su troškovi smešno veći (oko 1000 din), osporavajte da se tako desilo, tražite sučeljavanje sa pandurom, a zbog njihove efikasnosti po svoj prilici će zastariti stvar. 3. Ako ste pili, ali niste baš mortus pijani i naduvate tipa, 0.8, uložite prigovor da sumnjate u ispravnost aparata, tražite da vas vodi na vađenje krvi u urgentni. Epilog A, pandura mrzi da se cima da vas vodi do urgentnog i kako niste baš mortus pijani pušta vas. Epilog B, pandura mrzi da se cima da vas vodi do urgentnog piše zapisnik, a vi onda insistirate da u zapisnik unese da ste izrazili sumnju u ispravnost aparata - stvar pada na sudu. Epilog C, pandur vas vodi do urgentnog, kako niste prioritet za zbrinjavanje, čekate neko vreme, vama polako organizam obrađuje alkohol i on se smanjuje, izvade vam krv, dok laborant odradi vaš uzorak, alkohol isparava iz uzorka, po svoj prilici rezultat će biti u granicam dozvoljenog - opet ste se izvukli. Sve ovo važi samo ako niste mortus, nego fazon 3-4 piva, 2-3 čaše vina itd... Ako ste mortus i vozite, onda i treba da vam uzmu dozvolu! Edited November 22, 2009 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Nekome je dosta i 3-4 piva da bude mortus, a da (naravno) trvdi da nije. I zašto bi bio mortus da bi napravio sranje, dovoljno je da ti se procenjivanje i rasuđivanje od pića smanji za malo, pa da opet napraviš sranje. Zajebi to, drink+driving doesn't match. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts