YNk Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo. "Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...Sesta poruka Telekom Srbija: " Uspesno ste dopunili kredit sa 1000 dinara br transakcije: TID 125771820662". Ne secam se da sam dopunjavao kredit... Onda sam otisao u wc da pišam. Čim sam pustio prvi mlaz,krenulo je peckanje koje se prostiralo sve do prostate. Super, samo mi je to još falilo. Rešio sam da o triperu brinem kasnije, umio se hladnom vodom i izašao na terasu. Telefon me je obavesio da je stigla nova SMS poruka: "Korisnik čiji je broj 065VUDUDVA je ponovo dostupan." - Alo, matori... - Mrmfljufnj - Ne cujem te dobro, koji ti je racku? - Mrmjh bre! gurnuo si Mariju niz stepenice! - A? koju Mariju? - mmfuh Maru, torimax, Maru Zbunjen, jos uvek mamuran, nisam nastavio sa jos jednim pitanjem. Bez prekidanja veze pogledao sam na mali ekran, sad vec zastarelog i izgrebanog, mobilnog telefona, poruka od broja sacuvanog kao "x": "Sutra dobijas platu. Veceras si se izvukao pa nisi ni jednu turu okrenuo picko, ali nemoj na to da racunas sledeci put. I kad ces da mi vratis one silne pare sto mi dugujes, a matori?! Nadam se da ce se to desiti do mog sledeceg poziva... Priča oko dugovanja para mi je nekako zvučala poznato, ali i dalje nisam uspevao da skontam o čemu se radi. Iz te knfuzije me budi šamar telefonskog poziva vezanog za Maru. Kako i zasto sam je gurno, ne dolazi mi u glavu. U kakva li sam se sranja uvukao? Otkud svim ovim ljudima moj broj? Jesam li uopste sprcao? Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Edited November 13, 2009 by YNk Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo. "Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...Sesta poruka Telekom Srbija: " Uspesno ste dopunili kredit sa 1000 dinara br transakcije: TID 125771820662". Ne secam se da sam dopunjavao kredit... Onda sam otisao u wc da pišam. Čim sam pustio prvi mlaz,krenulo je peckanje koje se prostiralo sve do prostate. Super, samo mi je to još falilo. Rešio sam da o triperu brinem kasnije, umio se hladnom vodom i izašao na terasu. Telefon me je obavesio da je stigla nova SMS poruka: "Korisnik čiji je broj 065VUDUDVA je ponovo dostupan." - Alo, matori... - Mrmfljufnj - Ne cujem te dobro, koji ti je racku? - Mrmjh bre! gurnuo si Mariju niz stepenice! - A? koju Mariju? - mmfuh Maru, torimax, Maru Zbunjen, jos uvek mamuran, nisam nastavio sa jos jednim pitanjem. Bez prekidanja veze pogledao sam na mali ekran, sad vec zastarelog i izgrebanog, mobilnog telefona, poruka od broja sacuvanog kao "x": "Sutra dobijas platu. Veceras si se izvukao pa nisi ni jednu turu okrenuo picko, ali nemoj na to da racunas sledeci put. I kad ces da mi vratis one silne pare sto mi dugujes, a matori?! Nadam se da ce se to desiti do mog sledeceg poziva... Priča oko dugovanja para mi je nekako zvučala poznato, ali i dalje nisam uspevao da skontam o čemu se radi. Iz te knfuzije me budi šamar telefonskog poziva vezanog za Maru. Kako i zasto sam je gurno, ne dolazi mi u glavu. U kakva li sam se sranja uvukao? Otkud svim ovim ljudima moj broj? Jesam li uopste sprcao? Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Majko moja, kakva lepotica! Uprkos zlobnim jezicima, Mara mi se prethodne večeri učinila kao otelotvorenje. jedino shto sam zeleo sinoc je da nabijem jezik u njenu pichkicu, al shta je koji moj tu poshlo naopako, znam da je laka.odjednom me lupio flesh, krenuo sam da se prisecam nekih detalja, da li je moguce da je to uradila... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 e ubi ga bre OTELOTVORENJE CEGA?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Tužni ste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo. "Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...Sesta poruka Telekom Srbija: " Uspesno ste dopunili kredit sa 1000 dinara br transakcije: TID 125771820662". Ne secam se da sam dopunjavao kredit... Onda sam otisao u wc da pišam. Čim sam pustio prvi mlaz,krenulo je peckanje koje se prostiralo sve do prostate. Super, samo mi je to još falilo. Rešio sam da o triperu brinem kasnije, umio se hladnom vodom i izašao na terasu. Telefon me je obavesio da je stigla nova SMS poruka: "Korisnik čiji je broj 065VUDUDVA je ponovo dostupan." - Alo, matori... - Mrmfljufnj - Ne cujem te dobro, koji ti je racku? - Mrmjh bre! gurnuo si Mariju niz stepenice! - A? koju Mariju? - mmfuh Maru, torimax, Maru Zbunjen, jos uvek mamuran, nisam nastavio sa jos jednim pitanjem. Bez prekidanja veze pogledao sam na mali ekran, sad vec zastarelog i izgrebanog, mobilnog telefona, poruka od broja sacuvanog kao "x": "Sutra dobijas platu. Veceras si se izvukao pa nisi ni jednu turu okrenuo picko, ali nemoj na to da racunas sledeci put. I kad ces da mi vratis one silne pare sto mi dugujes, a matori?! Nadam se da ce se to desiti do mog sledeceg poziva... Priča oko dugovanja para mi je nekako zvučala poznato, ali i dalje nisam uspevao da skontam o čemu se radi. Iz te knfuzije me budi šamar telefonskog poziva vezanog za Maru. Kako i zasto sam je gurno, ne dolazi mi u glavu. U kakva li sam se sranja uvukao? Otkud svim ovim ljudima moj broj? Jesam li uopste sprcao? Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Majko moja, kakva lepotica! Uprkos zlobnim jezicima, Mara mi se prethodne večeri učinila kao otelotvorenje lepote, gracioznosti i seksipila. jedino shto sam zeleo sinoc je da nabijem jezik u njenu pichkicu, al shta je koji moj tu poshlo naopako, znam da je laka.odjednom me lupio flesh, krenuo sam da se prisecam nekih detalja, da li je moguce da je to uradila... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo. "Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...Sesta poruka Telekom Srbija: " Uspesno ste dopunili kredit sa 1000 dinara br transakcije: TID 125771820662". Ne secam se da sam dopunjavao kredit... Onda sam otisao u wc da pišam. Čim sam pustio prvi mlaz,krenulo je peckanje koje se prostiralo sve do prostate. Super, samo mi je to još falilo. Rešio sam da o triperu brinem kasnije, umio se hladnom vodom i izašao na terasu. Telefon me je obavesio da je stigla nova SMS poruka: "Korisnik čiji je broj 065VUDUDVA je ponovo dostupan." - Alo, matori... - Mrmfljufnj - Ne cujem te dobro, koji ti je racku? - Mrmjh bre! gurnuo si Mariju niz stepenice! - A? koju Mariju? - mmfuh Maru, torimax, Maru Zbunjen, jos uvek mamuran, nisam nastavio sa jos jednim pitanjem. Bez prekidanja veze pogledao sam na mali ekran, sad vec zastarelog i izgrebanog, mobilnog telefona, poruka od broja sacuvanog kao "x": "Sutra dobijas platu. Veceras si se izvukao pa nisi ni jednu turu okrenuo picko, ali nemoj na to da racunas sledeci put. I kad ces da mi vratis one silne pare sto mi dugujes, a matori?! Nadam se da ce se to desiti do mog sledeceg poziva... Priča oko dugovanja para mi je nekako zvučala poznato, ali i dalje nisam uspevao da skontam o čemu se radi. Iz te knfuzije me budi šamar telefonskog poziva vezanog za Maru. Kako i zasto sam je gurno, ne dolazi mi u glavu. U kakva li sam se sranja uvukao? Otkud svim ovim ljudima moj broj? Jesam li uopste sprcao? Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Majko moja, kakva lepotica! Uprkos zlobnim jezicima, Mara mi se prethodne večeri učinila kao otelotvorenje lepote, gracioznosti i seksipila. jedino shto sam zeleo sinoc je da nabijem jezik u njenu pichkicu, al shta je koji moj tu poshlo naopako, znam da je laka. Odjednom me lupio flesh, krenuo sam da se prisecam nekih detalja, da li je moguce da je to uradila...Krenuo sam da prosipam najgluplju mogucu zvaku znajuci da je moja sta god pricao. Gledala me je zeljno tim njenim ocima kosute, sve sto je trebalo da uradim je da je poljubim. Krenuo sam, i u tom trenutku je okrenula glavu i tiho prosaptala: ''nemoj, i dalje sam zaljubljena u laga''. Malo je reci da sam bio iznenadjen, jer je dobro poznato DA LAG IMA NAJVECU PISHU U NOVOM SADU. Edited November 15, 2009 by uNkindTJM Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Majko moja, kakva lepotica! Uprkos zlobnim jezicima, Mara mi se prethodne večeri učinila kao otelotvorenje lepote, gracioznosti i seksipila. jedino shto sam zeleo sinoc je da nabijem jezik u njenu pichkicu, al shta je koji moj tu poshlo naopako, znam da je laka. Odjednom me lupio flesh, krenuo sam da se prisecam nekih detalja, da li je moguce da je to uradila...Krenuo sam da prosipam najgluplju mogucu zvaku znajuci da je moja sta god pricao. Gledala me je zeljno tim njenim ocima kosute, sve sto je trebalo da uradim je da je poljubim. Krenuo sam, i u tom trenutku je okrenula glavu i tiho prosaptala: ''nemoj, i dalje sam zaljubljena u laga''. Malo je reci da sam bio iznenadjen, jer je dobro poznato da me je već cimala nekoliko puta. Najednom se stvorila gužva. Desetak ljudi iza nas pošlo je ka izlazu, pa sam morao da se pomerim. Našli smo se telo uz telo. I dalje me je gledala istim onim očima. Mirisala je na proleće. Stegao sam je za struk i spustio glavu na njen vrat. Tiho je uzdahnula. Slušao sam kako diše, a onda sam je poljubio. Sve jače sam je pribijao sebi, osetio sam kako joj jako kuca srce. Pogledala me je ispod obrva, poluotvorenih usta, i samo prošaputala: "vodi me negde". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 omg voodoo čita vikend romane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo. "Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...Sesta poruka Telekom Srbija: " Uspesno ste dopunili kredit sa 1000 dinara br transakcije: TID 125771820662". Ne secam se da sam dopunjavao kredit... Onda sam otisao u wc da pišam. Čim sam pustio prvi mlaz,krenulo je peckanje koje se prostiralo sve do prostate. Super, samo mi je to još falilo. Rešio sam da o triperu brinem kasnije, umio se hladnom vodom i izašao na terasu. Telefon me je obavesio da je stigla nova SMS poruka: "Korisnik čiji je broj 065VUDUDVA je ponovo dostupan." - Alo, matori... - Mrmfljufnj - Ne cujem te dobro, koji ti je racku? - Mrmjh bre! gurnuo si Mariju niz stepenice! - A? koju Mariju? - mmfuh Maru, torimax, Maru Zbunjen, jos uvek mamuran, nisam nastavio sa jos jednim pitanjem. Bez prekidanja veze pogledao sam na mali ekran, sad vec zastarelog i izgrebanog, mobilnog telefona, poruka od broja sacuvanog kao "x": "Sutra dobijas platu. Veceras si se izvukao pa nisi ni jednu turu okrenuo picko, ali nemoj na to da racunas sledeci put. I kad ces da mi vratis one silne pare sto mi dugujes, a matori?! Nadam se da ce se to desiti do mog sledeceg poziva... Priča oko dugovanja para mi je nekako zvučala poznato, ali i dalje nisam uspevao da skontam o čemu se radi. Iz te knfuzije me budi šamar telefonskog poziva vezanog za Maru. Kako i zasto sam je gurno, ne dolazi mi u glavu. U kakva li sam se sranja uvukao? Otkud svim ovim ljudima moj broj? Jesam li uopste sprcao? Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Majko moja, kakva lepotica! Uprkos zlobnim jezicima, Mara mi se prethodne večeri učinila kao otelotvorenje lepote, gracioznosti i seksipila. jedino shto sam zeleo sinoc je da nabijem jezik u njenu pichkicu, al shta je koji moj tu poshlo naopako, znam da je laka. Odjednom me lupio flesh, krenuo sam da se prisecam nekih detalja, da li je moguce da je to uradila...Krenuo sam da prosipam najgluplju mogucu zvaku znajuci da je moja sta god pricao. Gledala me je zeljno tim njenim ocima kosute, sve sto je trebalo da uradim je da je poljubim. Krenuo sam, i u tom trenutku je okrenula glavu i tiho prosaptala: ''nemoj, i dalje sam zaljubljena u laga''. Malo je reci da sam bio iznenadjen, jer je dobro poznato da me je već cimala nekoliko puta. Najednom se stvorila gužva. Desetak ljudi iza nas pošlo je ka izlazu, pa sam morao da se pomerim. Našli smo se telo uz telo. I dalje me je gledala istim onim očima. Mirisala je na proleće. Stegao sam je za struk i spustio glavu na njen vrat. Tiho je uzdahnula. Slušao sam kako diše, a onda sam je poljubio. Sve jače sam je pribijao sebi, osetio sam kako joj jako kuca srce. Pogledala me je ispod obrva, poluotvorenih usta, i samo prošaputala: "vodi me negde". "E do kurca!" rekoh sam sebi, pošto pored 17 članova rodbine nisam imao gde da je odvedem. To saznanje je skrhalo i ono malo samopouzdanja koje sam skupio pod uticajem droge i alkohola. Briznuo sam u plač i panično krenuo ka izlazu. Mara je pokušala da me zaustavi i uradio sam jedino što sam mogao, gurnuo sam je niz stepenice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 mozak gde? .. nije mogao da je jebe jer nije imao gde pa je gurnuo niz stepenice, dok je briznuo u plach. jebote... dule, pokušavali smo sa ovim hiljadu puta i svaki put je ispadalo retardirano. ma koliko su se neki ljudi trudili da priča ima smisla, uvek su dolazili ovi sa jeftinijim ulaznicama i pisali A ONDA MI JE ISPAO KURAC AAAAAAAAAA Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo. "Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...Sesta poruka Telekom Srbija: " Uspesno ste dopunili kredit sa 1000 dinara br transakcije: TID 125771820662". Ne secam se da sam dopunjavao kredit... Onda sam otisao u wc da pišam. Čim sam pustio prvi mlaz,krenulo je peckanje koje se prostiralo sve do prostate. Super, samo mi je to još falilo. Rešio sam da o triperu brinem kasnije, umio se hladnom vodom i izašao na terasu. Telefon me je obavesio da je stigla nova SMS poruka: "Korisnik čiji je broj 065VUDUDVA je ponovo dostupan." - Alo, matori... - Mrmfljufnj - Ne cujem te dobro, koji ti je racku? - Mrmjh bre! gurnuo si Mariju niz stepenice! - A? koju Mariju? - mmfuh Maru, torimax, Maru Zbunjen, jos uvek mamuran, nisam nastavio sa jos jednim pitanjem. Bez prekidanja veze pogledao sam na mali ekran, sad vec zastarelog i izgrebanog, mobilnog telefona, poruka od broja sacuvanog kao "x": "Sutra dobijas platu. Veceras si se izvukao pa nisi ni jednu turu okrenuo picko, ali nemoj na to da racunas sledeci put. I kad ces da mi vratis one silne pare sto mi dugujes, a matori?! Nadam se da ce se to desiti do mog sledeceg poziva... Priča oko dugovanja para mi je nekako zvučala poznato, ali i dalje nisam uspevao da skontam o čemu se radi. Iz te knfuzije me budi šamar telefonskog poziva vezanog za Maru. Kako i zasto sam je gurno, ne dolazi mi u glavu. U kakva li sam se sranja uvukao? Otkud svim ovim ljudima moj broj? Jesam li uopste sprcao? Krenuo sam da se presvlacim za skolu, kad zapazih modricu na veni. Da li je moguce da sam sebi dopustio da se opet uradim? Odlucih da nastavim kao da se nista nije desilo, ako je bila neka ozbiljna frka, saznacu vec u toku dana. Izasao sam iz kuce i laganim korakom krenuo da pokupim tu usranu diplomu. Mrzim jebene institucije gde prokletom rektoru treba šest meseci da stavi svoj cenjeni potpis na jedno parče papira. Zašto li sam uopšte upisivao ETF kad sam znao da mrze bivse hakere. Pritom na menadzmentu za razliku od ETF-a IMA zenskih bica...Tada sam se setio da je na zurci bio i moj ortak Somi koji je na menadzmentu,i da me je on upoznao sa Marom... Majko moja, kakva lepotica! Uprkos zlobnim jezicima, Mara mi se prethodne večeri učinila kao otelotvorenje lepote, gracioznosti i seksipila. jedino shto sam zeleo sinoc je da nabijem jezik u njenu pichkicu, al shta je koji moj tu poshlo naopako, znam da je laka. Odjednom me lupio flesh, krenuo sam da se prisecam nekih detalja, da li je moguce da je to uradila...Krenuo sam da prosipam najgluplju mogucu zvaku znajuci da je moja sta god pricao. Gledala me je zeljno tim njenim ocima kosute, sve sto je trebalo da uradim je da je poljubim. Krenuo sam, i u tom trenutku je okrenula glavu i tiho prosaptala: ''nemoj, i dalje sam zaljubljena u laga''. Malo je reci da sam bio iznenadjen, jer je dobro poznato da me je već cimala nekoliko puta. Najednom se stvorila gužva. Desetak ljudi iza nas pošlo je ka izlazu, pa sam morao da se pomerim. Našli smo se telo uz telo. I dalje me je gledala istim onim očima. Mirisala je na proleće. Stegao sam je za struk i spustio glavu na njen vrat. Tiho je uzdahnula. Slušao sam kako diše, a onda sam je poljubio. Sve jače sam je pribijao sebi, osetio sam kako joj jako kuca srce. Pogledala me je ispod obrva, poluotvorenih usta, i samo prošaputala: "vodi me negde". Tri zlatne reci, koji se mu ubacile u trans, vise nista drugo nije bilo bitno. Pogledao sam je, osetio otkucaj mog srca, i fanaticno krenuo u potragu drzeci je za ruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 bolje je ovo gurnuo sam je niz stepenice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 najbolje bi bilo da privede maru, krene da je skida i shvati da mara ima penisi onda je gurne niz stepenice, jelte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 cool story brothers :) Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Uzmi lepo nastavi tamo od pravog kraja, gde Mara leti niz stepenice, pa će biti i ostatka priče. :)) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Pa ništa, ajde ja da nastavim... Slušao sam kako diše, a onda sam je poljubio. Sve jače sam je pribijao sebi, osetio sam kako joj jako kuca srce. Pogledala me je ispod obrva, poluotvorenih usta, i samo prošaputala: "vodi me negde". Tri zlatne reci, koji se mu ubacile u trans, vise nista drugo nije bilo bitno. Pogledao sam je, osetio otkucaj mog srca, i fanaticno krenuo u potragu drzeci je za ruku. Odjednom sam zastao i ponovo oslušnuo srce. Osetio sam rezak bol u levoj ruci i sve je bilo jasno. Srčani udar, opet... Viknuo sam iz sveg glasa "Ima li doktora na žurci?" Svi su se isuviše dobro zabavljali da bi obratili pažnju na mene. Okrenuo sam se ka Mari i zapitao je "Da li si ti medicinska sestra?". Pogledala me je zabrinuto i rekla "Znaš dobro da nisam...". Preostao mi je samo jedan način da privučem pažnju - gurnuo sam je niz stepenice! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Ili bolje: U udaljenom ćošku gajbe primetio sam separe i poveo je ka njemu. Ipak, javio se tračak sumnje "Ko bre nosi lični separe sa sobom na žurke tebra?", srećom oko separea nije bilo tragova belog pa sam uzdahnuo sa olakšanjem "Nije Dred! Kulijana matori, prcaćeš...". Olakšanje nije dugo trajalo, sinulo mi je i ko bi mogla biti druga osoba koja odgovara opisu, a tada je sinulo i iz separea i potvrdilo moje sumnje. Bio je to čovek sa sijalicom umesto glave, obučen u svoju preterano sexy "napusti saHranu" majicu, a svetlost koju je emitovao privlačila je žene kao govno muve. Čak ni Mara nije mogla da mu odoli i u transu je krenula da se penje stepenicama ka separeu. Stao sam ispred nje i počeo da vičem "NEMOJ MARO NEMOJ JA TE VOOOOLIIIIM!!!", ali nije vredelo... Robotskim glasom je rekla " ja volim laga a prcaću žaruljoglavog ". Srce mi je izjedala ljubomora, a oči su se napunile mržnjom. Uradio sam jedino što sam mogao- (ovo sigurno ne očekujete, dragi čitaoci) gurnuo sam je niz stepenice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) hahahahaa, u svakom sluchaju skontali smo da je Mara pala niz stepenice, dajte dalje... Edited November 28, 2009 by zex0n Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts