dovlaa Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) GG :) odigrao sam 2 mape Evo onih normalnih modela: http://www.sendspace.com/file/d2cb5f Ne znam ko je trazio na ts-u unzip i paste ceo folder Players u C:/program files/valve/steam/steamapps/<account>/counter-strike/cstrike/models Edited November 15, 2009 by spe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 gg momci dobro bilo..cuvajte se sad ce kreator da lupa banove zato sto ste ga hejtovali! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDevil Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 racunajte i na mene .Hvala poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 desi darkdevile jebote, sto godina Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDevil Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 desi darkdevile jebote, sto godina hm znamol se ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDevil Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 o.O biohazard djes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDevil Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ja doso da igram pa vi gledajte ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 desi darkdevile jebote, sto godina Eat shit pejo [roflmao] Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ja doso da igram pa vi gledajte ^^ Gledam i ne verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDevil Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Gledam i ne verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 racunajte i na mene .Hvala poz P()Z!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Da li ima mesta za mene, kome da se obratim ? x) Ajd javite...poz Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) nvm Edited November 15, 2009 by pil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) Ae da se javim ja i da kazem novim clanovima (ukljucujuci i mene) da smo preterali. RUR CW sluzi za zabavu starijim clanovima foruma i sad to sto ce da se javi nas 10 da igra sa njima, to njima nista ne znaci cas sam siguran i da ih smara. Ukoliko dodje 10ak likova koji su se tek pojavili a nekolicina starijih clanova to mu dodje kao da ste odigrali obican mix na nekom random serveru. Ja kad sam se javio lepo sam rekao igracu ako bude mesta i rekao sam da cu uvek svoje mesto dati nekom starijem clanu. Sad vas 10 sto je doslo jer su vam drugovi rekli da su igrali rur cw smarate postovima ja sam tu za sledeci cw.... edit: nemoj niko da se nadje uvredjem ali ja tako vidim celu ovu situaciji. Edited November 16, 2009 by Wizard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) ovako stoje stvari, rur cw je prvobitno osmishljen da bi se mi stari drugari sa rura sprdali, oni koji su znali da igraju su upucivali ove koji nisu, a ti koji nisu znali donosili su opet neku opushtenost i zabavu igri koju nemash u normalnim miksevima i to je bio kul trip. shto iz neke prezasicenosti, shto zbog obaveza, stara ekipa se polako rasipala a uprazhnjena mesta su pocheli da popunjavaju neki tada novi klinci s'rura za koje niko nije chuo, tako da se samim tim rur cw udaljio od svoje prvobitne ideje pa smo i mi prestali da se cimamo oko organizacije. ja sam se konkretno smorio iz razloga shto mi se ne igra neobavezan kanter sa likovima koje ne znam i koje pritom moram da organizujem, realno bi pre onda pre otishao na gather :) sa druge strane niko nema tapiju nad rur cw-om, dokle god ima vas kojima se igra i koji ste voljni da se organizujete - samo napred. podignut vam je server, ako bude potrebe dici ce se josh jedan, teamspeak znate, topic imate i cepajte do mile volje :) Edited November 16, 2009 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 ovako stoje stvari, rur cw je prvobitno osmishljen da bi se mi stari drugari sa rura sprdali, oni koji su znali da igraju su upucivali ove koji nisu, a ti koji nisu znali donosili su opet neku opushtenost i zabavu igri koju nemash u normalnim miksevima i to je bio kul trip. shto iz neke prezasicenosti, shto zbog obaveza, stara ekipa se polako rasipala a uprazhnjena mesta su pocheli da popunjavaju neki tada novi klinci s'rura za koje niko nije chuo, tako da se samim tim rur cw udaljio od svoje prvobitne ideje pa smo i mi prestali da se cimamo oko organizacije. ja sam se konkretno smorio iz razloga shto mi se ne igra neobavezan kanter sa likovima koje ne znam i koje pritom moram da organizujem, realno bi pre onda pre otishao na gather :) sa druge strane niko nema tapiju nad rur cw-om, dokle god ima vas kojima se igra i koji ste voljni da se organizujete - samo napred. podignut vam je server, ako bude potrebe dici ce se josh jedan, teamspeak znate, topic imate i cepajte do mile volje :) Bravo za ovo :) Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 superbadni rev xD Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDevil Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 ovako stoje stvari, rur cw je prvobitno osmishljen da bi se mi stari drugari sa rura sprdali, oni koji su znali da igraju su upucivali ove koji nisu, a ti koji nisu znali donosili su opet neku opushtenost i zabavu igri koju nemash u normalnim miksevima i to je bio kul trip. shto iz neke prezasicenosti, shto zbog obaveza, stara ekipa se polako rasipala a uprazhnjena mesta su pocheli da popunjavaju neki tada novi klinci s'rura za koje niko nije chuo, tako da se samim tim rur cw udaljio od svoje prvobitne ideje pa smo i mi prestali da se cimamo oko organizacije. ja sam se konkretno smorio iz razloga shto mi se ne igra neobavezan kanter sa likovima koje ne znam i koje pritom moram da organizujem, realno bi pre onda pre otishao na gather :) sa druge strane niko nema tapiju nad rur cw-om, dokle god ima vas kojima se igra i koji ste voljni da se organizujete - samo napred. podignut vam je server, ako bude potrebe dici ce se josh jedan, teamspeak znate, topic imate i cepajte do mile volje :) Slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Pa da, nije ni on od juce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) ovako stoje stvari, rur cw je prvobitno osmishljen da bi se mi stari drugari sa rura sprdali, oni koji su znali da igraju su upucivali ove koji nisu, a ti koji nisu znali donosili su opet neku opushtenost i zabavu igri koju nemash u normalnim miksevima i to je bio kul trip. shto iz neke prezasicenosti, shto zbog obaveza, stara ekipa se polako rasipala a uprazhnjena mesta su pocheli da popunjavaju neki tada novi klinci s'rura za koje niko nije chuo, tako da se samim tim rur cw udaljio od svoje prvobitne ideje pa smo i mi prestali da se cimamo oko organizacije. ja sam se konkretno smorio iz razloga shto mi se ne igra neobavezan kanter sa likovima koje ne znam i koje pritom moram da organizujem, realno bi pre onda pre otishao na gather :) sa druge strane niko nema tapiju nad rur cw-om, dokle god ima vas kojima se igra i koji ste voljni da se organizujete - samo napred. podignut vam je server, ako bude potrebe dici ce se josh jedan, teamspeak znate, topic imate i cepajte do mile volje :) da sve je ok ;) ali prvobitni rurcw je bio slicniji takmicenju ... prijavili su se ljudi koji ce igrati pa smo se podelili u 6 ekipa pa smo igrali kao neku ligu ... secam se roka eyel bjeli ja i ex1le smo bili rur1 :) to je bilo josh 2007 ... al trajalo mozda 2 nedelje posle toga su se ljudi smorili i prestali da dolaze pa smo se skupljali kako kad nekad nas je bilo 10 nekad vishe pa smo igrali ... Edited November 16, 2009 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009  ahahah ne bih se toga setio nikad, deki care :D jbt kolko je tad bilo vrh Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009  ahahah ne bih se toga setio nikad, deki care :D jbt kolko je tad bilo vrh hehehe prvi mech smo igrali protiv rur6 (genky kobrica mrk1 corey i ramiz ako se dobro secam :D) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 au cega se ti secas :)))))) tooo su bila dobra stara vremena!!! secam se da sam trcao sa posla da stignem na mec :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts