Capma Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 peglam nekog shadowprista u abu 1 na 1 i lik krece da mi masdispeluje ams lego sam pod sto :S Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 haha usao na pali u voa posle pola godine fazon i oma relentles :P doduse hilerski ali onako planiram da se specujem prot/holy za pvp Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Evo bug kako da se promeni izgled chara u drugu rasu. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) ahahah kako sam se smejao, joinovoa naxx10 gistro undying run 8 ljudi iz Memento Morija 3-4 maina i ostalo altovi idu za titulu. Tankuje nam gore linkvani DK 55k hp buffovan. I sve lepo za 1,5h dosli do KTZ i on mislio da je tolko OP i nije se pomerio iz shadow fisura i umre lolol haha uspeo sam posle 3-4 pokusaja Xzore ispunio si mi zivotnu zelj ...troll paladin! evo ss od pre 2 min ja i Capma. Samo me on vidi kao fail humana :( http://img12.imageshack.us/img12/5724/wowscrnshot111309030635.jpg Edited November 13, 2009 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) ahahah kako sam se smejao, joinovoa naxx10 gistro undying run 8 ljudi iz Memento Morija 3-4 maina i ostalo altovi idu za titulu. Tankuje nam gore linkvani DK 55k hp buffovan. I sve lepo za 1,5h dosli do KTZ i on mislio da je tolko OP i nije se pomerio iz shadow fisura i umre lolol haha uspeo sam posle 3-4 pokusaja Xzore ispunio si mi zivotnu zelj ...troll paladin! evo ss od pre 2 min ja i Capma. Samo me on vidi kao fail humana :( http://img12.imageshack.us/img12/5724/wowscrnshot111309030635.jpg ja sam bio human dk na toj slici iz moje perspektive uspelo mi iz prve inace :) edit :fuj ti je interface btw i jos jedan edit : i bindovi takodje :) e da zaboravio sam pao mi je prvi loot u voa : klik Edited November 13, 2009 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
osis Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ahahah kako sam se smejao, joinovoa naxx10 gistro undying run 8 ljudi iz Memento Morija 3-4 maina i ostalo altovi idu za titulu. Tankuje nam gore linkvani DK 55k hp buffovan. I sve lepo za 1,5h dosli do KTZ i on mislio da je tolko OP i nije se pomerio iz shadow fisura i umre lolo win lol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 haha uspeo sam posle 3-4 pokusaja Xzore ispunio si mi zivotnu zelj ...troll paladin! evo ss od pre 2 min ja i Capma. Samo me on vidi kao fail humana :( http://img12.imageshack.us/img12/5724/wowscrnshot111309030635.jpg Shta je jeo taj shaman sa dps listeT? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ja sam bio human dk na toj slici iz moje perspektive uspelo mi iz prve inace :) edit :fuj ti je interface btw i jos jedan edit : i bindovi takodje :) e da zaboravio sam pao mi je prvi loot u voa : klik interfejs jest fuj slazem se ali to je zato sto me boli uvo da trazim fancy addone na za koje ce mi trebati mesec dana da se naviknem. Probao sam pedeset razlicitih unit frames addona i sa svakim jebenim addonom nevidim kolko imam heltha perifernim vidom kao sto vidim sa blzz defult. A ostalo je isto razbacano jer me mrzi da ih slazem. A bindingsi to je ralativno. Svako binduje kako hoce. Jedino je fail sto mi je seal na kecu ali jbg to mi ostalo jos od pre 2.0 retri buffa kada si morao posle svako judgmenta da dizes novi seal. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 izbustuj nekog na 1800 rating zaradices oko 2-3k golda minimum E , `ocju ja da kupim neki arena boost :) Je `l ima neko da nema shta pametnije da radi pa da se dogovorimo nestho ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 evo ja cu da ti odgovorim umesto njega 5k golda ako si frostmen horda sa 1k ratinga na 1800 a ako je neki drugi server u pitanju po 1k dinara meni i njemu i ako mislis da je preskupo ili slicno samo da ti porucim svu srecu da uzmes sam rating Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) evo ja cu da ti odgovorim umesto njega 5k golda ako si frostmen horda sa 1k ratinga na 1800 a ako je neki drugi server u pitanju po 1k dinara meni i njemu i ako mislis da je preskupo ili slicno samo da ti porucim svu srecu da uzmes sam rating dodacu po 10k svako golda sa 1500-2k u 3v3 ako ste na frostmane ili po 30 evra ako ste na drugom serveru/frakciji klase koje dolaze u obzir su druid/paladin/warior/shaman/dk/prist i bilo koja kombinacija prilozenih ;) edit :2200 u 3v3 jos nismo radili ali i za to bi mogli da se dogovorimo Edited November 13, 2009 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
osis Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 interfejs jest fuj slazem se ali to je zato sto me boli uvo da trazim fancy addone na za koje ce mi trebati mesec dana da se naviknem. Probao sam pedeset razlicitih unit frames addona i sa svakim jebenim addonom nevidim kolko imam heltha perifernim vidom kao sto vidim sa blzz defult. A ostalo je isto razbacano jer me mrzi da ih slazem. isti problem ja imam (tj imao sam) jesi probao Xperl, mozes namestiti barove da ti svetle ili da promenis na neku upadljivu teksturu, ne budi lenj isplatice ti se. To je ko da zivis u sobi sa prljavim zidovima i da se gusis od smrada i vlage jer te mrzi da jedno popodne okrecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ma nije da me mrzi lol nego totalno mi je nebitno. Soba je nesto drugo, tu zivis i tu ti drugi ljudi dolaze. Interfejs je nesto samo tvoje i nikom nece smetati ako tebi nesmeta. Ja sam rekao da je moj interfejs krsh ali za mene je veoma funkcionalan. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 dodacu po 10k svako golda sa 1500-2k u 3v3 ako ste na frostmane ili po 30 evra ako ste na drugom serveru/frakciji klase koje dolaze u obzir su druid/paladin/warior/shaman/dk/prist i bilo koja kombinacija prilozenih ;) edit :2200 u 3v3 jos nismo radili ali i za to bi mogli da se dogovorimo E jbg sad ... hunt je u pitanju :/ Iako nemam iskustva sa pvp-om neshto previshe,generalno imam neki gir tamo ovamo relentless/furious/deathly tako da cje da posluzhi... U pitanju je Terokkar server i ono shto mene zanima je 2k rating otprilike....nubovska je bg grupa,jedino ovi nemci shto neshto kao znaju ... Ajd` videcju da zgrindam malko golda pa da se chujemo,mozhda i transfer na Frostmane a mozhda i vi ovamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 i ja kad sam igrao default unit frames su bili totalni win meni... nikako nisam mogao da gledam u bilo koje druge... jedino sam koristio bongos za barove ostalo sve default blizzovo ... (i arena addons ofc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja sam bartender koristio i dosta dobrih addona. sad ni bartender..default bar + neki arena addoni, to je sve... clean ui = win za 3v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 verovatno najbolje gearovan DK tank na svetu http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Angelwork 4/5 t9 258 i svi 258 miscovi :O Covjek ima skoro 4k AP-a kao tank, i to unbuffed, a jbt Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Covjek ima skoro 4k AP-a kao tank, i to unbuffed, a jbt Lies !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 evo ga novi spec za sezonu 8 , rethealadin - beta verzija , obratite paznju na iteme. sockete i enchante http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Eonar&n=Dasirrus neznas koji su veci retardi, ovi sto nisu u stanju da soketuju ili poput ovog sto failuju "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ma sprda se lik...zamisli Gudise da te ubije baja sa kriglom i parry gemom u gearu. To bi bio epic nerd rage na ventu 100 % UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 samo arpen soketi na ret paladinima ! Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ma sprda se lik...zamisli Gudise da te ubije baja sa kriglom i parry gemom u gearu. To bi bio epic nerd rage na ventu 100 % Nisam bas siguran da se sprda. Ja ga whisperujem koja je njegova funkcija u pvp-u, healer ili dps a on meni sav ponosan odgovara "whatever is needed " On stvarno misli da sa jednim specom/gearom moze da bije/leci. Verovatno je procitao onaj talenat gde od attack powera dobija spellpower pa mu je sinula neka ideja "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Jel moze neko da mi kaze da li ce prve nedelje icecrown citadela moci da se ubije arthas na normalu, posto mi je promalko to negde na mmo-championu, ili ce se ici po sistemu toc-a jedan po jedan boss ili krilo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 btw Caprma tnx za tipse one od pre dan dva...respec sam se i malo promenio gear,uzeo 2 k ! dodusee samo jedan mage/priest nam je usao i ubio sam prista sa 27 k hpa prebrzo...arena jeste skill,ali koliko je skill toliko je i sreca koji tim ce da ti udje. @Mojo zadnju rundu na 1995 nam udje KARAMI !!!! na rogu i priestom koji ima sholdere sve full i posle CCa 2shoot karamija....ne ulazim u arenu vishe u ovoj nedelji to mora da je bio znak od boga :P UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 nerf police :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts