chegster Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 pazi za tih 512, moje misljenje je da ako smanjish svu grafiku na low i ta sranja, u instancama bi radilo skroz ok, neki raidovi bi malo sekli ali tu oko 20 fpsa, ako izbegavash dalaran bilo bi ok. chak i arena... shta te koshta da probash? www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ja isto to je imao prosle sezone sa istim shamanom, tako da verujem da obojici treba dati neke nagrade bitno da posle neko dodje i kaze da u wowu ne postoji skill i zasto bi neko gubio vreme ubijajuci svinje u elwyn forestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) pazi za tih 512, moje misljenje je da ako smanjish svu grafiku na low i ta sranja, u instancama bi radilo skroz ok, neki raidovi bi malo sekli ali tu oko 20 fpsa, ako izbegavash dalaran bilo bi ok. chak i arena... shta te koshta da probash? kako spominjes uglavnom grafiku na low, fps-ove i slicno, imam utisak da mislis na graficku od 512mb - ispravi me ako gresim. deluje mi da on govori o RAM memoriji racunara koja ima samo 512mb. moje je misljenje da je wow neigriv na 512mb RAM-a, pogotovo posle 3.x patcha, gde je igra promenjena do te mere da je nekakva 512mb prica izbacena iz opticaja. just my 2c Edited March 7, 2010 by brufen otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ne ne skapirao sam da je za ram, ali ja sam ga terao na 512 jbg iz vojske i lvlovao sam ok, chak sam sa shamanom lechio neke heroice a na tom kompu su i ostale kompnente bile krsh. www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Sunstrider&cn=Nargul&gn=Dogma feats of strenght Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 512 rama ce da radi ako ne bude instalirao dodatnih 30 programa i neki antivirus koji ce da mu jede ram. Doduse, o dalaranu ili northrendu je tesko i pomisljati, ali Azeroth bi trebao sasvim dobro da radi. Ako se sjecam, ja kada sam pocinjao igrati pre par godina, u Azerothu mi je 512 sasvim dobro sljakalo. Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ja igram na 512 ddr1 rama. Jbg komp mi je star 8 god nemam kesha za novi :p. Sve opcije su mi na minimum ofc i fps mi se seta 10-20 u proseku. Sve zavisi u kojoj si prostoriji, koliko ljudi ima u blizini i u kom si pravcu okrenut. U 25 instance imam 5 fps, a u 5 man oko 30 fps. Tj zavisi od instance, ulduar je otvoren pa je nekako ogroman i tamo sam imao 2-3 fpsa n razoru i ignisu. U naxu je oko 15 fpsa zato sto su prostorije male i zatvorene, a icc 25 je 5 fps zbog one magle, ali to je vise do graficke. @ kili Prosli put si linkovao kad je imao oko 90 - 0, ali tad je igrao sa ovim shamanom http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=%C3%89owynn I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 hehe, pa da nax je old school i nije bilo nekog preteranog poboljsanja u grafici u odnosu na vanilu ;) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Znaci pocinjem da svrsavam kad krenem da prosipam dmg ko ret pala na Lich King-u =) 13k DPS Seal of Command phew phew. 1st on dps done, i svi me mrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ortak u subotu sa pugom na Ravencrestu.. http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Ravencrest&cn=Stanke&gn=%C3%86nema Znaci odo na Ravencrest lol Ja igram na 512 ddr1 rama. Jbg komp mi je star 8 god nemam kesha za novi :p. Sve opcije su mi na minimum ofc i fps mi se seta 10-20 u proseku. Sve zavisi u kojoj si prostoriji, koliko ljudi ima u blizini i u kom si pravcu okrenut. U 25 instance imam 5 fps, a u 5 man oko 30 fps. Tj zavisi od instance, ulduar je otvoren pa je nekako ogroman i tamo sam imao 2-3 fpsa n razoru i ignisu. U naxu je oko 15 fpsa zato sto su prostorije male i zatvorene, a icc 25 je 5 fps zbog one magle, ali to je vise do graficke. @ kili Prosli put si linkovao kad je imao oko 90 - 0, ali tad je igrao sa ovim shamanom http://eu.wowarmory....&cn=%C3%89owynn koliko godina ti je star komp? :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Mi te volimo! Volim i ja Vas ! Ortak u subotu sa pugom na Ravencrestu.. http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Ravencrest&cn=Stanke&gn=%C3%86nema Znaci odo na Ravencrest lol koliko godina ti je star komp? :\ Da server stvarno ima pro PUG-ove, imas vise informacije na wow eu forumu ko pravi pugove koji su dobri raid lideri, i jednostavno mozes da farmujes icc 25 man za jedan dan u nedelji. Elem gledaj ako mozes da udjes u raidove sto prave pacifism altovi. Trenutni status igre, kolko to izgleda realno. Ok lik je igrao odavno wow prodao rogua, i kupio novi wow tbc wotlk i krenuo leveling. [10:31:24][G] [stiven]: how much played time [10:31:24][G] [stiven]: pls [10:31:28][G] [stiven]: tell me [10:31:31][G] [Jumperr]: 22 hours at this lvl [10:31:32][G] [Jumperr]: haha http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravencrest&cn=Jumperr Realno GS 4700, cas posla. Edited March 8, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 I moj rog ima oko 2days played 4.7k gs.. :D da ne lazem moracu da pogledam kod kuce.. A ovo za Ravencrest.. nisam mogao da verujem, kaze drug da se jako tesko ulazi u te pugove.. da je i on jedva usao.. I kasnije mu nudili da udje u taj neki guild koji je naj na serveru (nisam upucen koji) al on odbio jer se njemu ne raiduje 5 dana u nedelji.. Sve u svemu Ravencrest zaista ima pro pugove, samo treba imati srece upasti u neki od tih Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankevichijus Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 da to je taj raid sa pacifism altovima, mislim ima ih 50% u raidu a ostatak su ljudi koji su casual kao i ja. Ima jos 2 dobra puga koje vodi humiz (verdisha) iz paragorna bivsi guild leader pacifisma (samo sto je on poremecen, ima 5 altova i svi su 5900+ gs). Za paju: ime te guilde je Borked (kolju se sa Alterac devians za najbolju guildu na serveru posto je pacifism migrirao na dragonmaw). Sve u svemu sta ce ti guilda ako imas takve pugove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) kod mene su sad na free transfer doshli neki psihoi <balance> imali smo 2 average jaka guilda <existenz> i <phoenix> sad su se smorili 100% jer su ovi totalne budaletine :) evo im je guild masterka, kili idi vidi feats of str... sick jebeno :S http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Executus&cn=Hawt&gn=Balance Edited March 8, 2010 by chegster www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Hmmmmm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 au Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 @chegi lepo ali nijedan gladitor je fail :( ponekad bi igrao u pve guildu samo zbog achviemnt poena sto cu mozda i da uradim u zavisnosti od sudbine Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Kasno je sad da pocnes da skupljas achievemnte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ja ne verujem u to povlacenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 koliko godina ti je star komp? :\ Rekao sam da mi je 8, ali nije tacno toliko, malo manje. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Pitao te je ponovo da bi ti rekao na kurcu te nosam, kladim se u 10k golda? :) Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 joximovicu geju Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ocemo mi u EU ili necemo? Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 8 na kurcu te nosam Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 kod mene su sad na free transfer doshli neki psihoi <balance> imali smo 2 average jaka guilda <existenz> i <phoenix> sad su se smorili 100% jer su ovi totalne budaletine :) evo im je guild masterka, kili idi vidi feats of str... sick jebeno :S http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Executus&cn=Hawt&gn=Balance Pametan potez tih likova,executus je idealan za raiding, skoro nikad nije lagovao...ja sam se smorio ko plovak na jebenom boulderfistu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts