markotod91 Posted January 24, 2010 Author Report Share Posted January 24, 2010 e ko je odavde u federal bureau of moo? Nebra valjda bio sa magom tamo? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Igra li neko na Bladefistu mozda? Muka mi je od cekanja 40 min u queue vise i 2 sec delaya, pa razmisljam da iskoristim free migration :) ja igram (horda), ali trenutno mi je istekla pretplata, uplaticu uskoro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ka kurcu te nosam :D:D:D lolo :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) i chea je tamo , mislim da sam video da ima nalog na ruru u fbm Edited January 24, 2010 by Cela_ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 100k HK veceras \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 igrica radi konacno, preziveo sam malopre 3 kretena koja me udaraju u bgu samo sa enraged regenerationom i blood craze-om a ja necu moci da igram 20h dnevno zivot je sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 i kakva je Battlegrupa i PvE tamo ? Ne ide mi se u ghostown gde jedna guilda je ceo server :P Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) i kakva je Battlegrupa i PvE tamo ? Ne ide mi se u ghostown gde jedna guilda je ceo server :P pa pazi ovako, ima nekoliko gildi koje ciste ove nove rejdove tipa ICC, ToC itd.... nije bas toliko "jak" server da sada svaka treca gilda cisti ICC.... battlegrupa je blockout, pa sad ako ti to nesta znaci, retko kad igram arenu (bg da) pa ne bih mogao da ti dajem neko "strucno" misljenje. Edited January 24, 2010 by gnomic ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ok hvala na informaciji :) Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ja sam GM ex server first gilda na Xaviusu, po starom konceptu "bolje prvi u selu..." Mi smo uzeli Celestial Defender pre nekog vremena, i planirali smo shodno svom pace-u, da uradimo i deaths demise i kasnije crusader, jebiga... Stigao Method i kao fol nisu znali - sinoc ceo server dingovao da su uradili Yogg+0, gg Blizz za "mora da se bude mesec dana na serveru" Realno imali smo pun kurac vremena to da uradimo, nije bas fer... ali ko ih jebe... Valjda ce battlegrounds da bude sredjen sad kad dodje fanboy crew Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unà Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) nije ona, on je! i ne znam jel ebuy :) ako nije svaka chast! nije ebuy, trudim se kol'ko mogu :) a vidim po msnu da je on al je dobro ime pa sam se nalozio Pa dobro kemp to si ti doneo zakljucak da sam ona, a sta znas mozda i jesam, mozda i nisam ;) Edited January 25, 2010 by Unà Unà Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Dete udalji se :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unà Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 :o Unà Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 gz za ache, TRANDZAAAAAAAAAAAAA!!!btw noliferu devojcica iz signe lepo izgleda :P www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unà Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Mogao bih da se vadim da nisam ja pravio karaktera, ali sta cu, kriv sam :P Edited January 25, 2010 by Unà Unà Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ozenio bi je odma :S Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ja sam GM ex server first gilda na Xaviusu, po starom konceptu "bolje prvi u selu..." Mi smo uzeli Celestial Defender pre nekog vremena, i planirali smo shodno svom pace-u, da uradimo i deaths demise i kasnije crusader, jebiga... Stigao Method i kao fol nisu znali - sinoc ceo server dingovao da su uradili Yogg+0, gg Blizz za "mora da se bude mesec dana na serveru" Realno imali smo pun kurac vremena to da uradimo, nije bas fer... ali ko ih jebe... Valjda ce battlegrounds da bude sredjen sad kad dodje fanboy crew to nije fer jer su oni Yogg+0 uradili jos letos na Sylvanasu sto znaci da su imali odradjen achivment + fos i titula. Sad je bezveze propala titula koju ste mogli vi da uzmete. Inace ta migracija je tako kurvanjska, Method je zadnjih 5 godina bio u world top10 sto se tice pve-a i sad imaju malu krizu, izgube jednu realm first titulu i odma ko picke na djura&mornari server :S "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 LOL Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 oni su se prebacili samo da bi malo razredili populaciju na serveru a bio je free migration, nije im zinulo dupe za titulu 100% (da, nisam ozbiljan za sluchaj da me neko ne skapira) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Trebaju mi dva top hilera i jedan unholy dps dk da im uzmem grand crusader titulu ispred nosa. Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Nego nema mi kempa od jutros izgleda da je zaglavio u Stratholmu :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 oni su se prebacili samo da bi malo razredili populaciju na serveru a bio je free migration, nije im zinulo dupe za titulu 100% (da, nisam ozbiljan za sluchaj da me neko ne skapira) puca im kurac za server, otisli su prvenstveno zbog que i laga, a veruj mi stalo im je i do realm first. Sa Sylvanasa ima free migracija na 4-5 servera a oni su otisli na jedini gde nije uzet Grand Cruseder (cini mi se) "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Trebaju mi dva top hilera i jedan unholy dps dk da im uzmem grand crusader titulu ispred nosa. Moze vashih 25 ljudi da nam da account infos i imate Titulu 200 % ,ali mislim da bi to bio najveci kriminal u istorji wowa :PPPPP ps. Death Demise su uradili sa altovima pss. Netju da komentarishem zasto su otisli,ali Sylvanas je u zadnjih 5 godine isti i to im nije smetalo kada su bili bez konkurencije i imali zagarantovan realm first posto su guildovi na serveru bili fail.Ne kazem da bi moj guild uzeo Realm First Methodu u ICC,mozda ko zna,sve top guilde su tu negde sada,igra nije teska,imas limited pokusaje sve moze da se desi...mi nismo guilda koja raiduje kao oni od 11 ako treba pa do 3 AM. Takodje nijh nije sprecio lag u uzimanju Grand Crusdera posto oni nikad ne raiduju kada je lag tako bitne stvari,ili kada dodje novi boss tamo su u 11h.Taj dan kad smo uzeli Realm first oni su raid toc u 13 h posto su znali da smo nedelju dana pre toga wipe na 48 pokushaja i fail su...mi smo dosli standarno u 19:15 u vreme najveceg laga.Dal im je dupe zinulo za tituli ili ne ja ne znam,znam samo da im je otislo preko 10 core ljudi u sledecih 10 dana. Edited January 25, 2010 by SunshinewOw~ UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 naravno da su uradili sa altovima kad sa mainovima vec imaju? :D Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) View Post chegster, on 25 January 2010 - 13:50, said: oni su se prebacili samo da bi malo razredili populaciju na serveru a bio je free migration, nije im zinulo dupe za titulu 100% (da, nisam ozbiljan za sluchaj da me neko ne skapira) puca im kurac za server, otisli su prvenstveno zbog que i laga, a veruj mi stalo im je i do realm first. Sa Sylvanasa ima free migracija na 4-5 servera a oni su otisli na jedini gde nije uzet Grand Cruseder (cini mi se) sad sam i boldovao jebemu oca umrecu neshvacen... Edited January 25, 2010 by chegster www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts