Mickeyyy Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Odlucio sam da kupim skener koji cu da koristim u maximalno amaterske svrhe :) Pa posto prvi put kupujem skener, niti sam ikada imao dodira sa istim, hteo bih da znam da li treba na nesto da obratim paznju :) Gledao sam cene i najjeftiniji kostaju oko 40e, dok ima i onih mnogo mnogo skupljih :) Pa ako moze neko da kaze u cemu je razlika izmedju nih? Da li ovaj od 40e ne moze da skenira u boji ili sta vec.. Razmisljao sam da kupim neki tu negde oko (do) 50ak eura, pa bi bilo dobro ako mozete da mi preporucite neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 oni se razlikuju u pouzdanosti, fleksibilnosti i rezoluciji. poshto hocesh neshto maksimalno amaterski, neki najjeftiniji mustek ti obavlja posao. svi skeniraju u boji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 A zar nije sad u vreme ovih jeftinih multifunkcijskih bolje uzeti skener+štampač? Kapiram da ti skeneri nisu nešto slabijeg kvaliteta, a opet imaš i štampač, da se nađe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 jeste, ali ja vec imam stampac.. kupio sam ga pre pola godine, u vreme kada mi skener nije trebao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 sto se tice tih skenera-stampaca u jednom, cuo sam da postoje neki modeli kod kojih kad ti se potrosi ketridz za stampac, dok ne ubacis novi ne mozes ni da skeniras, sto je vise nego besmisleno, tako da - pazite se toga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts