Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

Gigatron daje neke modele na rate bez kamate, ovo bi moglo da ti zavrsi pos'o

http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/16579

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Da može da ga nosa po kući :) Srsly, meni je recimo komp u kući na nezgodnom mestu i voleo bih da mogu da se dislociram u zavisnosti od potrebe i situacije (recimo ukućani pozaspali, darko vergla na voice chatu hona, i ja lepo pređem u kuhinju blago meni), jedino što me sprečava u kupovini je taj nesrećni odnos snage i cene.

A i šta fali ako je malo teži, taman za vežbanje :D

Kruko brale, kajaces se ako kupis veliki i tezak. Jeste, 17" ali wtf. Uvek mozes manji da prikacis na LCD. Moj predlog mali notebook, 13" ili 14".

Recimo HP Probook 4310S http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/Opis...x?sifra=9022025

Jedina mana mu je Intel GMA 450. Tako da trazi nesto slicno sa jacom grafickom.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

ima i HP 4310 sa ATi 4330, nije mnogo jaka, al posluzice

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

za 7 glava imas ozbiljno jaku makinu, 4gb rama, 500gb hdd, gforce, 17 wide screen...... ciljaj na asus, HP ili acer... sony je vec skuplji jer je jaci kao ime...

Joj brate sto mu zelis zlo? Kako mozes savetovati nekoga da uzme asus ili acer lap ... :|

moje preporuke za exibm tj lenovo

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Joj brate sto mu zelis zlo? Kako mozes savetovati nekoga da uzme asus ili acer lap ... :|

moje preporuke za exibm tj lenovo

pa iz licnog iskustva, imao sam 2 acera, jedan asus i evo hp vec dinu ipo... ortak odavde s posla uzeo pre metar dana 17 wide asus-a gamerskog, win7 na njemu, prezadovoljan... e sad jbg, ako ima para nek uzme neki nadrkani sony i nece pogresiti ali prevelika je razlika i neisplativo je jednostavno.

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Opet masis poentu, lepo dredican kaze da jedini pravi laptop je IBM kopile tj lenovo :)

Krukice uzmi neki lenovo u toj cenovnoj klasi. Moze i dell i HP.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Toshibini imaju losu plastiku i tastere (satelit pro neki sto ima sestra).

Acer je horor.

Evo recimo ja imam lenovo r61, i igram hon.

Baterija drzi ko konj

laptop je otporan ko stiven sigal.

Radi i cuti, NIKAD za 2 godine nije stucnuo.

Znaci ja bi uzeo na tvom mestu ono sta ocu od performansi i pogledao lenovo, hp, dell.

Ili bi ostao na starom laptopu a te pare spiskao na neke nebuloze :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pa iz licnog iskustva, imao sam 2 acera, jedan asus i evo hp vec dinu ipo... ortak odavde s posla uzeo pre metar dana 17 wide asus-a gamerskog, win7 na njemu, prezadovoljan... e sad jbg, ako ima para nek uzme neki nadrkani sony i nece pogresiti ali prevelika je razlika i neisplativo je jednostavno.

Ma ... i sta si zapeo za soni? Od kad je to soni neko merilo kvaliteta za lap top? Zna se ko pravi lapove, ibm (tj lenovo sada) i hp. Imao sam i ja fjujicu simens koji je sad kod sestre i toshibu i oba su me sluzila do jaja ali generalno zna se ko pravi lapove ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

I uvek se učitavaš poslednji u honu :D

Verovo ili ne to je racunar sa gajbe (dual kor, 3 gb, 8600GT, Adsl 2048)!!

Sa lapa kad igram ulazim brzo :) - dakle "Lenovo designed for HoN" :P

E da da dodaim i FS laptopovi su uzasni (dugmici ) :(

A sto ne Toshiba? Imao sam prilike da probam par od nekih drugara, i deluju skroz OK. Posto i ja planiram neki lap uskoro, poceo sam kao da pratim, i ne vidim da se neko preterano zali na kvalitet Toshiba. Naravno, na jeftinijim modelima je i jeftinija plastika, ali valjda za 700-800 evra ne bi trebalo da bude tako?

Lenovo nikad nisam video tako da ne mogu da pricam, a HP su cini mi se skuplji u odnosu na slicnu konfiguraciju.

Evo sad gledam, ima nesto ovako na akciji, ima ddr3 memoriju, ali nemam pojma kakva je ovo grafika, google mi izbacuje neke gluposti.

I jel ima neko neka iskustva sa pcpracticom?

Proshle nedelje sam uzeo ovo:

sony_vaio_vgn-fw41mr--h60088.jpg

Sony VAIO VGN-FW41MR/H

Core 2 Duo 8700 2.53 GHz, 4 Gb DDR2, 500 Gb HDD, Radeon 4650 512 Mb DDR3, FullHD (1920x1080) 16" display, BluRay/DVD-RW, webcam 1.3 MPix itd, itd.

Sabija! I realno nema konkurencije i po kvalitetu izrade i po nabudzenosti za te pare (1100 evra u Moskvi).

А в чем сила, брат?

Toshibini imaju losu plastiku i tastere (satelit pro neki sto ima sestra).

Ja imam U200 i deluje mi skroz ok što se tiče kvaliteta plastike i tastera ... šta ga znam.

@ kru - Pa pazi, ja sam imao pre neki Dell koji je bio ono 2,7kg, a onda sam kupio U200 koji je 1,9kg ja mislim i razlika je neverovatna, a misliš, šta samo kilo manje. Međutim, to je ono, plastična flaša vode :)

Znam da dok sam nosao Dell po sajmovima hteo sam dumrem, sad sa U200 je lakša situacija.

aha u200 to znaci da 200 ustaša može da se nahrani od tog laptopa!!

No sad seriozno u200 je vrh ako je to onaj 13.3. (ili cak 12.2) vrhunski easy lap koji imaju u jednoj vladinoj agenciji za nešto pa sam ga pikao ljubomorno :)

Pa U200 je 12" i to je ona da kažem starija generacija. Sada ju je nasledio U300 koji ima 13" laptop (ako nisam nešto pobrkao oko ovog U300).

Sve u svemu, ja imam taj U200 i skroz sam zadovoljan, jedino što ću morati izgleda da menjam bateriju nakon 3 godine korišćenja, ali izgleda da sam je sam sjebao na lošoj struji ili tako nešto :)

• unknwn changed the title to .