zEki Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 (edited) http://www.totallycrap.com/videos/videos_d..._beating_video/ Tekst i video sve govore, ne zelim da me neko pogresno shvati da ja branim nekoga ili nesto ? Samo me interesuje zasto neko toliko zeli da manipulise ? Ja se izvinjavam sto sam bio kratkoreciv i da ne doslo do zabune, a ovim zelim to da napomenem da stavljam naglasak na godine ovih ljudi kako na video snimku tako i ovo sto slusamo u poslednjih 10ak dana. Da li se ovde suocavamo sa globalnim problemom zbog koga je krivac iskljucivo medij kao jedan vid komunikacije izmedju ljudi sobzirom da internet slobodno danas mozemo nazvati kao bitan faktor u medijskom svetu. Pa da li onda zaista treba da sumnjamo da li postoji bog, djavo pakao i raj ? Da li su nasi preci bili glupi i neobrazovani ili smo to ustvari mi danas, njihov strah koji smo mi danas postali ? A ? I mi smo ti koji smo slepi i glupi pa ne vidimo jedno poredjenje, paradoks ! Zemlja je bog, ovaj zivot sto ga zivimo raj, a u zemlji zivot pakao ? Jebote, idesh u kurac ! Anyway RIP i za francuza i amera. o/ Sorry za cimanje oko citanja ! Ae Edited September 30, 2009 by zEky Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 brate o cemu pricas, ovo su camuge, oni se non stop biju Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Da i vise su zli od belaca ! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Ma istripovo sam nesto, sorry. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 comment je dovoljan :) OMG! What a surprise…they’re black! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Pa da li onda zaista treba da sumnjamo da li postoji bog, djavo pakao i raj ? Da li su nasi preci bili glupi i neobrazovani ili smo to ustvari mi danas, njihov strah koji smo mi danas postali ? A ? I mi smo ti koji smo slepi i glupi pa ne vidimo jedno poredjenje, paradoks ! Zemlja je bog, ovaj zivot sto ga zivimo raj, a u zemlji zivot pakao ? Jebote, idesh u kurac ! Zombiji ispranih mozgova koji nisu sposobni ništa sami da urade već nam za sve treba nečija pomoć, izgubili smo pravu moć jer smo to dozvolili i prepustili se uživanju u stvarima za koje nam je rečeno da su nam neophodne da budemo srećni. Niko više ne veruje svojim instiktima, osećanjima, telu već tražimo pomoć sa strane da nam neko drugi kaže kako treba da vodimo život na svim nivoima. Nametnuta učenja od medija, crkve, prave samo još veća sranja pa ljudi zbog mržnje ne mogu više ni da vide šta je istina. :( ljudi su go kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Zombiji ispranih mozgova koji nisu sposobni ništa sami da urade već nam za sve treba nečija pomoć, izgubili smo pravu moć jer smo to dozvolili i prepustili se uživanju u stvarima za koje nam je rečeno da su nam neophodne da budemo srećni. Niko više ne veruje svojim instiktima, osećanjima, telu već tražimo pomoć sa strane da nam neko drugi kaže kako treba da vodimo život na svim nivoima. Nametnuta učenja od medija, crkve, prave samo još veća sranja pa ljudi zbog mržnje ne mogu više ni da vide šta je istina. :( ljudi su go kurac ovaj covek me razume. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Zombiji ispranih mozgova koji nisu sposobni ništa sami da urade već nam za sve treba nečija pomoć, izgubili smo pravu moć jer smo to dozvolili i prepustili se uživanju u stvarima za koje nam je rečeno da su nam neophodne da budemo srećni. Niko više ne veruje svojim instiktima, osećanjima, telu već tražimo pomoć sa strane da nam neko drugi kaže kako treba da vodimo život na svim nivoima. Nametnuta učenja od medija, crkve, prave samo još veća sranja pa ljudi zbog mržnje ne mogu više ni da vide šta je istina. :( ljudi su go kurac pa ljudi su postali nesposobni jer su se otuđili od boga Isusa Hrista. Prepustili su se uživanju u materijalnim bogatsvima, zanemarujući duhovna bogatstva. Život treba voditi putem Isusa Hrista, jedinog pravog spasitelja ljudskog roda. Učenja od strane crkve nisu nametnuta, a kamoli kao što ti kažeš "prave sranja", naprotiv - učenja crkve oslobađaju i uzdižu. ljudi nisu go kurac, ljudi su deca božija. God bless you. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 nikola sprco lozo Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 pa ljudi su postali nesposobni jer su se otuđili od boga Isusa Hrista. Prepustili su se uživanju u materijalnim bogatsvima, zanemarujući duhovna bogatstva. Život treba voditi putem Isusa Hrista, jedinog pravog spasitelja ljudskog roda. Učenja od strane crkve nisu nametnuta, a kamoli kao što ti kažeš "prave sranja", naprotiv - učenja crkve oslobađaju i uzdižu. ljudi nisu go kurac, ljudi su deca božija. God bless you. u slucaju da napravite neki greh bog ce vam oprostiti ako platite neki dolar :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 u slucaju da napravite neki greh bog ce vam oprostiti ako platite neki dolar :) Ili ako odmantraš 20 ave marija. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Crnja ko crnja nemo se tripujete idu crnje u crkvu svake nedelje da se prosvetle da budu pomilovani od strane boga bla bla bla Poenta je da sve vishe ima klinaca koji imaju mrvu mozga u glavi i bole ih kurac za sve. Jer ih roditelji nisu vaspitali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 niggers are the scum of the earth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 :( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 niggers are the scum of the earth ban? mogu i da se pozovem na RUR pravilinik ako treba. Ako daki može da bude banovan za trolovanje, može i drug reki za širenje rasizma. Pravda za dakija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?a...amp;pid=1435795 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?a...amp;pid=1435795 znao sam da ćeš se pozvati na ovo :D ja ni u jednom niggro postu nikad nisam napisao nešto u fazonu "niggers are scum", "niggere treba istrebiti" itd. Možeš eventualno da mi kažeš da sam izraz "nigger" nije korektan, eto jedino to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 ban? mogu i da se pozovem na RUR pravilinik ako treba. Ako daki može da bude banovan za trolovanje, može i drug reki za širenje rasizma. Pravda za dakija! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 dobar shtos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts