Jump to content

Zna neko nekog limara?

dovlagsi

Recommended Posts

mozda mogu da ti pomognem... ja sam radio obe strane na bmw-u kod njega (ako se secas ostecenja) i odlicno je uradio lik. u kaludjerici je,radi toyotina vozila iz ovlascenog servisa,tj njemu salju. u radulovicu su mi za jednu stranu trazili 52000din a on mi je odradio obe za 45000... a ova druga je bila u jos vecem kurcu. tako da ako oces,poslacu ti broj preko pm-a.

Bjukenon Mitch

mozda mogu da ti pomognem... ja sam radio obe strane na bmw-u kod njega (ako se secas ostecenja) i odlicno je uradio lik. u kaludjerici je,radi toyotina vozila iz ovlascenog servisa,tj njemu salju. u radulovicu su mi za jednu stranu trazili 52000din a on mi je odradio obe za 45000... a ova druga je bila u jos vecem kurcu. tako da ako oces,poslacu ti broj preko pm-a.

Da secam se toga... Aj posalji mi broj i adresu, tnx!

facebook.com/speed.rs

aj opisi ostecenje, da imam predstavu, posto drajvamo sejm kar.

btw ja kaskirao ono i zamenili mi branik i prednje krilo i da sam opravio bez kaska, bilo bi 80k. znaci, ako se dobro secam, krilo bez boje, ruku, cega vec, mu dodje oko 25+ iljada, tako da pretpostavljam da je to tvoje nesto bas sitno.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

aj opisi ostecenje, da imam predstavu, posto drajvamo sejm kar.

btw ja kaskirao ono i zamenili mi branik i prednje krilo i da sam opravio bez kaska, bilo bi 80k. znaci, ako se dobro secam, krilo bez boje, ruku, cega vec, mu dodje oko 25+ iljada, tako da pretpostavljam da je to tvoje nesto bas sitno.

da da, sitno je... manji limarski zahvat ispred zadnjeg desnog tocka, ali je zagrebano do lima i trebalo bi pre zime da to resim.

facebook.com/speed.rs

• 3 weeks later...

meni je do jaja ortak vrhunski limar,mozda cak i najbolji u Panchevu,pa ako hoces mogu da ti dam njegov broj.Ali kontam da ti vishe radi posao ovaj Mitchov.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.