dovlagsi Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Imam malo ostecenje na Kiji, u ovlascenom servisu su mi trazili oko 13.000 pa da vidim koliko bi me to izaslo negde drugde... Pogodilo se da u ovom trenutku stvarno ne znam nijednog ok limara u bgd-u, te cenim svaku pomoc. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 mozda mogu da ti pomognem... ja sam radio obe strane na bmw-u kod njega (ako se secas ostecenja) i odlicno je uradio lik. u kaludjerici je,radi toyotina vozila iz ovlascenog servisa,tj njemu salju. u radulovicu su mi za jednu stranu trazili 52000din a on mi je odradio obe za 45000... a ova druga je bila u jos vecem kurcu. tako da ako oces,poslacu ti broj preko pm-a. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 mozda mogu da ti pomognem... ja sam radio obe strane na bmw-u kod njega (ako se secas ostecenja) i odlicno je uradio lik. u kaludjerici je,radi toyotina vozila iz ovlascenog servisa,tj njemu salju. u radulovicu su mi za jednu stranu trazili 52000din a on mi je odradio obe za 45000... a ova druga je bila u jos vecem kurcu. tako da ako oces,poslacu ti broj preko pm-a. Da secam se toga... Aj posalji mi broj i adresu, tnx! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 aj opisi ostecenje, da imam predstavu, posto drajvamo sejm kar. btw ja kaskirao ono i zamenili mi branik i prednje krilo i da sam opravio bez kaska, bilo bi 80k. znaci, ako se dobro secam, krilo bez boje, ruku, cega vec, mu dodje oko 25+ iljada, tako da pretpostavljam da je to tvoje nesto bas sitno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 aj opisi ostecenje, da imam predstavu, posto drajvamo sejm kar. btw ja kaskirao ono i zamenili mi branik i prednje krilo i da sam opravio bez kaska, bilo bi 80k. znaci, ako se dobro secam, krilo bez boje, ruku, cega vec, mu dodje oko 25+ iljada, tako da pretpostavljam da je to tvoje nesto bas sitno. da da, sitno je... manji limarski zahvat ispred zadnjeg desnog tocka, ali je zagrebano do lima i trebalo bi pre zime da to resim. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 ja sam imao isto to na krilu, samo sto cak nije ni zagrebano tolko, pa mi zamenili krilo lol. resetovao sam auto na novo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Dogle je stiglo sa ovim, jel imaš dovla neke rezultate, dajte i meni kontkat, baš bih pitao oko par stvaričica na kolima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 meni je do jaja ortak vrhunski limar,mozda cak i najbolji u Panchevu,pa ako hoces mogu da ti dam njegov broj.Ali kontam da ti vishe radi posao ovaj Mitchov. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 A dovla, zar nemas ti kasko? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 A dovla, zar nemas ti kasko? Ne pratis forum Nidzooo Steta je manje vrednosti nego sto mi je premija za godisnje nemanje stete, pa nisam iskoristio kasko. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts