Cartman_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Tito je voleo crnce. ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 juce lose, danas lepe vesti: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4194500,00.html \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 Dabog da dobio Danke Dojčland nasnimljen na taj ajpod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Dobitnik iPod-a: Nikola Lozo, Novi Sad Dobitnik iPod-a: Nikola Lozo, Novi Sad Dobitnik iPod-a: Nikola Lozo, Novi Sad Dobitnik iPod-a: Nikola Lozo, Novi Sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 tako je Ivani, hejt on! volim vas sve :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 PA NIKOLA JE IZ FUTOGA, A NE IZ NOVOG SADA HAHAHAHA The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 A peja je iz smaračlenda. Znaš kad ću više da pratim tvoje fial akcije u honu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 tako je Ivani, hejt on! volim vas sve :* jel to ovaj novi, sa kamerom?ako nije onda su dzimrije It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 ijuuu,kakav dan...od jutra do sutra na nogama... lepa stvar je da sam eto zvanicno "unapredjen",tj postao sam C kategorija,sto znaci da od sad dobijam 15e po rodju...\o/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 A peja je iz smaračlenda. Znaš kad ću više da pratim tvoje fial akcije u honu. pa zapravo smo pobedili jer sam rekao sta da radimo :D pobedili bismo i brze da nisi som koji ponavlja istu retardiranu stvar 5 puta iako mu je receno da to ne radi pusa :* The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 juce lose, danas lepe vesti: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4194500,00.html \o/ \o/ \o/ congratsss:)) ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 pa zapravo smo pobedili jer sam rekao sta da radimo :D pobedili bismo i brze da nisi som koji ponavlja istu retardiranu stvar 5 puta iako mu je receno da to ne radi pusa :* Ja tebe kad bih slušao ne bih prešao level 10 ni u jednoj partiji. U lejtgejmu sam satirao sve pred sobom (između ostalog zato što ne trošim pare na wardove i sranja nego štekam pare i sastavim čizme, hack&slash i ono za leechovanje helta i ne može mi niko ništa), ali ne, ti hvališ neke random pug strance dok ja prcam Nea u njihovoj bazi. Pogledaj semafor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 vudu, imao si tipa 6-11, o cemu pricamo The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 Brate mili kolko puta ako nisam rešavao fajtove, ono barem podjednako učestvujem u njima, o čemu pričaš ti? I u svakoj partiji koju dobijemo imam bar 15 asistencija. Mislim boli me kurac, ja sledeći put igram sa pugovima u timu, a ne ovde iscimam se ko majmun, svađam se sa bratom da mi ne laguje, DOBIJEMO jebenu partiju i onda ispadne da sam levo smetalo. Pušite mi kurac svi, majstori ste da ubijete svu čar u igrama, tako je bilo i sa kanterom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Vidi ga Vudu sto se razbesneo....Mica mala...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Vudu farmer! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 koji si ti som, vudu The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 e vudu, ne zelite da znate kako su ovi u mojoj ekipi igrali, jos vise bi se iznervirao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 koliko ste udavili sa hon-om, majko mila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 pa kad me napada, a ne zna 'de je levo moram da se branim The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 HoN smaraci, pushite mi prangiju. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Laku noc. ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 nema spavanja guarana i nutela Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Da mi je neko rekao pre 10 godina kad sam bio klinac da cu da pijem pivo i derem Baneta Sunshine-a u PES-u, reko bi mu id' u kurac. Kakav je to kralj od coveka, banuli mu na gajbu u po noci i kao ajmo pes, celo vece se drao ko da je sam u zgradi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 brate koliko on sakuje kad ga ti deresh u pesu :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts