Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa zapravo smo pobedili jer sam rekao sta da radimo :D

pobedili bismo i brze da nisi som koji ponavlja istu retardiranu stvar 5 puta iako mu je receno da to ne radi

pusa :*

Ja tebe kad bih slušao ne bih prešao level 10 ni u jednoj partiji.

U lejtgejmu sam satirao sve pred sobom (između ostalog zato što ne trošim pare na wardove i sranja nego štekam pare i sastavim čizme, hack&slash i ono za leechovanje helta i ne može mi niko ništa), ali ne, ti hvališ neke random pug strance dok ja prcam Nea u njihovoj bazi. Pogledaj semafor.

Brate mili kolko puta ako nisam rešavao fajtove, ono barem podjednako učestvujem u njima, o čemu pričaš ti? I u svakoj partiji koju dobijemo imam bar 15 asistencija. Mislim boli me kurac, ja sledeći put igram sa pugovima u timu, a ne ovde iscimam se ko majmun, svađam se sa bratom da mi ne laguje, DOBIJEMO jebenu partiju i onda ispadne da sam levo smetalo. Pušite mi kurac svi, majstori ste da ubijete svu čar u igrama, tako je bilo i sa kanterom.

Da mi je neko rekao pre 10 godina kad sam bio klinac da cu da pijem pivo i derem Baneta Sunshine-a u PES-u, reko bi mu id' u kurac.

Kakav je to kralj od coveka, banuli mu na gajbu u po noci i kao ajmo pes, celo vece se drao ko da je sam u zgradi :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...