REAL~ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 dobro jutro jutarnji carevi, oh wait :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Odlozio sam upoznavanje sa njenim matorcima. Jea. Rodj prosao skoro pa dobro, s obzirom da nije vrteo dj zmija. Mada je katastrofa svejedno... Pojeo sam pljeskavicu od 250 gr u 3 sata ujutru. kul! There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 to je zdravo za kolena i spuzhnu zhlezdu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Sta ti uopste radis na tim rodjendanima? ako imas mladjeg brate ili sestru(do 13godina) ti nas zovi,pa ces videti! :)) pa dvocasnovna animacija dece...razne igre,djuske,imitacije,takmicenja...zanimljivo je u svakom slucaju :). inace,sad dosao sa prvog,imam da odmorim 20min,pa palim na drugi...ako nista drugo,bar sam uzeo lepe pare za ovaj vikend :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Bio do kladze, sada malo do druga pa da gledam Liverpool ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ako imas mladjeg brate ili sestru(do 13godina) ti nas zovi ASS RAPE :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ako imas mladjeg brate ili sestru(do 13godina) ti nas zovi,pa ces videti! :)) pa dvocasnovna animacija dece...razne igre,djuske,imitacije,takmicenja...zanimljivo je u svakom slucaju :). inace,sad dosao sa prvog,imam da odmorim 20min,pa palim na drugi...ako nista drugo,bar sam uzeo lepe pare za ovaj vikend :). ukratko uzimas lepe pare a ne radis nista :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 radi ti sa decom 2 dana pa onda reci tako nesto :D ja bih izasao u novinama posle prvog vikenda :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 hahah :D pa ono ako su neka ok deca kontam da nije puno tesko?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Bio sam kod babe da jedem, i sad ona napravila neke šnicle u sosu, salata, pogača domaća i tako. I kao, taman da krenemo da jedemo, kad donosi musaku od tikvica (sa mesom). I ja kao, "baba, a šta je sad ovo?", "Pa to nam je umesto krompira", "kakvog bre krompira?", "pa uz šnicle". Pitam se kako nemam 200kg :)) Naravno jedva sam joj objasnio (po stoti put) da mi ne treba krompir kad imam hleb i obrnuto, a kamoli da uz hleb (pogaču) imam zamenu za krompir u vidu musake sa mesom :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 au laki ti samo kod babe na pravu domacu hranu ides da jedes :))) stvarno kako nemas 200kg?:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Zanimljivo, ceo NBG nema struje, sem mog bloka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Ima struje i kod merkatora. Naravno jedva sam joj objasnio (po stoti put) da mi ne treba krompir kad imam hleb i obrnuto lol nub :D Ja sam mojima pokušao neku priču sa ugljenim hidratima, mastima i proteinima, nema leba, ti matori ljudi dele hranu na jestivu i jestivu :D i nema tu hleb krompir ovoono :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Ima i u 23. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 @ Voodoo - ma meni je ok, jer ćale i keva kapiraju princip, pa nisam baš protiv čitave familije, već samo protiv baba koje su u "joj, slabo si mi nešto jeo" tripu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ukratko uzimas lepe pare a ne radis nista :D radi ti sa decom 2 dana pa onda reci tako nesto :D ja bih izasao u novinama posle prvog vikenda :D ovde ti je peja lepo rekao :D. hahah :D pa ono ako su neka ok deca kontam da nije puno tesko?:D a sto se ovoga tice,u sustini zavisi od osobe. Mislim,meni je licno lepo kad mogu da djuskam sa njima,da se dogovaramo sta cemo sledece,kad su spremni za saradnju,ali daleko od toga da je to tako cesto...mozda 1 od 5 je takav... inace,ovaj je meni npr bio kul. Bilo ih bas mnogo,poprilicno su glasni,ali hvala bogu ja sam jako grlat,tako da sam ipak mogao da ih nadjacam i smirim :). A sad,obaveza bez,idem da blejkaaaaaam :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 moram po ko zna koji put da bacim hejt po nedelji glupoj ^^ bio do grada na kafi a sad nemam pojma sta raditi... kontam prezderem se i zabodem filmove neke iovako sam skinuo 10 komada u proteklih mesec dana a ni jedan jos nisam pogledao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 (edited) Vratio se sad sa ade, bilo sjajno! :) http://img525.imageshack.us/i/crt1.jpg/ Edited October 4, 2009 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Upoznao sam Korija ! \o/ Odlichno bilo na Adi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 smorio sam se sto nisam mogao da dodjem danas :( I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Da bre ja se bas cudio gde si :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Ko je sinoc bio u RUR maji na povetarcu nek se javi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Sigurno kreator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ^lol @topic nedelja. smorio bih se gadno, ali u mislima mi je samo budimpesta za tri dana ^_^ MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Meni je u mislima Liberty City, bože zdravlja starting tomorrow, in very high details <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts