voodoo_ Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 zanimljivo siguran odgovor:) aj elaboriraj ako te ne mrzi:) posto ne znam otkud sad hrskavice u prici. e da, kad recimo legnem onako ko baba na ledja, cini mi se ko da ne mogu skroz da se opustim ma koliko komandovao telu da to uradi. cini mi se da se opuste ledja na momenat, a onda usledi trzaj maltene mahinalni trbusnjaka i slabina (da, jeste, kao kad svrsis pa ti riba pregrubo drnda patku perverznjaci). Pa znam recimo kad radiš vežbe snage a držiš proteinsku dijetu, to je set sail for fail jer zbog nedostatka masti zglobovi kažu zdravo. A ti jelte si preopteretio kičmu od sedenja u kolima (kolko znam između pršljenova nalazi se hrskavica), a being a mršav & stuff, verovatno ne unosiš masti dovoljno i eto. Inače te simptome sam i ja imao kada sam malo sjebadnuo kičmu i leđa od previše rmbanja u teretani, trebalo je bogme par nedelja i mirovanje dok nisu prošli načisto. Isto tako seva čim se pomerim, a ne mogu da lociram odakle tačno potiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 mene ne seva uopste, dakle, ne zavisi od pomeranja, mogu da radim sta god ocu... masti jedem previse, nego mi brz metabolizam, pa sam zato mrsav. inace nije mi problem da pojem 200g slanine bez leba lol. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 Mršav si što se ne baviš fizikalijom, fejs it :) Isto tako je i meni bilo pre, totalni vejst hrane :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 doolio boli me jao boli 1. Imas ipak korejanski auto kao i ja. Kad vozis svabu/francuza bola nema :) 2. Mator si. 3. To ti tvoj trooness salje bol da te obavesti da si iz hooda i da ili ides peske ili bmx-om ili busom You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 ic fani koz ic cru bat ic pejnful brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 -bol je cudan, ne mogu da ga 'nadjem' nikako. uzeo sam da se udaram rukama pozadi i isto mi je udarao se, ne udarao se. dakle, opet, konstantno i rezidualno. -uz to sto ne mogu da ga nadjem povrsinski, ne mogu ni dubinski, vise lici na neku auru, sta li. da me pitaju na milioneru ne bih znao da kazem dal me boli oko bubrega, uz kicmu dole, uz kicmu kod bubrega, uz kicmu gore iza rebara, ili sa strane iznad kukova. e da, bubrezi nisu, jer sam se udaro po njima i nista, a kolko znam, treba da umres ako su bubrezi i neko te cimne tu. e vozish sa otvorenim prozorom?:) poshto ti ledja nisu dovoljno naslonjena na sedishte nego ima malo lufta gde te prebije promaja :D jes da se ne deshava chesto al ume da smori kad se desi, kod mene je pricha ta da je bol u fazonu pritiska. donji deo ledja mozhe da smori i jedino kad se malo smiri jeste kad legnem. reshenje, sleep it off :D ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 nije to sto posto, al fala na pokusaju:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 bio na krštenju, odrekao se sotone (ponovo), i tek sam sad došao kući... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) pogreshan topik:D ( )... Edited October 3, 2009 by ShMiGs “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 nije to sto posto, al fala na pokusaju:) e mene boli i to mi traje dok ne izadjem iz kola :) ali to je samo ako mi duze traje voznja ne odgovara mi taj polozaj i to je to :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Malo razgibavanja ujutru, popodne smotaj nešto u medicinske svrhe i uveče isto malo intezivnije vežbe za donja leđa i full si. btw epic momenat, youtube ne radi atm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Danas bio kod dva rodjaka u Obrenovcu (Radovanovici i Askovici, mozda kojotovi rodjaci) i taaaaako se najeo da sam srao pola sata kada sam dosao kuci malopre. Da nisam imao sta da citam u WC-u taaaako bih se smorio. Da ne mislite da sam prostachina, citao sam National Geographic dok sam srao :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Konacno imam internet!Spremio sa cimerom odlican pomfrit sada da jedem, pa palacinke uz neki film ! Sve vas volim i dalje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 kad je smor dan a ti jedi... tako sam failovao sa hranom danas, u periodu od 16 do 20 sam pojeo veliki index, pa pizzu, pa za dva sata pljeskavicu pa pizza parce jos jedno... muka mi jos uvek :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 previše sam mator za rep koncerte :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 bacili bombu na pink oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Krenulo je! PROTIV GANDA! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Sad dodjoh sa posla raspadam se, 3h kunt, pa ceo dan na adu \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Jutarnji car 1 tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 jos jedan nedeljni vikend jutarnji car tu je ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 bacili bombu na pink oO Ima boga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Dobro jutro ,doolio car! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 (edited) dobro jutro! :) imam sad rodjis od 11,i posle jos jedan u 14:30...fala bogu,popodne mi je slobodno :). Edited October 4, 2009 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Sta ti uopste radis na tim rodjendanima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 JEBE RADOZNALE raorrrrrrrrrrrrrr ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts