Jump to content

pričajte

Recommended Posts

zanimljivo siguran odgovor:)

aj elaboriraj ako te ne mrzi:) posto ne znam otkud sad hrskavice u prici. e da, kad recimo legnem onako ko baba na ledja, cini mi se ko da ne mogu skroz da se opustim ma koliko komandovao telu da to uradi. cini mi se da se opuste ledja na momenat, a onda usledi trzaj maltene mahinalni trbusnjaka i slabina (da, jeste, kao kad svrsis pa ti riba pregrubo drnda patku perverznjaci).

Pa znam recimo kad radiš vežbe snage a držiš proteinsku dijetu, to je set sail for fail jer zbog nedostatka masti zglobovi kažu zdravo. A ti jelte si preopteretio kičmu od sedenja u kolima (kolko znam između pršljenova nalazi se hrskavica), a being a mršav & stuff, verovatno ne unosiš masti dovoljno i eto. Inače te simptome sam i ja imao kada sam malo sjebadnuo kičmu i leđa od previše rmbanja u teretani, trebalo je bogme par nedelja i mirovanje dok nisu prošli načisto. Isto tako seva čim se pomerim, a ne mogu da lociram odakle tačno potiče.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mene ne seva uopste, dakle, ne zavisi od pomeranja, mogu da radim sta god ocu...

masti jedem previse, nego mi brz metabolizam, pa sam zato mrsav. inace nije mi problem da pojem 200g slanine bez leba lol.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

doolio boli me jao boli

1. Imas ipak korejanski auto kao i ja. Kad vozis svabu/francuza bola nema :)

2. Mator si.

3. To ti tvoj trooness salje bol da te obavesti da si iz hooda i da ili ides peske ili bmx-om ili busom

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

-bol je cudan, ne mogu da ga 'nadjem' nikako. uzeo sam da se udaram rukama pozadi i isto mi je udarao se, ne udarao se. dakle, opet, konstantno i rezidualno.

-uz to sto ne mogu da ga nadjem povrsinski, ne mogu ni dubinski, vise lici na neku auru, sta li. da me pitaju na milioneru ne bih znao da kazem dal me boli oko bubrega, uz kicmu dole, uz kicmu kod bubrega, uz kicmu gore iza rebara, ili sa strane iznad kukova.

e da, bubrezi nisu, jer sam se udaro po njima i nista, a kolko znam, treba da umres ako su bubrezi i neko te cimne tu.

e vozish sa otvorenim prozorom?:)

poshto ti ledja nisu dovoljno naslonjena na sedishte nego ima malo lufta gde te prebije promaja :D

jes da se ne deshava chesto al ume da smori kad se desi, kod mene je pricha ta da je bol u fazonu pritiska. donji deo ledja mozhe da smori i jedino kad se malo smiri jeste kad legnem.

reshenje, sleep it off :D

( [;)] )...

“The finest steel has to go through the hottest fire...”

Danas bio kod dva rodjaka u Obrenovcu (Radovanovici i Askovici, mozda kojotovi rodjaci) i taaaaako se najeo da sam srao pola sata kada sam dosao kuci malopre. Da nisam imao sta da citam u WC-u taaaako bih se smorio.

Da ne mislite da sam prostachina, citao sam National Geographic dok sam srao :)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...